Kişilik & Karakter Kaçtığınız şeyler var mı? Neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinkağıttan gemiyle hangi Denize 🌊 kaçıyorsun kiKaçtığınız kaçındığınız şeyler neler?Bu sorudan kaçmak yok🙃🌟 Güncellemeler+1 yıl Kaçındığınız neler var? Kaçtığınız şeyler var mı? Neler? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
büşbüş6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk. Doğru duygularımı yanlış kişide harcadığım için. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Var ama kaçmıyorum artık bırakmaya çalışıyorum diyelim 1 0 Yorumla
Bir_Kraliçe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl benim kaçtığım şeyi bitirdiğim bir olayla ilgili bununla alakalı kimsenin kalbini kırmak kimsenin sevgilisini incitmek istemiyorum 1 0 Yorumla
Çılgın_Prenses Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 86% +1 yıl kaçtığım bir şey yok ben buradayım sıkıysa onlar bana gelsin 0 0 Yorumla
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Burdan birinden kaçıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimden neden Yorumla Jjkkoooh +1 yıl Bı görüşmemiz oldu farklı Unutamadı sürekli sorularıma yorum atıyorÜstelik unutamadın beni diye sürekli coşuyor 😂Unutamicak olsam ayrılmazdim Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. var detaya gerek yok 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Şimdilik yok. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Yaşamdan kaçıyorm 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Reel hayat. 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk. Doğru duygularımı yanlış kişide harcadığım için.
Var ama kaçmıyorum artık bırakmaya çalışıyorum diyelim
şu an bir şey yok
benim kaçtığım şeyi bitirdiğim bir olayla ilgili bununla alakalı kimsenin kalbini kırmak kimsenin sevgilisini incitmek istemiyorum
kaçtığım bir şey yok ben buradayım sıkıysa onlar bana gelsin
Burdan birinden kaçıyorum
Kimden neden
Bı görüşmemiz oldu farklı
Unutamadı sürekli sorularıma yorum atıyor
Üstelik unutamadın beni diye sürekli coşuyor 😂
Unutamicak olsam ayrılmazdim
Kovaladıpım şeyler var abi, hedef o da
Kaçtığım hiçbir şey yok.
var detaya gerek yok
Şimdilik yok.
İnsanlar