Her sene mezarını ziyaret ettiğim sevdiklerim mi desem, 9 senemi çalan sahte karakterler mi desem... Ne yazık ki ''Hayat aldıklarını geri vermiyor.'' Hayat bana ne kattı; Aslında ne kattıklarının pek bir önemi kalmadı. Kısa ve öz olsun... Gördüm, yaşadım, öğrendim ve birçok konuda tecrübe edindim.
Benden şu an aldığı şey ömür ve zaman. Her nefes alışverişte ömür kısalıyor, zaman azalıyor. Bazı şeyleri tecrübe edinme i sağladı insanlara güvenmemek, sevilmeden sevmemek gibi. Verdiği şey güzel insanlar, her şeye rağmen umutlu olabilmem. Bu beni yoruyor ama olsun.
Hayat bana sevilmenin essizligini kattı ve ögretti. Bunun yanisira güvenilmez bencil hîrsları uğruna herseyi yapabilecek insanlari gosterdi ve onların yüzünden güven duygumu aldi...
hayat moliere komedyalari gibi.. dusundurucu.. ibretlik bazen gulduren bazen aglatan bazen de coskulu bir sekilde nefes alinan sosyal ve pozitif bilim acisindan buyuk bir laboratuvar... deneylemleri.. gozlemleri testi tumevarimi olan teorik bir biyolojik yasam... bana en cok kattigi sey heyacan duygusu merak etmek.. yarini cok merak ediyorum acaba ne olacak... benden aldigi birsey yok aksine herzaan ustune katma deger veren bir yer... hayati seviyorum ama moliere nin dedigi gibi... seni gereginden biraz daha fazla seviyor olmak korkutuyor beni...
Hiç bir şey tecrübe kattı hayatıma giren iyi ve kötü olayların için rabbime şükürler olsun beni çok seviyor bilgilendiriyır var olduğum dünyadakı yaşantım için ve benim hayat öğreticilerim karşıma çıkan kişiler ve olaylardır.
Sevdiklerimi aldı hep elimden. Bunları yaşadıkça öğrendim olgunlaştım elhamdülillah. Bütün Şehitlerimizin ve ölmüşlerimizin mekanı cennet ruhları şad olsun 😔❤️
Hayat; benden bir şey almadı, bana bir şey de vermedi benden bir şey alan ya da bana bir şey bahşeden yalnızca Allah ve benden aldıklarının, bana bahşettiklerinin nedeni benim yaptıklarım.
Birsey goturmedi cok sukur. insanları dinlemeden once yargilamamayi ogrendim mesela, her yuzune gulenin arkadasin dostun olmadigini seni kırıp uzenlerden uzaklasmam gerektigini ve bir cok sey