Evet her zaman kendim olmayı başarmaktan ziyade tercih ediyorum. Bu başarılacak bir konu değil bana göre bir seçim. Bazıları ısrarla kendileri olmamayı seçiyor diğerleri ne olursa olsun kaybetsemde kazansamda kendim olayım diyor.
Hayır düşünmüyorum. Bazen "elalem ne der?" sorusuna takılı kalıyorum. Çünkü ister istemez bu soruyu bazen benimseyebiliyorum. Her ne kadar umursamazca davransam da bir yere kadar, ondan sonra olmuyor. O yüzden kendim olamadığım zamanlar olabiliyor, ben ya da hiç kimse robot değil.
Hayır beni olduğum gibi kabul etmeyen ve zorunlu olduğum insanlar var. Kendim olamadan yaşadığım yıllar var ve hala da sürmekte olan. Kendim olamayı başarabildiğim nadir kişiler de var yanımda. Onlar varolduğu sürece ben daha güzelim. :)
Hayır, kendim olmayı asla beceremiyorum. Hep başka şeyleri kendimi sevmediğim kadar çok seviyorum, onlar için bir şeyler yapıyorum, bu da kim olduğunu keşfetmeme fırsat vermiyor.
Evett düşünüyorum tabi kimseden beklentim yok, kimseden ricam minnetim yok. Ben benim saklamam farklı göstermem ona göre yaklaşan yaklaşsın, uzak duran yoluna baksın diye.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Kendim olmaktan daha rahatı, daha konforlusu yok. Başkası olmaya ihtiyacım yok, şükürler olsun ki sadece kendimim, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Ben hep nasılsam öyle hareket ederim. Sevmiyorsam sevmiyorumdur gidipte yüzüne gülemem. Ama herhalde çevremdeki insanlar yapmacık oldukları için başkalarının kişilikleri hakkında yanlış yorumlar yapıyorlar.
Yetinemezsin ki... Kendin olsan, "Bu ne?" derler, kendin olmasan "Özgün ol." derler. Yalnızca kendine yetinmeye çalışan, kendi olan bir insan olmaya çalışıyorum. En iyisi bence. Hepimiz kendimizken güzeliz🌸🙆🏻♀️
Evet aynen öyle. Girdiğim her ortamda kendime dair ayırt edici bir özelliğimi ortaya koyarım. Diğer insanlardan farklıyım ve farklı bir kişiliğim var, o zaman bunu ortaya koyabildiğim ölçüde farkımı belli edebilirim diye düşünüyorum..
Hayır düşünmüyorum. Bazen gerçekten kendimden ödün verdiğim zamanlar oluyor. Bu durum beni de üzüyor. Ama gün geçtikçe kendimi bu konu da iyileştirmeye ve düzeltmeye çalışıyorum.