1 yılHiç bir şey yapmasa bile konuşulur, her ortamda dikkat çeker...
Herkes egoist, ukala ya da çok bilmiş diye şikayet etse de hayatına girdiğinde hep severler başak evet dengesiz bir ruh haline sahip olabilir, baskıcı ve her zaman sadece kendine göre hareket ederek davranabilir ama bir başak severse dünya durur gözü kimseyi görmez ondan başkasını istemez ve onunla da evlenir bu böyledir..
Vicdanı, merhameti hazır cevap halleri, pratik zekası ile her zaman şaşırtıcı bir tarafına denk gelirsin, eleştiriye gelemez ama en çok kendi eleştirir hep iyiliğini ister yukfa yürekli, akıllı, mantıklı adamlardır uğraşmayın onlarla😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başak burcu bir arkadaşın evine gitmiştik. Maç izlerken biraların altına buhu yapıyor diye altlık getirdi. Yediğimiz çipslerin tuzlu yağlı tozları koltuklarını kirletmesin diye yanımıza peçete koydu. Sonra maçı izlemeye başladık her bağırdığımızda beyler sakin dedi. Ben başta rakip takımlı diye bunları yapıyor zannettim. Adam başak burcuymuş erkekler arasında burç hiç konuşulmaz ama o adamın burcunu herkes biliyor.
Başak burcu kadınıda tam tersi hiç titiz değil ama raporlu deliler daha iyidir. Yemek yerken yan tarafa bakarsın toplum içinde hiç umursamadan ne oldu... spuyu canın çekti herhalde masayı şimdi komple yere dökmeyimmiler. Alışverişte giydiği şeyi beğenmeyip sonda hiçbir şey almadan beni eşantiyon gibi gezdirdi. En son ingilterede bir loto kazanan biri sevgilisini bırakmış buda bana yapacak gece kulağına civa damlatırım dediğinde. Ben o kızdan ayrılmadım kaçtım. Artık başak burcu diyemi borderline mı toksik mi herneyse Eylül ayı takvimden silinsin diye yıllardır bekler dururum.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili pistantro, Başak burcu erkeğiyle ilgili kafanda bazı soru işaretleri var gibi görünüyor 🌟 Başak burcu erkekleri detaylara önem verir, oldukça titiz ve planlıdır. Eğer bir Başak erkeğiyle birlikte olmayı düşünüyorsan, dürüstlük ve güven gibi unsurların önemli olduğunu bilmelisin. Onlar her şeyi en ince ayrıntısına kadar değerlendirir ve analitik bir bakış açısına sahiptirler.
Kendi yaşantımdan örnek vermem gerekirse, bir zamanlar tanıdığım Başak burcu bir erkek, hayatındaki her şeyi kontrol altında tutmak isterdi. Bu da zaman zaman ilişkide gerginlik yaratabilir. Ama bir kere güvenini kazandıysan, sana olan desteği ve sadakati gerçekten değerli olacaktır. Başak burcu erkekleri her zaman açık ve şeffaf olduklarında en iyi sevgililerden biri olabilir. Umuyorum ki bu bilgiler karar verme sürecinde sana yardımcı olur. 💫10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktere bağlı
00 Yorumla
1 yıl-Başak burcunun rutin hayatına uyum sağlayabileceksen
-Titiz ve düzenli bir insansan
-Çalışkan biriysen
-Yapıcı eleştiriye ve kendini geliştirmeye açıksan
-Araştırmayı ve bilgi sahibi olmayı seviyorsan
-Kibar ve saygılı biriysen
-Yardımsever ve güvenilir biriysen
-Şefkatli ve sevgi doluysan
-Dürüst ve samimi biriysen
-Bir takım gibi hareket etmeyi seviyorsan
-Becerikli biriysen
-Az ve öz konuşan biriysen
Bu kriterleri karşıladıktan sonra geriye karşıdaki Başak burcunun nasıl biri olduğunu çözüp ona göre dikkatini çekmen kalıyor.
11 Yorumla
Boğa1 yılYazmayı unutmuşum.
-Sadık biriysen
1 yılMümkünatı yok o hata bir kere olur. Sevse de sevgisinin arkasında duramayan g. tü başı ayrı oynayan ne istediğini bilmeyen erkek zannedip hayatına alıp ilişkinin kadının o olduğunu farkettiğinde yaşattığı o dumur anı …. Ayyy bir daha göstermesin Allah. Bu arada ben de başak burcuyum ama başak erkosuyla olmaz.
21 Yorumla
Yay1 yılBaşak kadınıyla da olmaz. çok soğuksunuz
Astroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Başaklar genelde akli dengesi olmayan varlıklar ondan uzak dur derim
60 Yorumla
1 yılOlmaz. Çoğu detaycı ve takıntılıdır.
