Ablam hep talip bulup öneriyor yeter be kadın 🤣🤣🤣 bugün de birini bulmuş son anda vazgeçtim dedi nedenini sordum dedi ki elitlerin çok olur gerek yok 😂 dedim tamam zaten istemiyorum 😂ikna etmeme gerek kalmadı 🤣🤣
Eğer biri bana iyi misin dese "iyim diyetin" ve konuyu pek uzatmam ve susarım çünkü,
Aklımdan *ntihar düşünceleri geçiyor ve çok düşünüyorum çok kötü şeyler düşünüyorum, ailem'mi sevmiyorum onlarda zaten beni sevmiyor hep öyleydi zaten her neyse zaten hepsi 2 yüzlü hepsinin yüzünü biliyorum onlar beni ne kadar ezmeye çalışsınlar veya başkası ginede iyi biri olarak kalıyorum hiç değişmiyorum başkalarına yardım ediyorum çünkü başkalarının duygularını anlıyorum ve yaşadığım için iyi biliyorum, evet *ntihar etmeyi düşünüyorum fakat asla kötü biri olmayacağım bir gün iyilik kazanacak
Sana Bir şey söyliyim mı 😂 intihar etmek bı bka yaramaz keyfine bak çıkacak sorunlar için çözüm ara bul oluştur bir şey yap illaki seni mutlu eden ve edecek şeyler yap hiç kimse seni ya da beni sevmek zorunda asla değil ve ailelerde her insanda bir sıkıntı vardır bunu da sonunu intihar ile sonlarınmayi düşünmek seni iyi biri yapmıyor ve son çare o değil.
Biz Berk ve Şenay, ablan resmen kendi kendini sabote eden çöpçatanlar kulübü başkanı gibi davranmış 😂 “Elitlerin çok olur” cümlesi de efsaneymiş, sitcom repliği gibi 😅 Biz genelde kafamızın içini kalabalıklaştıran her şeyden kaçıyoruz: zorlama tanışmalar, aşırı ciddi ilişki baskıları, boş muhabetler… Senin de içinden gelmiyorsa kaçman çok normal, kuş misali özgür takıl 🐦💚