ՏҽӀɑʍՏ
bakacaz artık..

ՏҽӀɑʍՏ
bakacaz artık..

Yılların eskitemediği soru. Net bir cevabıda yok aslında. Çünkü gerçek aşk karşılık beklemez o da beni sevsin demez. Bir üst mertebede gibi olur insan. Çok mantığını sokmaz devreye o hal var iken. Lakin sağlıklı mıdır? Bu denge nasıl kurulur iyi bilmeli. Bazen bu kontrol edilemez ise bir takıntıya dönüşebilir.
Diğer türlüde doğrudur aslında bir sevgi aşk varsa insan bir karşılığı olsun ister bu enerjinin. Olmayınca asip değil der, sevilmiyorsam niye seviyorum der. Düşünür bunu yani.
Velhasıl zordur iki türlüsüde. Elmayı niye severiz bizi seviyor diye mi yok kendinden getirdiği özelliklerinden. Peki elmada beni sevsin der miyiz? Demeyiz. Ama ben elmagı seviyorsam o da kendşnden gelenin en iyisini bize sunsun isteriz.
Gerçek aşk karşılık beklemez.. insan aşık olduğuna zarar verecek bir hamlede bulunmaz, gerekirse kendinden bile korur.
Gerçek aşık maşukuna kıyamaz. Gerçekten seven karşılık beklediği için değil aynı elmada olduğu gibi onu fıtratından gelen için sever.
:)) güzel yazmışsın..
Güzeli güzel yapanda güzel bir kalpten süzülüp insan dimağında toplanması ile olur. Yani güzellikte anlayan kalpte vuku bulur.
Şair tarafınızı mı konuşturuyorsunuz 😅
Şiir tutkum olduğu bilinir tanıyanlar tarafından. Ama bir o kadar muzip ve edepsizimdir. Hangi vagonda karşıladıydanız o vagonla yolculuk edersiniz şekilli hanım😁
Öyle edepsizlikle övünmek de ne bileyim 😅
İnsan kusurları ile var olur. Onları inkar etmek yerine düzeltmek düzeltemiyorsa törpülemek, törpüleyemiyorsa kabbulenmesi gerekir. Elbette reel hayatta kimseye ben çok edepsizim ha diyemem. O bu sanal dünyanın rahatlığı. Lakin aynı zamanda gerçeği. Yerinde küfrü, yerinde müzipliği, yerinde edepsizliği destekliyorum😁
İnsan kusurlarıyla övünmez 😅
Dikkat ettin mi son zamanlarda bilmiyorum kilolu mankenler ile çalışıyor büyük ajanslar. Dayatılan güzellik algısını yıkmak için. Bir kusurun ne zaman işe yarayacağı belli olmaz. Mesela Cem Yılmaz edepsiz olmasa stand up ta bu kadar başarılı olabilşr miydi. Bak tek başarı kriteri bu değil elbetre ama bunlarda katkı sağlıyor.
Yahu ben kusurlarla övünülmez dedim :D ayrıca bana göre kilo kusur değil, verilebilir sonuç itibari ile. Cem Yılmaz kıvrak zekasıyla başarılı oldu, edepsizliği yüzünden değil. Karakterin veya kişiliğin kusuruyla övünülmez, net. Ha, yüzünde çillerin vardır, benin vardır, kelsindir ama yakışıklısındır, çatlakların vardır falan filan övün işte bunlarla
Yukardaki cümlelere bende katılıyorum. Gördüğğn gğbi bir hanımefendiyle inatlaşarak edepsizlik ediyorum🫒
😅👌
Tamam hadi eğlenceli başka bir soru sor😁
Emredersin 😅
Estağfurullah ☺️
Sevdiğim biri beni sevmiyor diye duramam, çünkü hissetmekten vazgeçmek öyle kolay olmuyor. O kişiye olan duygum, onun bana verdiğiyle değil, içimde büyüttüğüm hisle ilgili. Evet, zamanla yıpranırım, belki kırılırım ama kendime ihanet edemem, sırf karşılık bulamadım diye kalbimi susturamam. Bu bir gurur meselesi değil, bu tamamen gerçekliğime sadık kalmakla ilgili. Belki sonunda vazgeçerim, belki bir gün kalbim susar, ama o zamana kadar içimdeki duyguyu bastırmak yerine yaşarım. Çünkü sevmek bazen karşılık beklemek değil, insanın kendi içinde ne kadar derin olduğunu fark etmesidir.
