Annemin yaşadıklarının, başarısız bir insan oluşumu, şişman oluşumun.. ama hayat cidden artık dayanılmaz bir hal aldı. İş bulamadım atanamadım ortamım yok. Evdeyim eve tıkılıp kaldım evden dışarı çıkamıyorum. Annem hasta düzelmiyor. Maddi sıkıntılar... artık öteki dünyaya gitmek istiyorum
Ben işsizliğe, kendini sevmemeye, sürekli suçlu hissetmeye dayanamıyorum, ne zamana kadar nefes alamayacağım?
seni çok iyi anlıyorum tatlım annenin hastalığı nedir bilmiyorum o konuda çözüm önerisi yapardım detaylı bilseydim ama evden çalışılan işler var maddi zorluk çekiyorsan biraz seni rahatlatabilir hem annenin yanında durursun çalışırken kilo konusunu da çok kafana takma kimileri iskelet gibi kızları sevmez zayıflar da sevilmiyor ama şişman kızların albenisi oluyor hani kilo vermek istiyorsan da nişastasız yağsız az şekerli yemekler yiyip melissa çayı içebilirsin ve atanamadığın için üzülme genel olarak okuyanların çoğu atanamadı devlet kadrosunda torpil var o yüzden kendine kızma ve burcun nedir senin güzelim duygusal bunalıma girmişsin
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kötü yorumlara aldırış etme kul kaderini yaşar diye bir söz var ama kaderde gayrete aşıktır sen umudunu kaybetme her şey düzelir ama bunun için seninde çaba göstermen gerekiyor hayatın zor olabilir kimse bunu dışarıdan göremez evet ama bunun için senin birşeyler yapman gerekiyor iş konusunda bir yerlere başvuruda bulun yârdım gerekiyorsa belediyeden yardım talebinde bulun niceleri var yardıma ihtiyacı olmayıp belediyelerden yardım alan sen şimdi adalet mi var diyeceksin biliyorum yok ama sen yinede iste adalet şimdi yoksa bile sonra var
Zaman ilerleyip anlattıkça bu olanları şu an doktugun yaşı bile hatirlamicaksin. Ne is Va maddi problemler senin suçun ne de diğerleri. Bunun suçluları başka kişiler. Sen elinden geleni yapıyorsun, ve anlattıklarına bakılırsa elinden geleni yapıyorsun. Annen iyisecek. Inşallah iyileşecek, üzülebilirsinz ağlayabilirsin, bunlar verebileceğin en doğal tepkiler ve sana söz veriyorum bunları yaşıyan sadece sen değilsin tek başına değilsin. Geçecek, goruceksin, sadece pes etme olur mu?
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Keşke ben de böyle olumlu olabilsem. Hiçbir şey yapacak gücüm yok resmen
Ben de olumlu değilim, ve ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Okulu ve şu an branşımdan alakasız işi, insanların pis tavirlarini ve annemin yorgunluğunu, hatta olduğum kişiyi bile kaldırmakta zorlanıyorum. Ben ve sen gibi bir sürü kişi var. Hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz, bunu söylemek için yazdım zaten. Tek başına değilsin, ve biticek, buna inanarak devam etmen gerekiyor. Bir şekilde ağlayınca durumu dengelemek için kendine herşeyin biteceğini ve düzeleceğini hatırlatman gerekiyor, ve bu elinde sonunda olur. Ister tanrı de ister evren de istersen de karma de ama emekler bir şekilde karşılığini bulur
Bir insan yağmurdan umudunu kestiğinde ertesi gün yağacak yağmur onu mutlu etmez. Sen bugün bu hâldesin. Düzelmeyeceğine inandığın için karamsarsın. Yarın düzelme ihtimâlleriyle karşılaştığında vazgeçmiş oluşun, ihtimâlleri kaçırmanı tetikler. Bu dünyada milyarlarca insan var. Allah'a güven. Ama laf olsun diye değil, sana yardım edeceğinden emin bi şekilde güven. Ardından hangi yolu takip etmen gerektiğini O'na sor. Neler olduğunu göreceksin.
Çok zor bir durum. Ama kendini bu zorluklar sayesinde tanıdıkça, evrilip serpileceksin hayat konusunda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Oysa gözlerin ne kadar güzel. Kendin için olmasa prenses, senin durumunda olanları, düşenleri bir gün ayağa kaldıracak güç, motivasyon, iyimserliğe sahip olmak istemez misin? Bunun için savaşmaya değmez m
Ölümu bir kurtuluş olarak görenlerin hepsi yanıldı. Sana tavsiyem mücadele ye devam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bence hiç bir yere gitme sahip olduğun yeşil gözler dünya genelinin sadece %2 mevcut. Hiç bir şey sonsuza dek devam etmez sıkıntılı günlerin nasılsa bitecek.
çaresizlik, geleceğe dair umutsuzluk vb derken senin gibi binlerce insan var buradan hareketle teslim mi olacaksın yoksa çözüm mü üreteceksin.. kendini tüketmek en kolayı değil mi? kendini yüceltmeyi düşündün mü peki
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben çözüm için harekete geçemiyorum bile. Çok üzgünüm çok yorgunum
itiraf senin gibi teslim olduğum 2 zirve/çukurdaydım ve bitsin artık modundaydım ne mi oldu şu anda sana yazabiliyorum, seni hiç tanımıyorum özelini bilmiyorum ama lütfen kendini sev kendine güven
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ben işsizliğe, kendini sevmemeye, sürekli suçlu hissetmeye dayanamıyorum, ne zamana kadar nefes alamayacağım?