Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
kötü insanlara acımıyorum hiç bir şekilde.. mesela katiller tecavüzcüler bunlara hiç bir şekilde acımam merhamet duygum da olmaz.. ya da başkalarının hayatını karartanlar.. hayallerini çalanlar.. ama bunun dışında oldukça merhametli bir insanımdır. keyifli günler ✨🥂🤟
Aslında acımasız olan bir insan değilim her zaman için insanlara karşı merhamet etmeyi insanlara yardımcı olmayı içimden iyilik geçirmeyi seviyorum, sana şöyle bir olay anlatayım ben bundan birkaç hafta öncesine kadar gittiğim fizik tedavi özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde kas rahatsızlığı olan bir kız vardı, annesi ile birlikte fizik tedaviye geliyor 20 yaşlarında falan var neyse netice olarak da biz bu insanla sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz şakalaşıyoruz falan derken, bugün işte konu kadınlardan açıldı kadınların tacize uğramasına ve şiddet olaylarının aracıdır ben sadece şunu söyledim katılmıyorum Ama bu durumu kullanan insanların da olduğunu düşünüyorum artık gerçekten kime maldır kimin mağdur olmadığını bilmek mümkün değil dedim. Netice olarak kız insanların içinde defalarca beni bozdu ve aşağılayıcı bir şekilde konuştu Ben de kendisine kızdım hadi halbuki ben gittiğin fizik tedavi merkezinde ona geldiği zaman yatacağı yatak olmadığında kendi yattığım yatağa veriyordum, Ama benden 15 yaş küçük bir kızın bana saygısızlık yapıp insanlar içinde aşağılayıp bozmaya çalışmasından sonra iletişimi kestim hiçbir şeye yardım etmiyorum sohbet etmiyorum selam dahi vermiyorum aynı zamanda sosyal medyadan dahi engelledim. Netice olarak hayvanlara merhamet göstermeyen insanlara saygısı olmayan insanları aşağılamaya çalışan aynı zamanda iyiliğe karşı nankörlük yapan insanlara acımasız olurum.
Vicdan merhamet yoksunu varlık bile demek istemiyorum kadına çocuklara yaşlılara hayvanlara tüm doğaya zarar veren sırf kendi egosumu tatminmi nesi bilmiyorum ama gördüğüm şahit olduğum anda mutlaka bir yolunu bulup haddini bildiriyorum cezai işlem olarak.. diğer tarafta devam edicez yakalarindayim şahit olarak..
Merhaba, ben İrem. Sadist taraflar bazen içimizde, stres ya da öfke anında tetiklenebilir, ama önemli olan bunları kontrol altında tutmak. Acımasızlık ve sertlik dozunu ayarlamak, insandır. Unutma, gerçek güç, duyguları yönetebilmektedir. Kendine iyi bak, ve her zaman sınırlarını bilerek hareket et. 😊🔪
Masum olan herseye zarar veren, sokaktaki canlara kıyan, şiddet uygulayan ve onlara acımasız olanlara karşı bir hayli acımasız olabiliyorum.👿 Birde özel alanda sevdigim kadınla face to face te canımı yakarsa bende bir ıssırıkla can yakabilirim😄😈
Yaşamaya çalışanlara, hayatı bir şekilde zehir etmeyi amaçlayanlara karşı... Yapay zeka yorum yapmış konuya, gerçekten zekâsının "yapay" olduğunu kanıtlamış.
Çok çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum kendı yaptığım hata yüzünden kendime acımıyorum sadece geride bırakmak istediğim aileme çok üzülüyorum onlar ne yapar düşüncesi kendine acımıyorsan onların neden acı çekmesini bırakıp gitmekle çektiriyorsun evet kendime acımıyorum korkmuyorum ölmekten kendine acımıyorsan ölmelimisin yoksa sen bu acıyı hak ettin şimdi yaşayarak bu acıyı tek başına çek onlarada bırakıp gitmekle acı çektirme
@Osman0744 Doğru. Herkesin sebepleri var. Ölmek değil benimde farklı sorumluluklarımın olduğu aile bireylerim var. Kendi hayatımı güzelleştirmekle uğraşsam güzelleştirebiliridim. Fakat ben mutluyken ardımda bana bel bağlamış insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Aile harici hiç kimse hayatında bu kadar yer edinemez zaten. Umarım sende sorunlarını ölmekten çok başka şeyler üzerine yoğunlaşarak çözersin. Emin ol intihar edenlerin %90 nı eğer gittikleri yerde aynı bilinç ile uyansa ''malmışım anasını satiyim zaten ölecektim 20-30 sene sonra ne gereği vardı'' diyordur bence.. Zaten istemesende öleceksin o zaman bu kadar dert tasayı kafaya takmaya ne gerek var...
Etik görmediğim hareketleri sergileyenlere karşı çok acımasızlaşabiliyorum. Aynı zamanda kalbimdeki siyah tarafa ayak basanlara da aynı şekilde davranıyorum.