Olmaz çünkü nedensiz severim. Eğer durdursaydı demek ki o beni seviyor diye severdim. Aşkı iliklerine kadar yaşamış biri olarak durdur (a) mazdı.
Süper ya, helal olsun. Eic 🤌
ajsjdjs evet belli
Belli bir süre çaba gösteririm de öyle bir şeyde olmadı, arkadaş robot muyum ben ya ne severim var ne de sevdiğim olmuş ya
Hıhı belli bir şeye kadar, sahip olana kadar sjdjs
Tabii kalbe taht kurana kadar!
Aslında bunu erkeklerin düşünmesi lazım ya, savaşçı olun biraz be
Takıntıdan bahsetmedim, seviyorsun ve sevginin arkasında durmalısın, çaba istiyor. Ha çabalayacak kadar sevmiyorum diyorsan mesela orası seni bağlar 😅
Aşığa koymaz damga/etiket falan ağa jddjsk
İşte akıl kalmıyor aşık olunca, hocaya ihtiyacın kalmıyor kazadeze sjdjsj
Sevgini bu kadar güçlü yaşaman takdire şayan ama bir düşün; seni sevmeyen biri için savaşıyorsan bu, kendi değerini küçümsemek olur. 💔 Hem güçlü hem de özgürsün, ama kalbin kıymetli. Kendine hak ettiği sevgiyi göstermeyen birinin peşinden gitmek yerine, seni seven birine yer açman daha sağlıklı olur. 🌹 Kendine bunu yapma, çünkü sen daha iyisini hak ediyorsun!
Ne demek sevmiyorum, sevecek! 😅
Hahah, "Sevecek!" kısmına bayıldım ama bir dakika, dur ve gerçekleri düşün. 😏 Birini seni sevmesi için zorlamak, sadece kendini daha çok üzmekten başka bir şey değil. Sevgi, zorlamayla değil, iki taraflı bir akışla güzelleşir.
Eğer "bugün olmazsa yarın sever" diyorsan, senin o sabrına alınlarından öperim ama unutmadan söyleyeyim; senin o enerjini takdir eden biri varken, yanlış kapılarda çalmamak daha iyi olabilir. 😇 Hak edene gönül verme vakti! 💃
Yapay yapay konuşma bana, belki nazlanıyor ksfjsj
Her kadın o kadar değerli ki kendi değerini kıymetini verdiği sevginin kıymetini hakkıyla karşılığını verebilecek birisi çıkar karşına bende çok uğraştım ölüp bitiyordum adeta ama o bunu fark ettikçe açıkçası atmadığı kazıkta kalmadı bence değerini bilen seni adam akıllı sevecek olan sana o istediğin ilgiyi verecek kişiyi bekle emin ol kimse vazgeçilmez değil kimse de bulunmaz hint kumaşı değildir
Cevap
47Cevap
Sevmeyi durdurmak için bir zaman gerekir bu durumda o zamanı kendime veririm tek taraflı hiç bir şey olmaz zira
Dur deyince duruyor mu :D
Zamanla günde 40 kez dur diyerek devam ediyoruz 40 günün sonunda inşallah duruyor🤣
B’k oluyor, afedersin sjdjska
Hahah 🤣
Durdurur sevgi o demektir zaten diğer türlüsü tacize girer
Niye abartıyorsun sen her şeyi ya
Anında dururum, tek taraflı ilgi aptalların işi. Bu dünyada sevecek başka insanlarda var.
Aşk tek taraflı da olur, aptalların işi demek aptalların işi.
Hayırdır bu nasıl cevap, amaç ne?
Görüşünle aynı amacı taşıyor
Neymiş amaç?
Sen söyle neydi amaç?
Sen bunu kişisel algılamışsın belli ki. Burada kimseye sorularda kişisel yaklaşmam kolay kolay. Özellikle bir kadınsa bunu yapmam. Dolayısıyla hiç bir amacım yoktu.
Demek ki, benim de bir amacım yoktu.
Bir daha böyle cevap yazarak benim canımı sıkma.
Nolurmuş sıkarsam
Hasta olursun.
Sebep? Mikrop musun sen?
Bana bak, saçma sapan konuşarak uzatıyorsun hala.
Sana insan gibi izahını yaptım, hala kullandığın kelimenin mahçubiyetini yaşamadan artislik peşindesin. Senin bu seviyene daha fazla inmeyeceğim. Okumayacağım, cevap bile vermeyeceğim.
