Kişilik & Karakter Hangi insanları kendine çekersin, cimri insanları mı, bencil insanları mı? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisinden sana zarar gelmez 😂Cimri insan mı yoksa bencil insan mı sana gelmez? Hangi insanları kendine çekersin, cimri insanları mı, bencil insanları mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben ikisini de çekmem 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bencil insanları çekerim.. Ben cimri insanlarla anlaşamam elim açık bir insanım.. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bencillerle genelde daha çok uğraşıyorum… 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ikisini de çekemem uzak olsunlar benden🤭 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Bencil insanlar 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. İkisi de değil 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben ikisini de çekmem
Bencil insanları çekerim.. Ben cimri insanlarla anlaşamam elim açık bir insanım..
Bencillerle genelde daha çok uğraşıyorum…
Ikisini de çekemem uzak olsunlar benden🤭
İkisinide çekmem
Kötü leri
Bencil insanlar
İkisi de değil 😂