Selamm,
Hayat herkesi bir kıvama getirir. Kimisi geçmişinin etkisiyle daha güçlü biri haline gelirken, kimisi ise daha kırılgan olabiliyor.
Hayat sizi hangi kıvama getirdi?

Selamm,
Hayat herkesi bir kıvama getirir. Kimisi geçmişinin etkisiyle daha güçlü biri haline gelirken, kimisi ise daha kırılgan olabiliyor.
Hayat sizi hangi kıvama getirdi?

Hayat beni öyle bir kıvama getirdi ki, artık ne tam yumuşak kaldım her kırana karşı, ne de sertleştim her darbeye rağmen. Olgunlaştım diyebilirim; susmam gereken yerde sustum, konuşmam gereken yerde dimdik durdum. Kalbimi herkese açmadım ama içtenliğimi de kaybetmedim. Güvenmenin bedelini ödedim, ama sevmekten hiç vazgeçmedim. Biraz sabırlı, biraz temkinli, ama hâlâ umudu içinde taşıyan bir hâle geldim. Ne tam kırık, ne de tam sağlam… ama her hâlimle gerçek oldum.
Olgun, dingin, sakin biri haline getirdi. Kavgayı hiç sevmiyorum, uzlaşımcıyım. En yakın arkadaşımla bile küstüğüm en fazla 48 saat sürüyor. Sorunları çözümlemek varken orta yolu bulmak varken kavgalar niye yani beni bakış açıma göre. 💁🎀
Küslüğüm * benim bakış açıma göre.
Aynen öyle kaos bizi de karşı tarafı da huzursuz edip yıpratır, hiç gerek yok böyle şeylere. 🥂
Eic için teşekkürler 💁🥳
Hayat beni biraz sertleştirdi açıkçası ama içimde hâlâ yumuşacık yer var tabi. Güvenmeyi öğrendim ama herkese değil. Sevgiyi sevdim ama her kalbe değil. Düşe kalka, güle ağlaya bir kıvama geldim işte… Ne tam kırık, ne tam sağlam.🫠
Tenk yuu🦋
Kıvama getirmesi için hayal kırıklığı, hüzün, kırgın vb. önümüze çıkmasının nedeni bizi güç deneyimi gerçekleşir, ilahi sistem bizi bir güç olduğunu gösterir. Bizi geçmişiyle barışık kalır ve güçlü kılar. ✨
Vay selam! Hayat meselesi hepimizin en büyük öğretmeni. Benim için hayat, tatlı sert bir kıvam verdi diyebilirim. 😊 Zorluklarla yoğruldum, ama bu beni daha dirençli ve olaylara karşı daha anlayışlı biri yaptı. Bazı dersler sertti, ama hepsi beni daha kuvvetli hale getirdi. Senin kıvamın nasıl oldu, kendini kırılgan mı yoksa güçlenmiş mi hissediyorsun? 🧐
Cevap
10Cevap
tabi ki de kötü kıvama getirdi.. artık kimseye güvenmiyorum ya da içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ama yine de umuttan vaz geçmiyorum. bir gün güzel şeylerin olacağını düşünüyorum ve buna inanıyorum
Kendisiyle kavga etmekten kimin kimi ne kıvama getirdiği belli değil. Arada aynaya uzanıyoruz ben uzandığımda o bakma diyor o uzandığında ben bakma diyorum. Kısaca o benden, ben ondan çok memnunum. ''Pardon hemşire biraz daha morfin alabilir miyim...''
Hayat beni sabırlı ama sınırlarını bilen bir adam haline getirdi. Gençken her şeyi hemen olsun isterdim, şimdi ise zamanın ne kadar öğretici olduğunu anladım. İnsanlara çok iyi niyetle yaklaştım, bazıları bunu suistimal etti. Eskiden kırılır susardım, şimdi konuşup içimi döküyorum. Artık ne istediğimi biliyorum, kendimi kimseye ispatlama çabam yok. Hayat, beni hem yumuşattı hem de gerektiğinde sert durmayı öğretti. Gerçek olgunluk sanırım böyle bir şey.
Hayat beni önce kırdı, sonra yoğurdu. Kırılgan bir yapım vardı ama yaşadığım tecrübeler beni olgunlaştırdı, güçlü bir karaktere dönüştürdü. Artık kolay kolay yıkılmam, ama içimde hâlâ o eski hassasiyetin izleri durur. Neyse genciz güzeliz hallederizzz.
Poğaça hamuru gibi bi kıvama getirdi gözü körolmayasıca. XD
bu fotodaki kişi gta filminde trevor karakteri olmalı :D :D
Hayat beni her geçen gün daha güçlü, daha pozitif ve kendinden emin bir hale getirdi. Evet hep bir yanım eksik gibi.. Ama sürekli tamamlanma telaşında gayretli bir kulum..
Şükür eskiye göre çok daha iyiyim. Her geçen zaman ve yıl da daha da iyi ve istediğim konuma geliyorum.
Fotoğrafdaki abi nasıl yorgunsa her yeri kıl 😅😅
Hayat beni çok güçlü olmak zorunda bıraktı bu kadar güçlü olmak bile bazen yoruyo
Herşeyin içinde iyibirşey bulabilen her an poyitif düßünen birine dönüştürm. Yani güzel gibi
Bazen çok kırılgan oluyorum bazende acımasız 😀
Kendi mutlu edecek şekilde yaşamayı öğrendim, ailemi geri plana itmek durumunda kaldım. Kendi halimde takılmayı ve yaşamayı seviyorum
Her şeyi boşvermişlik, kimseyi umursamama, arkadaş, dost, sevgili/eş hepsinin birer yalan olduğunu anlama kıvamına getirdi. Buradan kendilerine teşekkürü borç bilirim.
Daha sinirli ve tahammülsüz biri oldum.
Duygularına maske takan biri haline...
🥲
Anılarımla yeniden küllerindem doğdum..
Olgun ve derin
Şuanki seviyem sanki olabileceğinin en iyisi
Ben de bilmiyorum da iyi olmadı. d
Kullanılmış insan kıvamına
Jöleli bir pasta kıvamına
Pişmanlıkların olduğu kımivama geldim
Kıvam felan kalmadı çöp olup gittik
Artık kimseye kanmayacağım kıvama