Yeğenim ; epilasyon setimi istiyor ( hiç kullanmadım, kullanmayacağım, bedava olarak
Hayır deyince benden kötüsü yok, bize satacak mısın deyip rezil ediyorlar
Bu huyumdan dolayı çevrem tarafından kullanılıyorum , yeri geliyor " yapmasaydin , biz mi istedik sen kendin yaptın, yapıyorsun ama burnumuzdan getiriyorsun" gibi benzeri sözlere maruz kalıyorum. Bu saatten dtbu huyunu nasıl değiştirebilirim. ( Duyarsız kalamıyorum , onlar istemeden her konuda yardımcı oluyorum çok yıprandım. Çözüm lütfen 😢😞
Ben bunu tecrübelerle öğrendim insanlara güvenim sarsarak mesela çok küçükken eski komşumun oğlunun bana yaptığı üstüne kuzenin bana yaptıkları iki arkadaş olarak tuzakları inan ki tanımıyorum 2 kere gördüm kuzen dersek bir ara aynı köy evindeydik hep birlikte akrabalarca eskiden dedem rahmetli oldu orası onların oldu ama tam değil tapu öbür amcamda da var bakalım ne olacak yani artık ihtimal yok gibi çünkü yurtdışında ama belli olmaz sonra arkadaşım hayal kırıklığına uğrattı ki kurtulamadım 2018de kurtuldum kazık atıp tuzak kurunca hedefine ulaşınca eşi ayrı tehlikeli zaten yani tecrübelerle sezgilerle muhatap olmayarak yaşadıklarımdan dersler alarak akılı uyanık tedbirli olarak
Geçmiş olsun ❤️
Teşekkürler ederim
Rica ederim ❤️
Merhaba, seni anlıyorum, aşırı iyi niyetli olmak bazen insanlar tarafından kullanılır. Bu huyunu değiştirmek istiyorsan öncelikle sınır koymayı öğrenmelisin. Hayır demekten korkma, kendini koru ve değerini bil. İnsanlar senin yardımseverliğine alışmış olabilir, ama bu seni yıpratmasın. Kendine güven ve bedelin ne kadar önemli olduğunu göster. Unutma, kendini ön plana çıkarmak da sağlıklı sınırların göstergesidir. 💪🌸
Cevap
6Cevap
bencil ol insanları takma bence
Yapamıyorum, kahretsin
sonrasında yıpranıyorsan az kendi canının da kıymetini bileceksin kusura bakma
Bilmiyorum, yapamıyorum ' diyorlar. Duyarsız kalamıyorum. İçim el vermiyor. Söyleniyorum yine de yapıyorum. Yüzüme yapmasaydin, biz mi istedik ' deyince içimde kırılan şeyler kalbime batıyor. Yazık
Dikile dikile dikmeyi öğreneceksin böyle işliyor
umursamaman lazım knka
Yapamıyorum, kahretsin
Yapacaksın dünyanın sonuna sebep olacakmışsın gibi düşünüp yapacaksınnn
İnşallah kendime hakim olabilirim
Olman lazım yoksa kullanırlar fazlasıyla her konuda ya
Zaten tam da öyleyim 😞
Daha sevgilin olmadığını varsayarak henüz tam kullanılmış sayılmazsın. Emin ol hayır demeyi öğren
Sevgili konusunda farklıyım hep hayır derim 👍🏼 ama işte aile ve arkadaşlar sözkonusu olunca onlara hiçbir şekilde hayır diyemiyorum
Seninkisi saflık
yasin kacki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?