Eski sevgilim seninlede olmuyor sensizde dedi. Napicam ben boyle.
Nasil bir yol izlemeliyim? Bensiz olmadigini anlamasi için ne yapmaliyim?
Nasil bir yol izlemeliyim? Bensiz olmadigini anlamasi için ne yapmaliyim?
Ona asla umut verme bende yaşadım takıntılı bir kız arkadaşım vardı sanal ortamda tanışmıştık kız başka ilde üniversite okuyordu sonra benim yaşadığım ile kadar geldi ayrıldık dedim yok bırakmadı bende ayrılsın diye kendime yakışmayacak pislik davranışlarda bile bulundum resmen saplantı olmuştum bana senlede olmuyor sensiz de olmuyor dedi evime varana kadar öğrendi bir pazar sabahı köşedeki eczanede gizlice bizim binayı gözetlerken gördüm en sonunda onu olduğundan daha rezil duruma sokacak kadar davrandım en büyük pisliği yaptım ona onun gerçek yüzünü gösterdim sonra zaten numarasınıda engelledim halen daha ara sıra mesaj atıyor mesela dün doğum günümdü spam mesajlara baktım mesajı var ama iki yıldır yüzünü dahi görmedim
Bu alakasiz ama benim durumdan
Sende ona karşı tam tersi bir yol izleyeceksin sensiz nasıl bir hayatı olabileceğini göstereceksin sensiz mutlu olamıyacağına dair
Yani hic karşısına cikmiyim
Aynen sen çıktıkça zaten bir şekilde karşılaşıyoruz tarzı ile takılacak esas onu kamçılayan senin umursamaz tavrın olmalı seni o kadar çok özlüyecek ki sensizliği tadınca zaten senden bir daha ayrı kalmak istemeyecektir
Çok teşekkür ederim
ne senle yaşanıyor ne de sensiz oluyor
Napilir ki boyle
anlamam ben öyle işlerden
Cevap
13Cevap
benim lafım bu? acaba sen benim eski sevgilim misin?
Senin yasinda
sevgilinin baş harfi ne peki?
gerçekten merak ettim, baş harfi? :)
Cevaplasan iyi olurdu.
E...
haa, ben değilmişim. :D
Arkadaş bunun yanıtını ben 10 numara veririmde, sen ilgilenmedin benimle.
O eski sevgiline hak verdiğimi söyleyebilirim.
Nedenn
huyların aynı ona benziyor la :/
Arkadaş bir insan bu kadar umursamaz nasıl olabiliyor :(
Boşver be, zaten ben bu kadar konuşmayı onunla yaptım sanada dillendiremem. İnşallah diğer huyların onun gibidir çünkü 10 numara kızdı kendisi lakin ilgi alaka azdı, kısa ve öz konusurdu :D
Ben rahattim gozum disardaydi
benimkisi iyiymiş senin yanında, az hıyarlık etmişim ben kıza resmen :/
Umursamazlık var ama bak bunu bildim :) Aslında böylesi ikiniz için en hayırlısı olmuş. Yarın aldatırsan daha kötü olur
Onda oyle dedi :(
doğru demiş. ve asıl senin ilişkiyi bitirmen gerekiyordu.
Bazen AŞK ; öyle birşeydirki , sırf karşıdakini üzmemek adına onu bırakırsın, onu terk edersin. Daha büyük acılara sebep olmamak için.
Bizim ilişkide karşı tarafa zarar vermemek adına ilişkiyi sonlandıran bendim. Vee sana denilen şeyi ben çok öncesinde onada dedim. Bence ona iyilik yap ve ilişkiyi bitir
Bosver onu bence bahaneden baska bisey degil yedek parcasin onun gözünde.
Hmmm
Ama onun psikolojisinide goz onunde bulundurmadan yorum yaptim ozur dilerim
Bu Türk kızlarının karakteristik özelliği heralde, alışkanlık yapıyor fışkılar
Ne diyosun be
ona söyleyeceğin tek cümle "ya sev ya terket " ya herro ya merro yani
Eski sevgilim zaten
bende onu diyorum zaten hayatında belki çok çıktığı olmamıştır sen onun 2 inci 4ncü sevgilisisindir en çok sen ona değer vermişsindir ki seven insan ayrılmaz zorluklara göğüs gerer ona karşı net ol ya varsın ya yoksun ikisinden birisini tercih etmesi gerektiğini iyice hatırlat yoksa seni üzebilir
Ilk sevgilisiyim iste
Ben hata yaptım o da ayrildi. Sence unutulmaz mi ilkler? Severek ayrildi gibi bir şey oldu
Ssnle bir alakasi yok durumun sen yedekte dur ama surekli hazur tut kendini diyo ama kadro disida kalma diyo
Oyle birisi degil. Ilkimiziz
Ilk diye hatasiz olacak degil ki
seninle olmuyor kısmının neyini anlamadın da sesiz olmuyor kısmını kanıtlamaya çalışıyosun :)
Benimle olmak için tekrar denemedi
sensız olmuyo senınle de olmuyo derken. duzel kendını de bı beraber olalım demıs
Evet seviyo çünkü hala
Kendi haline bırak nasıl bir cümle o bence hoş değil
Eski sevgililer hos cümle kurmaz
iki cümleyide kurmuyorum, onlarda olur onsuzda :D
Umrunda degilsin bahane ariyo.
Eski sevgilim zaten
bence sen boşver takıl keyfine göre
bırak :D
şans ver...
Sans istemedi ki
Dalgamı geçiyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?