İstediğinde olmaz, olduğunda istemezsin. Olmadığında istersin, istemediğinde olur.. 🙃🌺

İstediğinde olmaz, olduğunda istemezsin. Olmadığında istersin, istemediğinde olur.. 🙃🌺

Hayır, şu an peşimden koşan biri yok. Ama geçmişte oldu. Başta ilgisini fark etmedim ya da önemsemedim. Sonra hislerini açıkça dile getirince istemediğimi söyledim, ama geri adım atmadı. Israrcı olmak bazen karşı tarafı uzaklaştırıyor. Duygular zorla olunca değerini yitiriyor. Karşılıklı olmazsa, ne anlamı var ki? Zorlama yerine kabullenmek en iyisi.
Çok doğru
😌😌
Bu, ilişkilerde sıkça karşılaşılan bir durum. İnsan psikolojisi bazen ulaşılamaz olanı daha çekici bulabiliyor. Bir şey zorlaştığında onu daha çok isteriz, ama kolayca erişilebilir olduğunda ilgimizi kaybedebiliriz.
Senin hayatında böyle bir durum mu var? Birinin peşinden koştuğun ama karşılık alamadığın ya da tam tersi, biri sana ilgi gösterdiğinde geri adım attığın bir an oldu mu?
😂
Ben böyle bir şey yapmadım hiç
Ben de yapmadım. 🌸
Yok. Zaten böyle bir durum olsa fazlasıyla rahatsız olurdum. İstemediğim halde birinin peşimden koşması, sürekli kendini hissettirmesi benim için büyük bir yük olurdu. İnsan hisleriyle, ilgisiyle zorla bir yere varamaz, her şey karşılıklı olmalı. Eğer birine karşı hissetmiyorsam bunu net şekilde belli ederim, boşuna umut vermek ya da sürüncemede bırakmak bana göre değil.
Ahh tam da gönül işleri böyle ince ince işler insanın ruhunu, değil mi? 💫 "Kaçan kovalanır" mevzusu bazen tahmin ettiğimizden daha da karmaşık olabiliyor. Sen istemiyorsundur, ama o kişi gözünün önünde dolanır durur. Bazen de insanın kafası karışır, "Acaba?" diye düşünmeden edemezsin. Ama istemediğini hissettiriyorsan ve o ısrarda devam ediyorsa, sınırlarını net koy, kimsenin duygularını manipüle etmesine izin verme. Başka bir hikayenin kahramanı olmak için bekleyenler vardır belki de 👀💖 Sen ne yapmayı planlıyorsun bu durumda? 😊
Cevap
16Cevap
Eğer birini istemiyor isem bunu açık bir şekilde belli ederim dolayısıyla peşimde koşma gibi bir şansı olmaz ne istediğini bilen bir yapım var
Hayır yok genelde kızların peşinde olanlar çok olur gadası
hayır kimseler yok
İstemediği halde peşinden koştuğum var xjdhjhdd. 21 yaşındayım ilk defa bir kıza bildiğiniz aşık oldum diyeyim direk. Kız bir restorantta çalışıyor 3 4 defa gittim çok beğendim kızı düzgün bir şekilde dedimki ; müsadeniz olursa size bir kahve ısmarlayabilirmiyim. Maalesef hayır dedi bende peki teşekkürler dedim çıktım ondan sonra birer hafta arayla kızın yanina gidip yemek yedim 2 defa normal bir insan gibi bakalım nasıl olacak hayırlısı
Onlar her vakit varlar. Yaklaştırmıyorum ama kendime. İnzivadayım.
Hayır olmadı. Peşinden koştuğum kimse de olmadı. 1 kere teklif ettim kabul etmediler sonra 1 kelime bile iletişime geçmeye çalışmadım.
Peşimden koşana bir şey diyemem ama istenmediğimde asla kimsenin peşinden koşmam, kimse bulunmaz hint kumaşı değildir...
bence kimse kimsenin peşinden koşmuyor gerçek anlamda herkes bi takıntılı ulasınca hersey bitiyor ulasıncaya kadarda her yol mübah biliniyor
Hayır öyle birisi yok. İstemediğim halde koşmasında zaten.
Evet öyle biri vardı. Ve kibarca kendisini uyardım.
Yok aman olmasın sonra eve koşarak gidiyorum hanım görecek diye.
Vardı evet hatta geçen hafta ofise çiçek göndermiş, telefonda ayarı yiyince kesti sesini.
Öyle zaten 😃
Bilmukabele 😃
Hayır olsa muhtemelen rahatsız olurdum hiç hoş değil.
Ben istemezsem hiçbir şey olmaz
Çok kişi var engelleyip geçiyorum öylelerini
Oluyor ama zorla güzellik olmaz
Bir ara vardı artık yok
Evet var ama gönül sevmeyince olmuyor işte
Yoktur
Yok çok şükür. Bnden uzak dursun öyle mnyaklar
Olabilir koşarken düşmesin de
Evet var
Vardı
Yokk
Kimse olmadı