Üzgün olduğunda ona koştuğun biri var mı?
yanlış anlaşılmasın dost arkadaşta olabilir..

Üzgün olduğunda ona koştuğun biri var mı?
yanlış anlaşılmasın dost arkadaşta olabilir..
Üzgün olduğumda kendi başımın çaresine ben bakıyorum, kimseye koşmuyorum, kendimle dertleşiyorum, çünkü biliyorum ki beni kimse anlamayacak, içimdeki buhranı kimse anlamayacak, yana yakıla kimselere anlatmamaktan yanayım kendimi, yana yakıla anlattıklarım zamanında pişman etmişlerdi beni, annem pişman etmişti beni, öylece bıraktı beni, yarım bıraktı, kendimi tamamlamak bana düştü, o anı hiç unutamıyorum, onun için kendi işimi kendim çözümlerim, her ne kadar kendime yetsem de arada bir saçlarımın okşanmasını istiyorum bir sözde de geçtiği gibi. İnsanlar beni istediğim gibi teskin etmiyor, onun için ben tek tabanca takılıyorum, kendimdeki kasveti yine kendim alıyorum, üzüntümü kendimle gideriyorum, kendime sığınarak, tabii ki dua da ediyorum, kutsala sığınıyorum, O'nun kapısına gitmek de iyi geliyor kendimi onarmama, dua etmek de terapi bana göre.
Üzgün olduğumda koştum yastığım ve yorganim... Yorganimi kafama çekip yastığıma sarılıp ağlarım.
Teşekkür ederim...
Rica ederim.
İzzet Güllü var
Cevap
2Cevap
Pek kimseye dert yanan biri değilim. Kendimle kalmayı tercih ederim öyle zamanlarda ya da sahile gidip denizi izlemeyi.
evet bu siteden sevdiğim bir ablam var
Hayır kendime sığınırım
Anneme koşarım anneme anlatırım ya da şarkı dinlerim başka kimseye koşmam bazen de ibadet ederim bana çok iyi gelir
Koşmak istediğim ama gururumdan koşamadığım biri var.
Ne gurursuzluğun var
Gururum var diyorum ne gurursuzu
Haa pardon kim o çağıralım onu
Gururundan cevap mı veremedin 😂
Evet😂
Hayır yok gerekte yok
Evet bir arkadaşım var öyle
Var mı senin
Olursa içime döküyorum
Yok yani.
Napim
Deprem oldu