Neden? Sorabiliceğim tek soruu bu galiba. Sen seversin, kaçar istemez... seni sevenide sen sevemezsin.. aslında ben beni sevene hep değeer veririm ama ya geleceğimiz olabiliceğini düşünemem, ya da üzmekten korkarım. Size de böyle oluyor mu?
Seni seveni sen sevmezsin, senin sevdiğinde seni sevmez bu hep böyle midir?
şu an ki hayatımı özetledin resmen. Ama benim bir düşüncem var sevdiğim biri var ve ben hep onu sevecem. Çünkü en kötü anımda bile yanında o vardı. Ben hergün dua ediyorum bir gün mutlaka beni anlayacak diye düşünüyorum. Hayat garip. Tavsiyem şu ki sevdiğinizi belli etmeyin kimseye yoksa sizi oyuncak gibi kullanıyorlar. Beni sevene gelirsek ben hayatımda hiç benim sevdiğim gibi beni seven birini görmedim görsem bir düşünürdüm. Ama öyle bişey imkansız görüyorum bu devirde. Millet olmazsa senle mi uğraşacam kafasında. Ben öyle değilim onun için canımı bile verebilirim şu an. Bekliyorum ne olursa olsun günlerim ne kadar kötü geçerse geçsin bekliyorum. Çünkü biliyorum ki gün gelecek üzülürken döktüğüm gözyaşları okula birlikte geçireceğim sevinç gözyaşlarına bırakacak yerini. Aslında bilmiyorum da hep böyle olması için dua ediyorum. Son olarak diyeceğim şu ki ben öyle yapamam seviyorsam sonuna kadar değil sonsuza kadar..
Bende yapamıyorum kardeş bekliyorum öylece hiç bişey yapmadan bekliyorum. Ya diyorum beklerken giderse diyorum. Ama belkide beni düşünüyodur kafası karışıktır gelir diyorum. Ne zaman sevgimi belli etsem herkes gidiyo haddinden fazla sevmiceksin keşke herkes sevginin değerini bilse
2 kadını sevdim ömrümü verdim suçum yokken terkedildim. Şımardılar daha fazlasını istediler bunaldılar gittiler. Benim karşıma, benim sevdiğim kadar kimse çıkmadı. Çıksa bırakmazdım o kadını kesinlikle. Sevgi, sadakat, fedakarlık bunlar zor işler herkesin yüreği yetmez
En İyi Cevaplar