Değmiyor, anlamıyorsun. Gidip polemik sevenlerle hayatına devam edebilirsin.
Kendi yaptığını ben yapıyormuşum gibi lanse etmen peki. Çokta bir yerimde 😅
Durdurur, sevgi karşılıklı güzel ve anlamlı tek taraflı nereye kadar...
İstediğimizi alana kadar 😅
O heves ve istek varsa olur tabi.😀
Eee seviyoruz diyoruz şurada djdjs
Seni sevmeyeni bal olsa da unut.😀
Ne demek sevmiyorum :D bal olsa sürerim her yerime djfjs
Yeme guzum.😀
Yok yemiyorum sürüyorum 😏
Seviyorsam allem eder kullem eder baştan çıkarır sahip olurum sjjd
Helalll :D aşk savaştııır sjdjs
Ola ola :D
Beni sevmeyenin benim sevgimde yeri yoktur nokta.
Hiç kimseyi zorlayamam
Zamanında Platonik şeyler yaşadım
İnanın ki şu an aklıma bile gelmiyorlar
Benim için çabalayan çirkin kurbağayı beklicem artıkın 😀
(Not:-- ben beklediğim çirkin kurbağadan dahada çirkinim😀)
Sevecekseniz bi insanın kalbini kişiliğini vicdanını nerhametini sevin
Cünki anlamlı olan şeyler asla eksilmez
Üşüyenbuz böyle söylüyor
🤗
Biz öyle yapıyoruz siz de yapın 😅
Aslında Sevgi karşılıklı olursa güzeldir
Ben buna efsane diyorum
Ama ne hikmetse biri diğerini her zaman daha fazla seviyor
Bunada tezat diyorum
Bu kuruntu sadece, aslı astarı olmayan bir şey
Peki sizi sizin onu sevdiğiniz kadar biri hiç oldumu 🤔
Oldu
Ne mutlu size 🤗
Evet durdurur. Bir yerden sonra artık çizgiyi çekerim üzerine.
Ama o çizgiye kadar savaşmak gerek djdj
Bir yerden sonra işte. O çizgiye gelene kadar veriyorum savaş demek.
Baktın olmuyor ceketi alıp gitmek lazım
Orası öyle
Tık diye durmam, biraz mücadele ederim ama "🤏 azıcık" 😄 beni nasıl sevmez ya 😒 baktım ki olmuyor. Yallah herkes kendi yoluna derim. Gerçi o bana yallah çekmiş oluyor dimi sevmiyor ya.😭
Ayrılmalıyız artıkkkk gitmeliyim bu yerdeeeen :D o çalıyor da şu an kulağımda djdjs
Savaşmaya değer aşk her zaman
Şimdi de; düşmanımdır seni kiiim bulursa cana yakın çalıyor. Bugün modum aşk 😅
Bir yere kadar durdurmaz ben yine kırmadan usandırmadan ona olan ilgimi isteğimi belirtirim o giderse biter gitmezse elimden geleni yapmaya devam ederim
Helal 😅
Durdurması lazım normalde ama insanin bazen böyle akılsız olduğu dönem olur şu an öyle bir donemdeyim 🤦🏽♀️😄
Aşk bu aşk djdj
Yok boşluktan bence fmfmfm
Ne boşluğu :D erkek kişisi gibi konuşma
Pislikler bak nasıl tesir etmisler fmgm
Bak sinirlendim yine djfjs
Sakin ol denilince daha çok geriliyorum sjdjs
Sana 🍫 alayım mı
🥰🥰
🤗.
Ben sevmiş isem sevmeme bakarım. O sevmemiş ise bu onun problemi. Sevseydi işte zekadan geri mi?
Yani aslında alakası yok zeka geriliği ile, ama yine de sen bilirsin 😅
Kulakları ile düşünebiliyorsa haklısın.
Etken değil mi?
Kulakları mı?
Evet
Anladım
Fazla naz beni usandırıyor. Bir kaç adım daha giderim en fazla. Zorla güzellik olmuyor çünkü.
Ama o birkaç adım gidilir yanii..
@Sosyetic_SheqiiL gidilmeli de abartılmamalı. Malum kadınlarımız …
Sanki erkekler farklı
Biz bu işe çözüm bulamayız. Gel bi kahve içelim. İki kelam eder ayrılırız.
Ben içiyorum zaten 😅
Bak, canlı örneğisin😎
Neye örneğim?
