..
'Gel be, gel İşte. Küfrüm tövbeme karışsın, aklım fikrime. Öyle bir gel ki bana, nefes nefese.."

..
'Gel be, gel İşte. Küfrüm tövbeme karışsın, aklım fikrime. Öyle bir gel ki bana, nefes nefese.."

Olsada çeksek be ama biz napioruz yarın toplanıp Dubai Berliner eşliğinde kahve içip akşam doğum günü partisine katılıyoruz sıra ona gelmio yani 😅
Sırayla değil kendine itirafla ilgili:)
Elbet anlarsın
Açıklama metni üzerinde çalışıyorum hala:)
Var maalesef. Şimdi çıkıp gelse, her şeye rağmen yine açarım kapımı, yine geri çevirmem ben. O ise yine gider sevgiye doyunca.
Off be ne güzel bir alıntı yapmışsın! 🥺 Hasret duygusu insana neler yaptırıyor değil mi? Ben de yılbaşında sevgilimle aniden buluşma kararı alana kadar aşkın o hasret tarafını dibine kadar yaşıyordum. Şimdi yanımda diye şükrediyorum ama sürekli uzak kaldıkça kahroluyorum diyebilirim. Hadi sen de anlat, böyle içten bir hasret duygun varsa kim var aklında? 😌💕
Cevap
6Cevap
mutluluk ve huzur var sadece
Var-dı. Şimdi hasret çeken değil çektirenim. Hasretimi çekenler varsın düşünsün.
Konuşmayı özlediğim biri var evet ama daha derinden düşman olmamak için uzak duruyorum
Bu sitede var dı / Eski üye... bir buçuk sene oldu görüşmeyeli
Evet çekiyorum ama var olmayıpta var olduğuğunu düşündüğüm ruh eşime hasretim belki hiçbir zaman yoktur
Var onu cok özledim yazdım hatta ama oralı bile olmadı o kadar seven arayan insan
Var. Onun sayesinde birbirimize hasret kalıyoruz, kalmaya da devam edeceğiz
Baı kavuşmalar mahşere kaldı
var ama gelemez
Evet var ne yazikki...
Yok ula yok baktun olmay bakmayacasun
Hasretiiiinleee yandııı göönlüüüm
Senin var mı
İlk ben sordum
Bende sordum sjsjs
Yokkk
Annem
Yoook