Yöneticiler dışında kimseye yaranmaya çalışmam. Onda da işimi yaparım ve ekstra kibar davranırım. Bu zaten iş yeri kendisine ait olmayan her insanın zorunluluğu. Onun dışında özel hayatımda yaptığım tüm iyi şeyler tamamen içimden gelerek ve sevdiğim için yaptığım şeylerdir. Benim için bu böyle fakat bazı insanların zorunlulukları oluyor. Bazı mesleklerde insan ilişkilerinin boyutunu farklı bir boyuta taşımak gerekiyor ve ekstra dil dökmek gerekiyor. Onlara da hak veririm. Fakat bunları yapıp ekstra arkadan sövüyorlarsa bu oyunculuk için de tebrik ederim 😂
Hayır, bunu yapmadığım için de bir çok kişi çıktı hayatımdan ya da tavır koydu fakat umrumda değil. Millete yaranma gibi bir gayem yok, bunun içinde yaşamıyorum ve milletin mutluluğu için değil kendi mutluluğum için, kendi seçtiğim insanlarla yoluma devam etmek istiyorum...
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Hayır yok.. Zaman zaman ayıya dayı deme moduna hepimiz geçiyoruz iştir vesaire ama genel olarak benim net bir tavrım var.. Birine yalakalık yapmak gibi gelir o bana ki hiç sevmem.. Keyifli geceler..
Kimse ile işim yok. Arkadaşlarım bana yetiyor. Birine yaranacak kadar düşük kapasitede hiç bir zaman olmadım. Bir duruşum var. İsteyen gelir, istemeyen gelmez. Kimse için sınırları mı zorlayamam.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Buna hiç bir zaman mecbur etmiyorum kendimi. Ne kadar değer verdiğim biri dahi olsa eğer değersiz hissediyorsam kendimi, değerli olmak için, hayatında beni tutması için uğraşmam.
Sevdiğim insanların kahrını çekerim. Zor günlerde yanında olmayacağım da ne zaman olacağım sanki. İyi gün dostu değilim sadece. Yaranmak demiyorum buna ayrica kimseye yaranma ihtiyacı duymadım. Öyle durum olsa mevkiden mevkiye koşuyor olurdum. 😃 Asi ruhum yaranmaya gelemiyor.
özbenliğime aykırı kesinlikle yaranamam bu bana çok ağır gelir hangi şartta olursam olayım kendim için bunu yapamam belki çok sevdiklerimin hayatı söz konusu olursa onlar için bu fedakarlığı yapabilirim sanıyorum
Allahtan başkasına muhtaç olmadım olmam da gerekirse aç kalırım yine de menfaat uğruna onur ve gururumu ayaklar altına almam. Parayla her şeyi satın alabileceğini zanneden bazı yüksek IQ sahibi kişilere benden ekmek çıkmadı çıkmaz da evelAllah.
Çok şükür değilim. Yaranmak için de Allah muhafaza kimseye eğilmek. Yaranacaksa bu sadece Yüce Allah olur. O da Kul'um mütevazi ol yeter diyor zaten...
Hayır öyle birini hayatımda tutmam Sadece hata yaparsam özür dilerim ama kimseye yaranmak için yalamalık yalakalık yavuşaklık yapmadım yapmamda Yapanla kadın erkek asla işim olmaz😎
Kimse değil buna, böyle şeyler hiç samimi de gelmiyor. Bir insanı sevmek zorunda değilsin, saygı çerçevesinde konuşursun ama ona bunu överek yapmazsın, öyle insanlar gerçekten itici geliyor