Kişilik & Karakter Herzaman kendiniz olmayı başarabildiniz mi? iyikadınkaraborsa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendiniz olmayı gerçekten başarabildiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Çabaylada bir ilgisi var öyle değil mi😁 Herzaman kendiniz olmayı başarabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet başarabiliyorum 0 0 Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kimse herzaman kendisi olamaz. Ortam zaman duygular hep değişkendir ve etkiler 0 0 Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kendimi bulabilsem... 1 18 Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Çoğu insan bunu önemsemiyor bile. Bende henüz kendimi tam olarak bulmuş değilim. Yorumla Ssebastian +1 yıl Kendini tanımak bir ömre mâl oluyor çünkü. Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Sence bir ömürde olsa çabalamaya değer bir şey mi Yorumla Ssebastian +1 yıl Çaba gerektiren bisey değil, yaşadıkların yoğuruyor zaten karakterini Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Sadece yoğrulmak değil mesele kendini bulma yolunda araştırmak merak etmek keşfetmek öğrenmek gayret etmek mücadele vermek gerektiğinede inanıyorum. Yorumla Ssebastian +1 yıl Kesinlikle aksi ot gelip ot gitmek olur zaten Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Çabalamak gerekiyor işte. Yorumla Ssebastian +1 yıl Aramadan tuvaleti bulamazsın , kendini nasıl bulacan 😊Çabadan kastım kendini geliştirmek 😃 Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Aynı şeyden bahsediyoruz o zaman 😉 Yorumla Ssebastian +1 yıl Tabi canım ben mesela siyaset bilimine , tarihe , spora , doğaya çok meraklıyım vakit buldukça bunları yapmaya çalışıyorum Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Ne güzel maşallah 🧿 Yorumla Ssebastian +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Rica ederim 😉 Yorumla Ssebastian +1 yıl Kitap okumayı seviyorsan tavsiyede bulunabilirim bu arada Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Olur 👍 Yorumla Ssebastian +1 yıl Fahir ARMAOĞLU okumanı tavsiye ederim 20. Yüzyıl siyasi tarihi ile başlayabilirsin mesela ,Anlatımı çok yalın , anlaşılır ve akışkandır; sıkılmazsın yani.Ayrıca son derecede dolu bi yazardır. Yorumla iyikadınkaraborsa +1 yıl Okumayı denicem. Kitap öneriniz için teşekkür ederim 🙏 iyi geceler 😴 Yorumla Ssebastian +1 yıl Saol sanada iyi geceler 😊 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet başarabiliyorum
Kimse herzaman kendisi olamaz. Ortam zaman duygular hep değişkendir ve etkiler
Kendimi bulabilsem...
Çoğu insan bunu önemsemiyor bile. Bende henüz kendimi tam olarak bulmuş değilim.
Kendini tanımak bir ömre mâl oluyor çünkü.
Sence bir ömürde olsa çabalamaya değer bir şey mi
Çaba gerektiren bisey değil, yaşadıkların yoğuruyor zaten karakterini
Sadece yoğrulmak değil mesele kendini bulma yolunda araştırmak merak etmek keşfetmek öğrenmek gayret etmek mücadele vermek gerektiğinede inanıyorum.
Kesinlikle aksi ot gelip ot gitmek olur zaten
Çabalamak gerekiyor işte.
Aramadan tuvaleti bulamazsın , kendini nasıl bulacan 😊
Çabadan kastım kendini geliştirmek 😃
Aynı şeyden bahsediyoruz o zaman 😉
Tabi canım ben mesela siyaset bilimine , tarihe , spora , doğaya çok meraklıyım vakit buldukça bunları yapmaya çalışıyorum
Ne güzel maşallah 🧿
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😉
Kitap okumayı seviyorsan tavsiyede bulunabilirim bu arada
Olur 👍
Fahir ARMAOĞLU okumanı tavsiye ederim 20. Yüzyıl siyasi tarihi ile başlayabilirsin mesela ,
Anlatımı çok yalın , anlaşılır ve akışkandır; sıkılmazsın yani.
Ayrıca son derecede dolu bi yazardır.
Okumayı denicem. Kitap öneriniz için teşekkür ederim 🙏 iyi geceler 😴
Saol sanada iyi geceler 😊
Hayır
Evet
Evet
Evet
Kesinlikle evet..
evet