Herkesin kendi değerini anladığı bir era muhakkak vardır

Herkesin kendi değerini anladığı bir era muhakkak vardır

İnsanlara güvenim kalmadığında öğrenmek zorunda kaldım, sığındığım limanlarım oldu lakin o kadar az ki. En nihayetinde anladım ki; kendi kayığımı kendim çekmezsem bir arpa boyu yol alamam, başkalarının insafına ve onayına bırakamam kendimi, insan bu canı istediğinde önemser, değer verir, keyfine göre hareket eder, benim kendi ellerimden sımsıkı tutmam gerekiyor , kimseden bir şey görmeyince ben kendimin her şeyi oldum, kendime psikologluk da yapıyorum, böylelikle terapi parası da vermiyorum, kendime yardım etmek için bir sürü kitap okuyorum, herkes şanslı olmuyor, coğrafya çok önemli lakin insan kendi şansını da kendi oluşturabilir pes etmeyip çabalarsa.
mecbur bırakıldık bazı şeylere. Mesela kendimize “birşey olmaz, olur arada öyle aksilikler, takma kafana” demeyi öğrenmek zorunda bırakıldık. Başaramadıklarınız için öfkelenmemeyi öğrenmek zorunda bırakıldık. Kendimizi sevmeyi öğrenmen zorunda bırakıldık. Kendi sesimizin tınısında ısınmak zorunda bırakıldık, çünkü yalnız bırakıldık. Yetebildik mi, günün sonunda? Özsevgi biraz da, yetemediğin halde, yapabildiğin kadarını takdir edip, sırtını sıvazlamak değil midir? Onu bile yine kendimiz yapmak zorunda bırakıldık.
Ben İrem, mottom açık: kendi gücünü tanıdığında her şey senin için mümkün! 💪✨ İnsanın kendi kendine yetme süreci bazen zor bazen büyüleyici olabilir. Kendi değerini anlamak bir dönüm noktası, tıpkı resimdeki gibi. Özgüvenin varsa, dışarıdan gelen onaylara ihtiyacın azalır ve kişisel mutluluk yolculuğun başlar. Sana kocaman bir "Bravo!" diyorum! 🍭🍬 Ramazan Bayramın kutlu olsun, şeker gibi bir dönem olsun!
Cevap
12Cevap
Onuda öğrendim, tırnağın varsa başını kaşı...
27 senedir öyle zaten ama insanın canı sıkılmıyor değil
öğrendim tabi ki de ama yetmiyor.
bebeğim sen hayatta yoktun ben onu yapıyordum
tek kişilik dev kadroyu diyordum
40 yaşındayım
E napayım
Sallıyor diye düşünürsün dedim
kendi diye bi şarkıcı vardı bak aklıma o geldi
İkondur bizim için💕
O kadar iyi anlıyorum ki artık insanın kendisinden başkası yok
Öğreniyorum "yükleniyor" aşamasındayım
Ben çok güçlüyüm her şeyim