Size günde 24 saat yetiyor mu?

Bana 24 saat yetiyor hatta fazla bile geliyor :D keşke 1 gün 8 saat falan olsaydı 1 saat uyku 7 saat da günü yaşasaydık bence daha güzel olurdu. hayat daha hızlı biterdi. ama tuhaf bir şekilde bazen çok az geliyor bazen de çok uzun geliyor 1 gün. sanırım daha çok ne kadar yoğun olduğunuz ile alakalı bir durum.
Bence kendi adına 😂
Evet sizin için değil benim içinnn 😂
O günün yoğunluğuna göre değişiyor. Güzel bir olay olacaksa o gün hemen bitiveriyor olumsuz bir şey varsa bitmek bilmiyor böyle enterasan bir durum ortaya çıkıyor.
Cevap
36Cevap
Hiç belli olmuyor. Bazen yetiyor fazla Bike geliyor. Bazende yetmiuor 24 saate 24 saat daha eklense uzasa dediğim zamanlar oluyor.
Bazen yoğun olduğum günler su gibi geçiyor ve aynı şekilde bitmesini istemediğim günlerin kesinlikle 48 saatcik kadar olmasını dilerdim 😅
Yetmiyor. 24 saat bana 4 saat gibi geliyor 🙄
Yetiyor yetiyor. Hatta geceleri uzatmak lazım ahs Keyifli günler.
Yetmiyor yüz saat olmalı
Allah bereket versin ne diyelim 😄
Yetmiyor.
Bazen haftasonu 13 ile 18 arası çok hızlı geçiyor. Hiç geçmesin istiyorum, dakikalar saate uzansın istiyorum.
Bazen de dakikalar saat gibi geliyor, geçmek bilmiyor. Gece saat 03:30 falan.. Hastane koridorunda acıdan oradan oraya yürürken zaman geçmek bilmiyordu. Bir de tam karşımda saat vardı, gözüm sürekli oraya kayıyordu.
Ruh halime eksik ya da fazla.
Kimi zaman oluyo ki zaman dursun istiyorum.. çünkü o an oylesine mutluyum ki yetmiyo... sanki hemen bitiyo... .. kimi zamanda senelerin ne kadar çabuk geçtiğini görüp bir saatin bile hiç geçmek bilmediğini farkediyorum.. bazen geceler çok ama çok uzun geliyo sanki hiç sabah olmayacakmış gibi.. bazen de sabahlar olmasın dediğim geceler oluyo..
Eskiden yeterdi derdim de artık yetmiyooo o yüzden gece 2 - 3 te yatıyorum jfjfj
Allah allah 😃😃
Bana da yetmiyor Allah Allahh😃😃
Şştt 😏
Offf hayır yetmiyor. Özellikle iş hayatım yoğun olduğu dönemler de hiç ama hiç yetmiyor. Ne spora zaman kalıyor nede dinlenmeye.
Zaman hızlı geçiyor, bence dünyanın dönüşüne de bi' ayar çekip zamanı bi' tık daha yavaşlatma zamanı geldi asdfg
Gün 24 saat olsun ama yeterli uyku miktarı 5 saat olsa keşke
Hayır yetmiyor modern sistemin kolesiyiz geçim bizim kosuktakimi
Yetmiyor genelde en verimli saatlerim, canlı saatlerim işte geçiyor.
‽ Bazen artıyor, bazen yetmiyor yani değişiyor genelde
yetmezse yarına bakarız dimi gardaş eyleya neydiyim :)
Azeri misin
Yooo öyle yazasım geldi
Azeri bulmuşken azerice sohbet edecektim tüh jfjfj
Maalesef Manav Türküm
bazen evet bazen hayır
Yetmiyor Şöyle 36 falan olsa
Yetmiyor ve uyku zamanimdan alinti yapiyorum
En İyi Cevap