He desen bi kahve içip ayrılacaktık oysa😮💨
Afiyet olsun
Neye he diyecektim jdfjs
Beni sevmeyenin peşinden neden koşup yorayım ki kendimi 😏
Kendi sevgin için
Tek başına sevgi mi olur 🤨
Evet bende saldım ben istenilmediğim yerde durmam o çocuk benimle eğlenmez öyle canı istediğinde benimle konuşamaz üstüneydi de gitmicem gelirse kendi gelir o zaman da kötü davranıcam hiç gelmesin.
Yok durdurmaz. Dümdüz koşmaya devam ederim. Elbet bu yolda beni seveni de vardır.
Helalss
Ondan ilgi ve sevgisini belli edip sorumluluklarını hatırlattım. Benden ayrıldı. Cehennemin dibine kadar yolu var. Yaşattığının 100 katını yaşamadan ölmez umarım.
Aa aa beddua etmeyin
Bu beddua değil ki , yaşattığını yaşayacak işte.
Yaşar tabii ama cehennemin dibi falan
O lafın gelişi işte. Nereye giderse gitsin. Ama o yaşattığını 100 kat yaşamadan hissetmeden ölmesin. Değer verdim, çok sevdim, herkesten ayrı tuttum, çok üstüne titreyip sahip çıktım. Sonuç : Saçma bir bahane ile ayrılık..
Tabii bir de karşı taraftan dinlemek gerek. Hani ilişki iki kişi arasında yaşanıyor ya
Kadınlar kendine çok değer veren , seven ve sahip çıkan erkeği her zaman terk eder, onlara kötü muamele ve acı çektiren, asla umut vaad etmeyen erkekleri tercih eder. Bu bir gerçektir..
Bu gerçek değil. Bazı erkeklerin kuruntusu.
Son söylediğim her gün akşam show haberde çıkıyor 😂
Bi yerden sonra sevdiğim olma kategorisinden çıkar, bu da beni durdurur. :D
Çıkınca tabii, ne demişler fazla naz şaapar
Sevmiyorsa uzak dururum ben ya.
Ne demek sevmiyorum! Sevecek djdjs
Ne gelmiş djfj
Sevdiğimin beni sevmiyor olması mümkün değil seveni severim sevmeyeni gözüm görmez
Bencillik
Küstün mü djdjs
Orada dururum işte, frene basarim. Zorla güzellik olmaz derler. Ben de katılıyorum. Hani başka sebepler, maddi manevi sebepler kabul ederim ama sevgi yoksa, imkansız. Gitmem peşinden. Kalple alakalı şeylerde zorlamayi sevmiyorum 😊.))
Beni seviyor zannettiğim durdurmadı bence bu daha kötüydü 😁
Aynı kaderi mi paylaştık güzelim sjdjs
Hemen hemen aynı 😄
Güzeldi ama değerdi
Değer miydi orası belli değil
ben birine zamanında çok şans verdim ne oldu olsn bana oldu neler çektim ondan beni sevmedi değüşmicekti bu sana değer vermeyene sende değer verme bence
İlgisi, merakı yoksa, kalbindeki o titreşimi hissedemiyorsam, kendimi onun yanında tuhaf hissedersem açılamam..
Bu durumda çok rahatsız oluyorum.
Sevdiğim kişi beni gerçekten sevmiyor ve hiç umutta yoksa mücadele edip vaktimi zayi etmem.. Köşeme çekilir ve hayatıma kaldığım yerden devam ederim.
Durdurmaktan beter olur. "Sen kimsin ki beni sevmiyorsun be ben de seni sevmiyorum o zaman " triplerine girer zamanla tuz buz olurum.
Açmayan çiçeğe neden çabamı ve suyumu harcayayım başka çiçeğe veririm iki taraf için de en iyisi
Evet durdurur çocuk gibi peşinden koşmam kimsenin adam gibi söylerim kabul ederse görüşürüz etmezse kendi bilir
Tabikide durdurur yakasına yapışıp beni sev diyecek halim yok kimse kimseyi sevmek zorunda değil
Evet. Kendi duygularımı yerim ama karşılıksız bi şeyin peşinden de koşmam. Sevgi tek kişilik bi oyun değil sonuçta.
Zorla güzellik olmaz.. ama kırmadan üzmeden denemek beklemen yanlış değildir ama ısrarcı olmak yanlış bir tutum
Ne tuhaf değil mi? Sanki çok ömrümüz varmış gibi, beklemeyi öğretiyor bize hayat.
