Hep sevip de sevilmiyor değil bazen de insanlar çok sevilip sevemezler...
Hiç bunu yaşadın mı?
Hiç bunu yaşadın mı?
Yaşadım. 3 sene karşılıksız sevildim. Her orucunı açarken ona nasip olmam için dualarında yer almışım. Duaları kabul oldu, 3 yılın sonunda kalbime sıcaklık geldi ve sevdim onu. Evlendik.
Vay. Mutluluklar.
Sevip sevilmemekten daha beter yemin ederim.
Seven taraf olmayı tercih ederim.
Kimsenin girip kalbini göremiyorsun, sevilmesen de umudun var.
Ama sevmeyen taraf sensen karşında ki insan zaten açık ve sen kendi kalbini görebiliyorsun.
Çok lanet bir his..
Teşekkür ederim.
ya sevememek öyle koymaz işte. sevmiyosan sevmiyosundur. sevip sevilmemekle karşılaştırılmaz. sevilmemenin verdiği acı büyüktür ama sevmemek acı vermez. niye acı versin şaka mısn
Beni sevmeyen kadın ne hissediyor diye sorguluyorum ben.
Bir kişiyi severim kalırım orada, kıpırdamam. Bunsüre içinde başkaları tarafından sevilen taraf oluyorum evet ama pek umrumda olmuyor.
Sevmek mi?
Sevilmemek mi?
Sevememek mi?
Hangisi daha kötü^^
Olmuşuz :D
Cevap
2Cevap
evet yaşadım beni seviyordu ama ben onu sevmiyordum
Zor...
çoğu kez yasadım çok kişi sevdi onları sevmeye calıştım kırmamaya çalıştım ama olmadı anlamadılar beni
Kalbine sevme diyemedigin gibi sev de diyemezsin
Yaşadım boş yere de umit vermedim seviyormuş gibi yapmadım ona da söyledim çekip karşıma ben sana karşı hiçbişey hissetmiyorum sen benim sadece arkadasimsin başka bişey düşünemem dedim
Oldu sanırım ama daha çok bu hikayenin karşı tarafı oldum.
Seven taraf yani
çok kez başıma geldi her zaman sevildim kaç kişinin canını yaktım ama sevemiyorum napıyım
7 aydır sevgiliyiz ilk baslarda ben çok seviodum simdilerde o daha çok seviyor kendimi nankör gibi hissediyorum çünkü eskisi kadar sevmiyorum ve onu üzmekten korkuyorum
Bende 9 ay sevgili kalmistim ama son 3-4 ay çok sogumustum ayrılmak istiyordum o ise ağlıyordu resmen ayrilmamam için. Sonrasında zor da olsa bıraktım çocuğu. Bir kac hafta vicdan azabi çektim sonrasında yeni biriyle tanıştım ve tanıştığım çocukla konuştukça neden diger sevgilimden ayrıldığımi daha net anladım. Örneğin hep o konuşurdu çok konusurdu ilgilenmediğim konular hakkında konuşurdu, morelim bozuksa anlamaz konusmaya gününü anlatmaya devam ederdi, çok küfür ederdi, bi de meme fotoğrafı isterdi en cok cinsellik olayi beni soğutmus ondan. Şu an kki sevgilim sarılmaya bile kıyamıyor. Kısaca seni ondan uzaklatirsan şeyler ne önce onu bi bul bulduktan sonra kendini seçip ayrılmayı tercih edeceksin zaten kendi psikoloji de bozmana yormana gerek yok ayrıl, bi kac hafta üzülürsün geçer. Kendini seç.
öyle bir zorunlulugumuz yok.
Tabii ki
ben sevipte sevilmemeyi biliyorum
yaşadım çok kötü
Sevilmiyorum ne hissediyor diye cevap arıyorum
Yaşamadım için bilmem
Yok yaşamadım sanırım.
Bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?