Yıkılmış sırtını dayadığın duvar, Alınında minik bir iz bırakmış geçen seneler... Zorluklarla geçen hayatın hissizleştirmiş seni. Isınmıyor gönlün değil mi? Köşe başında ip tutan çoçuklar gibi olmak istedin.. Lakin her şey için çok geçti.
Sen mi yazdın... Güzel ve anlamlı bir şiir olmuş bana göre... Seni tam tanımıyorum ama derin ve anlamlı sayılabilecek bir şiir bu... Ne yaşadın ve neyden kaçıyorsun bilmek isterdim...
"Bir zamanlar ben de kayboldum, Anılarla sarılıp, her şeyin gerisinde, Nereye gitsem, içimde bir boşluk vardı, Ama şimdi geriye dönüp bakınca, o kaybolmuş ben.
Özlemlerle dolu bir yolculuk bu, Yolumu kaybettim ama hep aradım, Leylak kokuları sararken ruhumu, Ellerimle tuttum eski hayalleri.
Bir daha düşer mi düşlerim? Kimse bilmedi. Ama hala umut var, belki bir gün, Kalkıp geçerim bu yolları, Mutluluğu bulurum, Ama, belki bir gün…"
2
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim, derin ve anlamlı kısmına katılmasamda karaladım bir şeyler. şu an bir şeyden kaçmıyorum. : )
Şaire ait mi bilmiyorum aklıma gelen cümleleri birleştirdim... Belki okuduklarımdan karma yaptıysamda farkında değilim yani şu dize veya satır şu şahirden diyemem...
Defterime yazardımda normalde, annem sıkıntı özele saygısı yok bunu görürse de kesin psikiyatriye götürür. Sırf bu yüzden rüya günlüğü bile tutmaktan vaz geçtim...
Anlıyorum. ben internette saklıyorum. Daha iyi oluyor. Evde kağıt kalem derdi ya da birileri okuyacak derdi yok. Zaten bu şiirleri görseler bile inanmazlar o ayrı durumda. : )
Bu konuda biraz eski kafalı kalıyorum sanırım ben defter kalem insanıyım herşeyi yazarak saklı mesela dizi film takibini bile defterden yapıyorum 😅 veya okuduğum kitapların...
Galiba 2 şey var ve hayatım ve kendimden kaçıyorum. Nereye kadar gider bilemem
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Üstat hepimizin kaçtığı bir şey vardır illaki ama bu senin elinde unutma. Kaçsam bile sürekli karşıma çıkan seylerden dolayı bıktım ve kaçmamaya karar kıldım.
Evet haklısınız denemeden bilemiyoruz ama önceden denemiş olduklarımızdan aldığımız tecrübeler bizi daha tedbirli ve temkinli olmaya yöneltiyor maalesef...
Anlıyorum. Umarım her şey düzelir sizin için. Bende bazen aynı durumu çok düşünüyorum. Sonra kendime geçen geçti diyorum. Arkana bakarsan önündeki şeyleri kaçırırsın , kendime bir şeyler söylüyorum. Hemen etkin olmasada iyidir olumlama.