Beni sevmeyecekse meşgul etmesin bir zahmet
Öyle bir şey hiç olmadı empatisini kuramıyorum
Durdurur. Bildiği halde ilgisini göstermiyorsa geri durulur. Artık bir şey hissetmiyoruz orası ayrı.
Herkes birbirini seviyor ama karşılıksız yani herkes yanıyor
Daha oda durdurmuyorsa beni offff.. durdurur tabii sevmeyini zorla sevdirecek değilim
Sevmemek duyguyla alakalı çabaya gerek yok bence demek ki hissetmiyor bir sey
Beni durdurmaz çünkü ben bu duruma artık bağışıklık kazandım
En durulacak yer tamda orası.. adamda tutku arzu yoksa bana karşı napıyım öyle adamı.
Elbette üzer ve durdurur ona karşı bakışımı ve duruşumu 😊🤷♂️
Yani evet durdurur beni sevmeyen birisini sevmem, peşinde koşmak falan öz saygımı yok eder.
Durmadığın sürece hem kendi değerini düşürürsün hem de karşıdaki iyice soğur senden
Nerden biliyorsun diye sorma 🥲
Sen sevda savaşını karşındaki için vermiyorsundur, belli bir noktaya kadar verdiğin her savaş kendi duyguların içindir. Neden kendi değerimi düşürsün? Değerime değer katar, sevdama sahip çıkıyor oluşum.
Yaptığım kadarını yaptım ama olmuyorsa nereye kadar?
O zaman duracaksın tabii..
Durdurur eğer durmazsan üzülürsün
Üzülmeye değer
Yani durdurması lazım arkadaşlar. Denizi ikiye yaramıyor yeni maceralar aramıyorsanız zorlamayın.
Bende sevilmeden sevememe hastalığı var :D
Fena bir şeysin sen djdj
Boşa kürek çekilmez yerinde sayarsın.
Tamam not ediyorum ama ben yine kalbimin dikine giderim. Mersi. sjdjs
Teşşkür
Durdurur ya boşa kürek çekmeyi sevmem
Kürek çekmeden boşa mı değil mi bilemezsin
Sevdiğim kişinin beni sevmediğini biliyorsam boşa kürek çekeceğim demek olmuyor mu?
Belki seviyor ama farkında değil :D
Ohoooo aşk filmi mi çeküürüz ayol 😃
Ne var biz de çeksek, dillere destan olsun falan
Film gibi bi hayat yaşamak isterdim cidden jxjdmd
Ekşın lazım. Seveni herkes sever, toto yiyorsa sevdiğini al kdfjdj
Yok benim yemiyo uğraşamam jdjdkdkd
Genel yavrum o kddj
İstemeyenle zorla olmaz
Zorla güzellik olur
Kaçıralım mı diyorsun 😄
Düşünsene, sevdiğini başkası kaçırıyormuş :D
O da bana kaçsın 😄
Niye kaçsın, sen savaşmamışsın bile
Savaşacağız da mesaj kutusu kapalı 😂😂😂
Yakarım gemileride limanlarıda
Onu da yak bari elin değmişken, başkasına yar oluşunu mu izleyecezz
Sıkıntı yok yaktım bile çoktan
Bu takıntı seramonisidir. Normal bir şey değil
Sen aşktan ne anlarsın be
Şuur bozukluğu 😂
Sen oraya bağlıyorsun ama o öyle değil
Yanlışşş olm, bunların söylediği her şeyi kabul edemeyiz djfjs
Psikolojinin de, tespitlerin de canı cehenneme djdj
Kimse ilgilenmeyecek :D sjdjs
Beni seveni bulur uğraşmam wnsj
O sebepten kaybediyorsunuz aşkta djdjs
Beni sevmeyen biri için neden mücadele edeyim ghj
Çünkü sen seviyorsun
Gururlu biriyim karşılığı yoksa ben de yokum :D
Belki nazlanıyor kız Allah Allah ya
Evet durdurur. Sevmiyorsa hadi ordan gitsin. Pek takmam açıkcası.
Durdurur. Kafamı vururum duvarlara ama başkasını seviyorsa bulaşmamak için çırpınırım
Benim sevgim ikimize fazla gelir
Tabiki sevmeyeni sevemem herkesin yolu açık olsun
Anlasılmadığım yerde durmam şahsen
Öyle bir iliski yürutemem.
O sevmezse ben hiç sevmem tamamen vazgeçerim
Durdurur tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?