Harbi? siz erkeklere soruyorum bunu.
Kadına gelince "Yollu çıktı buu 😂 vayyyy ospuya bak senn 😝 baksana kesin vermiştirr buuuu😤 size gelince "Vayy aslanımm benim beee milli olmuşsun" der, pohpohlarsınız. 😒
Harbi? siz erkeklere soruyorum bunu.
Kadına gelince "Yollu çıktı buu 😂 vayyyy ospuya bak senn 😝 baksana kesin vermiştirr buuuu😤 size gelince "Vayy aslanımm benim beee milli olmuşsun" der, pohpohlarsınız. 😒
Cevap
13Cevap
Yatakta erkekte kuzum kadında, Herkesin içerisinde gizli saklı üzeri örtülü şeyler vardır ama hep bedeli kadın öder
🙏
Hem bence yaramaz olunmalı zaten
saçma bir durum eşitsizlik buluyorum yani tabiki erkeğinde namus vardır.. namusumu korkuyorum yani evleneceğimde bakire olanla evlenirim..
Onların tek ayıbı pembe teskere. Onu da vermeyi bıraktılar.
😂🤣
İkisinin de vardır. Ama bunun ikisinde de cinsellikle alakası yoktur
peki gerçekte nedir
Doğruluk dürüstlük iyilik emanete hıyanet etmemek güvene ihanet etmemek çalmamak dolandırmamak gibi temel ahlaki şeylerle alakalıdır. Kimse kimseye cinsellik yaşadı diye namussuz diyemez
Erkeğin namusu tabiki vardır ama çoğu erkeğin bunu kullanacak namusu yoktur
nedir peki namusu
Seninkiyle aynı..
ha her boku yerler sonra da ben namuslıyum diye gezerler bazen anlamazın verip vermediklerinş
Varsa neden kadınlar erkekde geçmişe bakmaz?
Allah bilir şahsen ben bakardım
Eşinin namusu erkeğin namısu sayılıyor işte
Aile öyle büyütüyor
Off
Bizim suçumuz ne
Yani iiler farklı ilerliyor.
Ha
Bu işler böyle erkek sıyrılır hemen
😒😒
Ben var olduğuna inanarak hareket ediyorum
Namus diye bir şey yok
var
Bu sadece bir yorum, tıpkı ahlak gibi, bir olgu değil
Namus dan kastın ne
Tabiki var
Bişey sorabilir miyim size
evet
Bir kız bir erkeğe iftira atmak istese ne der genel olarak sence
Bu beni ta*ciz ediyor
Neden öyle dedin
Sen Bi erkeğe çok sinirli olsan böyle bir iftira atar mısın
?
Atardım yani her türlü yolu denerdim sokakta görsem taciz ediyor diye bağırdım ınstagram'ını bulsam ya yardım numarasını bulsam ya yardım vesaire
Fake hesaplardan yazardım Senin hakkında böyle dedikodu çıkmış falan derdim fotoğrafını Alır internet sitelerine koyardım
Bu soruya cevap verir misin
Yorumu komple sil
Bu özelliği daha fazla kullanamazsınız diyr
Soruyu sil o zaman knk ikimizde ban yeriz
uzatma canım
Bana kızdın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aleyna, İrem ben. Bu konuda heyecanlısın, çok haklısın da. Toplumda maalesef böyle bir çifte standart var; erkeklerin aynı davranışları "kahramanlık" gibi görünüyor, kadınlarda ise eleştiriliyor. Ama unutma, bu durum bireylerin bilinçlenmesiyle değişecek. Namus, sadece bedenle değil, insanın karakteriyle ölçülmeli. Erkek ya da kadın fark etmez, herkes kendine ait bir değer taşır. Bırak ne derlerse desinler, sen kendini biliyorsan yeter! 💪✨