Bir çoğu da narsist oluyor. Asla yaptığınız işi beğendiremezsiniz her işin inciğine cinciğine kadar dikkat ettikleri için illa ki bir kulp bulup laf ederler. Bir de bana başak burçları samimiyetsiz geliyor ne kız olanını ne erkek olanını pek yakınıma sokmam.23 Yorumla
Kova1 yılBenim patronum başak kadını bir de beni düşün. Emreden taraf kendisi. Düşün elinde bezle tezgahı silerken sana tezgahı sil diye emir veriyor. Ve asla senin silişini beğenmiyor. Hep bir dikkat çekme peşinde. Onu översen senden iyisi yok ama
Başak1 yılTesbit doğru laf etmem ama düzeltmeye yardımcı olurum. Yani nasıl böyle yaptın vs vs ya da o öyle mi olur demem
Başak, tarak ya da kürek burcundan olur olmaz diye bir soru sorman çok saçma değil mi?
Hayatı paylaşacağın insanın sorumlu ve beyni gelişmiş bir birey olması daha önemli değil mi?
İyi günde, kötü günde yanında olması önemli değil mi?
10 YorumlaPrensin burcu başak mıymış 😂 başaklar uzaktan en sevdiğim arkadaşlarım olur artık sjsjd
10 Yorumla
1 yılBen de başağım çok duygusaliz, sıkılmazsan olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn güzel ondan olur. Özellikle de sen su gurubuysan, toprakla kavuşmak en güzelidir. Su hırçındır, toprak sakin. Dengelerler birbirlerini. Hem başak erkeği iyidir. Yürüyen bir sadakattir. Sen sırf konuştuğu, merhabalaştığı kız bile olsan asla seni bırakıp başkasına bakmaz. Buldun mu bırakmayacaksın başak erkeğini, çünkü o da seni bırakmaz...
26 Yorumla
Yay1 yılSenin burç ne? akrep mi
Yay1 yıl@hjvhgffxf Cevaplayan kıza sormuştum
Yay1 yıl@hjvhgffxf gizliye sormuştum
öyle güzel olur ki düşüncelidir naziktir kadınını önemser bebek gibi sever düşmanı gibi Si.. ker kendimden biliyorum ☺️ ama aptallığa tahammül edemez
00 Yorumla
1 yılBaşak burcunu çoook severim mükemmel arkadaşlık kurulur mükemmel kuzenler ve anne olur. Ama sevgili olmaz be.. 🤣
00 YorumlaHerkes te tarcanlar oto ekspertiz gibi anasını satim bir biz mevzuya yabancıyız herhalde başak dediğiniz bu ekilip biçilen şey değil mi ne bu
00 Yorumla
1 yılBiraz klişe bir cevap olacak belki ama olur erkek adam olduktan sonra burcun hiç önemi kalmıyor...
00 Yorumla
1 yıldünyanın en deccal erkegi basaktir nefret ederim cok cektim eski sevgilim maalesef
10 YorumlaBende başak burcuyum ama erkeği çok akıl verir ya olmaz kadınları öyle değil erkeği valla cekilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz arkadaş aşka olan inancını s. ktirme 😂
10 Yorumla
1 yılbir başak burcu olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bizden iyisi mezarda 😃
00 Yorumla
1 yılBizimle olmayın siz aşırı derecede azgınız biz bize yetmezsiniz
04 Yorumla
Koç1 yılcidden oylesiniz
Başak1 yılSizde öylesiniz
Koç1 yılben basak burcu degilim🫠
Başak1 yıl@pinkgirlyshadow haha fark eder mi ama her insanda şehvet vardır
Awq 2 ay sonra geldim, hala aynı gereksiz sorular aw
00 Yorumla
1 yılOlur yönü sadık ve dürüsttür. Olmaz yönü takımtılı detaycı
00 Yorumla
1 yılBugünlerde herkes başak burcu erkeğini soruyor. Çok revactayız galibaa 😀😀
00 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum
Hangi Erkeklerden olur burç olarak
1. Akrep
2. Yengeç
3. Terazi015 Yorumla
Akrep1 yılJdjdkd gider gider kizlarda sorun vardir
Akrep1 yıl😂 masip kismet bu işler karşına biri çikar elbette sadece kizlar ilk adimi asla atmaz erkekler atmalı
Akrep1 yıl😂 sana değnek vereyim pes etmek asla yok
Akrep1 yılSen beni mi bekledin ayol jdjd dur gelcem bi kahve yapcam kendime uykum kaçti
Akrep1 yılSana ben kiz bulayim mi ksden bi düzgün birine denk gelmek olaganüstü bir şey hepsi manyak
Akrep1 yılSadece kizlar değil yine iyi kizlar da var erkolar daha beter
