"Senin bana küs olduğunda bile koşarak geldiğini bir tek ben değil, bir tek sen değil, alem biliyor." diyor Fettah Can bey

"Senin bana küs olduğunda bile koşarak geldiğini bir tek ben değil, bir tek sen değil, alem biliyor." diyor Fettah Can bey

Yok; çünkü ben küsmem, küsmek bana çocukça geliyor ki onlar bile yapmayabiliyor.
Fakat küs olsa bile gelenler oluyor...
Güzelim şarkıyı paylaşaydın ya 😀
https://www.youtube.com/embed/y5REJzU1gqgmusic.youtube.com/watch buyruuuun 😂
Bu hali de güzel
Küs olacak kadar bile değer verdiğim birisi yok. Annemi kizdirinca gidip burnundan öpüyorum, biraz surat asıyor ama sonra hallediliyor😄
Bir de kedim😄
Geçen gün mutfağa gelmiş, görmedim kuyruğunu da dümdüz uzatması yok mu😅
Bastım kuyruğuna yanlışlıkla, sonra gün boyu öpe öpe ozur diledim bebegimden
Yazık benim güzel bebeğime, kuyruğu uf oldu🥲
Yaaa hayvanlara istemeyerek olsa bile zarar verince insan kahroluyor🥺🥺
Tüm gün boyunca peşinde geziyorum beni affetsin diye 🥲
Teşekkürler
Rica ederim
irine küstüysem zaten hayatımdan o an çıkartmışım demektir bu yüzden küs olup yanında gideceğim kimse olamaz. ve ayrıca bana iyi davranmayan birine koşarak gitmem zaten. çünkü bunu zamanında düşüneceklerdi. ama sevdiğim insana kırgınsam yani küs gibi değil sadece kırgınsam tabi ki giderim her türlü.
Küs isem ne diye gideyim ki, o bana gelsin gönlümü alsın
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Cevap
9Cevap
bu kişi sadece kardeşim olur 👍🏻 diğer kimseye koşmam küs isem deli gibi aşık olsam bile
Onlar koşsun😝
Küsmüşsem o kişi hayatımda çok değer verdiğim biri olmalı, çünkü ben küsmem hayatimdan çıkartır atarım. Bende değerini kaybetmiş kişinin hayatimda yeri yoktur.
Küs kalamam, sevdiğim değer verdiğim kişinin her daim yanında olurum.
Şöyle ki çok sevdiğim bir arkadaşım var küs olmamıza rağmen zamanında bir aramasıyla yanına gittim. Şu anda da aynı durum yaşanırsa eğer haksızlığa uğramadıysam giderim ama haksızlığa uğradıysam öyle bir telefonuna gitmem
Hayır birine küsüyorsam yanına gitmem ya da biri bana küsüyorsa ona gelerek daha da onu şımartamam. Hem o küsmüş hem ben gitcem he yoookk almayım.
Yok öyle biri varsa küsmem, küsersem de gitmem🤷♀️
Hayır... Küsmüşsem, küsmenin hakkını sonuna kadar veririm :p
Hayır hiç olmadı zaten insanlarla küstüğümü hatırlamıyorum çok küçükkendi o küslükler falan
Sevdiğim biri olursa onun yanına koşarak giderim. d
Kızım var herşeyden daha güzel
Ailem, değer verdiğim arkadaşlarım
Hayır küs olduğum birine gitmem
Yapılan şeye bağlı olarak değişiyor
küs oldujlarımla muhatap olmam
Konuşmuyor olsam da değer veriyorsam giderim..
Eveet kıyamamak oluyor bu her koşulda
Küs olmam
Öyle biri yok.
Kimse yok
Var lan
Yok ne isim olur
Kimse yok :D
Hayır yok
Evet var
yok olmaz
vardi bir zamanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?