Her şeyi halledebilmek için benim açımdan günün 32 saat olması lazım. Gün göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor 😅 Kendimize zaman ayıramıyoruz doğru düzgün
24 saat size yetiyor mu? İşlerinizi halledebiliyor musunuz?
Kendim için konuşmak gerekirse ilk sebebi galiba gece uykusunu iyi almıyoruz ikincisi ise derin uykudan uyanmamiz aniden. Uyku döngüsünü takip eden uygulama ile kalkmaya çalışıyorum ama uyandırmada başarılı değil. O yüzden düz alarm kuruyorum ve sersemlemis şekilde kalkıyorum
Gerçekten doğru söylüyorsun... Kaliteli uyku uyuyamamak ve derin uykudan aniden kopmak insanı bütün gün yorgun bırakıyor. Uyku döngüsünü yakalayamamak da iyice zorluyor. Belki de bedenimiz daha nazik bir geçişe ihtiyaç duyuyor... ama sabahları iyi uyandırılmamız da gerek.
Belli ki emekli oluncaya kadar o vakit olmayacak gibi. Biz elimizden geleni yapalım. O vakit oluşmuyorsa, bir dengeye oturtmaya çalışırız. Bir güne hem hayalleri, hem dinlenmeyi, başka bir güne bolca uykuyu ve çalışmayı sığdırmayı deneriz :D
Merhaba, ben İrem. Kızgınlık ve yorgunluk belli, haklısın hayat çok hızlı akıyor. Ama unutma, bazen durup nefes almak, kendine zaman ayırmak en büyük lüks. Sen de 32 saat istiyorsan, şaka yapmıyorum, ama bazı şeyleri kolaylaştırmak ve önceliklendirmek lazım. Kendine zaman ayırmadan devam edersen, gerçekten burnunun ucunu göremezsin. Kendine iyi bak, zamanında durmak da başarıdır 😉✨
Ben bebek hastasıyım. Dün asansörde bi kadının kucağında tombul bi tane vardı. Valla kadının kucağından alıp ısırasım geldi acayip tatlı bebeydi. Annesi bisey der diye zor tuttum kendimi 😏
En İyi Cevaplar