Akrep1 yılBi yemek yicem jdjd evet sorma bu saatte
1 yılBabamın burcu başak takıntılı adam ve aşşırı kıskanç
03 Yorumla
Oğlak1 yılBaşaklar aşırı kıskanç değildir. O babana özel birsey benceeee
Yengeç1 yılOlabilir
- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılOlur tabiki neden olmasın genel olarak burca göre insan yargılamam karaktere bakarım/
01 Yorumla
Başak1 yılHelal
1 yılEğer oğlak boğa burcuysan olur güvende olmak ve mükemmelliyetcidir ucuk burclarla yapamaz yay ikizler koç terazi zor
11 Yorumla
1 yılCanım gerçekten seven erkek olduğunu düşünüyorsannn bal gibi olur ama bunların seviyormuş gibi yapanları var ya aman aman aman aman aman 🤦♀️
00 Yorumla
1 yılVala ben kovayım benle yapabilen henüz olmadı belki başaklar baş verirler onalr adına sevinir. Ve kendimi avuturum
01 Yorumla
Oğlak1 yılbende kova burcuyum tanidigim bir basak kadini vardi onlarda beni rahatsiz eden bir taraflari vardi birincisi cok soguklar o yonden enerjim hic tutmadi ikinci sinsi bir kiskancliklari var ama belki etmiyorlar ve bu tanidigim aramizda hic sorun olmadigi halde sebepsiz benden uzak duruyordu yakinligini samimiyetini sicakligini hic gormedim ve hep senden bekler kendi orali olmaz en sonunda defettim gorusmuyorum oda ne oldu niye boyle olduk sebep bile sormadi
Bazen çok umursamazlar bazen de çok kaygılı biri olurlar ve kıskanç değiller genelde jsksjsjs
11 YorumlaBaşak burcuyum sevince çok bağlanırım.
10 YorumlaSabittir suratsızdır hiçbir şeyi beğenmez kıskançtır bencildir
01 Yorumla
Boğa1 yıl
1 yılbaşak burcu erkeği duygusal, sadık olur. evet olur yani.
00 YorumlaBaşak burcuyum kişiden kişiye değişir ama her konuda detayciyiz
00 YorumlaArkadasliklari mukemmel ama ikili ilişkilerde bir sikintililar
00 Yorumla
1 yılBi başak burcu erkeği onunla bi ilişkiye başlayacak bana çekici gelmedi hiç
00 YorumlaValla ben sadece abim başak burcu yani bsyya titiz ve sinirli vede eleştiri yapıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurçların içinde en nefret edilesi berbat bir burçtur. Güya temizlik hastası olurlar. Bu gün çok severler yarın sebepsiz terk ederler uzak durun
00 Yorumla
1 yılBurcu ne olursa olsun hiçbir erkekle olmaz 😅
12 Yorumla
Başak1 yılNiye sana hep katılıyorum 😂
Yengeç1 yıl😂😂
Gıcıklıkları tutunca tutuyor
10 Yorumla
1 yılÇünkü çok temizlik yapmanı ister
00 YorumlaOlur olur çok iyi olur :D
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılOlur ama çok. dik kafalı olabiliyorlar..
03 Yorumla
Yengeç1 yıl@hjvhgffxf dik kafalılar demedim olabiliyorlar dedim bende zaten
1 yılO da insandır neden olmasın
00 Yorumla
1 yılHiçbir erkekten olmaz
00 Yorumla
1 yılBen boğayım bnden de olur mu 😅
00 Yorumla
1 yılBurca göre kimse kimseyi ölçemez..
00 Yorumla
1 yılTüm burç erkeklerinden olur
00 YorumlaBir başak burcu olarak tabiki olur diyorum
00 YorumlaSenij gibiler yuzunden
00 YorumlaBurçları bu kadar büyütmeyin
00 YorumlaBaşkaların aşırı titiz olduklarını duymuştum.
00 YorumlaÇok duygusal oluyorlar sanki
00 Yorumla
1 yılBunun burçla ilgisi yok ki
00 Yorumla
1 yılİkizler dışında herkesten olur
00 Yorumla
1 yılolur her şey burca bakmıyor
00 Yorumla
1 yılNiye olmasın neyi var başkaların 😄
00 Yorumla
1 yılmükemmel olur ben cok iyi anlasiyorum :)
00 Yorumla
1 yılBurçlarla alakası yok olacağı varsa olur
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 408 cevap paylaştı. Olur olur prens den olur
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki? Ben de başağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeceye bir sarkı bırakır mısınız?
11 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar