Yargılamadan akıl verseniz ne olur sanki?

Spora gidiyorum. Salonun sahibi bir adam var 36 yaşında bende 32 neyse bir anda oldu bir kere bakıştık bir konu oldu güldük eyvah dedim aldın başına belayı aşık oldun geçmiş olsun. Neyse öğrendim sevgilisi var. Uzak duruyorum karşı karşıya gelmiyorum asla. 4 ay falan geçti unuturum diyorum ama görünce sesini duyunca kalbim küt küt. Oda ısrarla oturalım sohbet edelim diye sürekli laf atıyor. Neyse baktım olmayacak gitmiyorum dedim salonu bıraktım yok yine kalbim küt küt aklım hala orada. Neyse dedim tokat yemeye ihtiyacım var. Ben buna mesaj aticam buda bana sevgilim var diyecek ondan sonra aptal misin daha da istesende yazamazsın diyorum cikmicak yoksa aklımdan. Yazdim oda demesin mi tabiki görüşürüz konuşuruz sohbet ederiz. Allahim ben şimdi ne yapayim asıl tokadı şimdi yedim. Kaldı öyle daha oda yazmadı bende. Ne yazayım yazamam daha neden böyle yaptı sizce? Salona devam etsem mi etmesem mi? Yazmaz daha diye düşünüyorum ne yapayım ben simdi oda yazmaz bende. Ama salona gitsem mi sizce ne düşünüyordur şimdi benimle ilgili neden sevgilim var demedi

Yargılamadan akıl verseniz ne olur sanki?