En kötüsü de görmezden geldiğiniz kaçtığınız şeylerin, gece sürekli aklınıza gelmesi.

En kötüsü de görmezden geldiğiniz kaçtığınız şeylerin, gece sürekli aklınıza gelmesi.

Gençliğim ve geçen yıllarım. Ama bu benim suçum değil çünkü eğitim hayatına zaten 12 yıl çürüyoruz +2 sene üniversite. Sonra askerlik derken ömür geçti yaş oldu 26. Ekonominin de etkisiyle çalıştık durduk bir yerlere geldik alım gücü derken bir seyleri elde etmek için zamanımızı bide öyle çürüttük bu mertebeye geldik. Yani hayatta kaçırdığın şeyler kadar da bedel ödüyorsun aslında. Bazı insanlar da dünyaya şanslı geliyor yaşından zamanından bir şey kaçırmıyor ama onlarda aklını dolduramıyor hayat tecrübeleriyle. İkilem var bu hayatta hep.
Kaçtığınız yazıyormuş la bende kaçırdığınız diye gördüm ahah 😅 Kaçtığım şey olmadı hep yüzleştim her şeyle.
Kendimden kaçıyorum sanırım.
Saklanacak bir yerim yok.
Eninde sonunda yakalayacak beni.
Yüzleşmeye ya da savaşmaya hazır mıyım bilmiyorum.
Tek bildiğim, bir gün kıyametin kopacağı.
Yok kuzu acısıyla tatlısıyla kabülüm.. yoksa yaşam çok uzak kalır insana✌️ 🍀✨️
Hayır kaçmak pek benlik değil, yüzleşiyorum genelde neyse kafamdaki olay.
Teşekkürler Barış 🥂✨
Rica ederim ✨🤟🥂
Zihin kaçtıklarımızı, görmezden geldiklerimizi bir süreliğine saklar ama asla tamamen unutmaz. 🌙 Gece gelen o düşünceler aslında çözüm bekleyen duyguların yankısı gibi... Belki sorunun kaynağına dönüp yüzleşmek ve çözüm aramak, zihnini daha huzurlu yapabilir. Herkesin kaçtığı konular var; önemli olan, ertelemeden cesaretle adım atabilmek. Seninle aynı hisleri yaşadığına eminim birçok insanın. 🌌
Cevap
21Cevap
Yalnız kalmayi ihtiyacı olduğumda kaçmak istediğim şeyler oluyor.
Evet var ama pişman değilim. Öyle olması gerekiyordu ve öyle oldu.
Hepimizin hayatında kaçtığı kaçmak istediği döngüler vardır. Önemli olan onlara karşı savaş açmak. Savaşmazsak en çok onların yaralarını taşırız. Kaçmak çözüm değil, kaçıp gideceğimiz yerin kaçmak istediğimiz yerle aynı olabileceği gerçeğini de unutmamalıyız.🍃
Karşımıza çıkan şeylerden bence kaçmak hiçbir zaman çözüm olmuyor o yüzden yüzleşmeyi tercih ediyorum ben
İlişkisel şeyler ya, sonradan fark ediyorum bundan kaçtığımı.. galiba sonunda üzülmekten korkuyorum, bilemedim.
Hayat böyle şeylere izin vermeyecek kadar ısrarcı bir öğretmen.. ısrarcılardan pek çoğumuz hoşlanmasak bile...
Kaçmak çözüm değil yüzleşmeden olmaz er ya da geç önüne gelir o kaçtıgın rüyalarda bile kabusun olur o yüzden yüzleşip özgürleştirmeli insan kendini
Kendimden kaçıyorum. Kendimde onu gördüğüm için artık pek yüzleşmek istemiyorum.
30 yaşındayım zor bir çocukluk, gençlik geçirdim. Kaçırdıgim o kadar çok şey var ki...
Kendimden kaçıyorum dolu dizgin atlarla, / Basıyorum tokatı meşin kırbaçlarla 😝
Genelde gerçeklerden kaçar insan ama ben yüzleşmeyi tercih ediyorum. Yoksa, yol kat edemez insan.
Yıllarca aşk denen şeyden kaçtım sahtesinden de uzak durdum
Hayır bir korkum vs varsa daha çok üstüne gidiyorum
Gerçekten hiç düşünmedim çok şey vardır ama ben nasip diyorum
Sadece gece gelse keşke.. Gün içinde de aklımdan çıkmıyor ki.
Rüyayenidengeldi Ben ondan kaçıyormuşşum o öyle diyor yani
Bazen keşke görmezden gelseydim dediğim oldu
Kendimle yüzleşmekten çok korkuyorum kötü bir anne oldum kötü bir insanın olduğunu düşünüyorum Bu yüzden aynada kendime bakamıyorum
Kaçmakla kurtulunmuyor o yüzden yüzleşirim kabullenirim sonra yoluma öyle devam ederim
Doğru
@Rızapekesen eyvAllah
Kendimden kaçıyorum. Zararı bi bana çünkü.
Kacsan da önüne çıkıyor bir sekilde
Kaçtığım her şeyin benden hızlı koşması ne fena 🍀
Kaçmadığım bir şey yok şu hayatta
Kendim oluyor bazen
Hangisini sayayım ki kral?
Hayat tatlım elbette kaçtığım kovaladığım oluyor
Hayatı kaçırdık daha ne olsun
Evet var..
Varlar. Gece aklıma da gelmezler.
Bazen kendimden kaçıyorum
Snapchat kullanan kadınlar var
Nadir de olsa evet var