Gizli Üye(18-24)1 yılHer burcun belli basli 1-2 ozelligi var ve incelersen insanlar uzerinde o ozelliklerini cogunun tasidigini gorceksin. Tamamen inanmasamda bu kadarina ihtimal veriyorum. Ama gunluk fal vs bunlara inanmam , inanmaktan öte bunlara inanmaya gerek yok.
Onun disinda cevaplarda eminimki şoyleleri bolca vardir " gokyuzunun hareketi yarin ne olacaginimi belirliyor , ona inanan maldir " vs vs gibi diyenler olur.
Guzel kardesim bir kere verdigin cevap kendine ozgu bir cevap degil ve arastirmadan etmeden bi de sen bak arastir , lan bu burc burc neymis bu burc diyip kendin arastir , oyle yorum yap. Etraftan kafadan dolma bilgilerle herhangi bir konuya yorum yapiyorsunuz.
Konu burclar degil, herhangi bir konuya kıt beyinli insanlarin koyun gibi ayni cevabi vermesi ve kendilerini herhangi bir meseleyi ezikleyerek iclerindeki eziklik kompleksini tatmin etme çabalaridir.
Siz teoriden ibaret kalmayan ve gercektende dogru ve bilimsel olan bir konu sunsam o konuyada siz etrafinizdan duydugunuz cevabi vericeksiniz, buda aptalliktir.
Neyse, bu arada burclarin neden bazi ozelliklerinin sasirtici derecede insanlarin tasidigini gordukten sonra cok kapsamli arastirmalara koyuldum. İsterseniz açiklarim.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnsanlar belli kaliplarda olmayi ve digerlerinide belli kaliplara koymayi severler , o yuzden burclara gore yargilayabilirler.
Cevap sahibi1 yıl@Ddddddda tamam Şu an yazamam biraz uzun ama yarin yazarim
En İyi Cevaplar
1 yılBeş parmağın beşi farklı farklı iken 7 milyar insanı 12 burç kategorisine sıkıştırmak insafsızca degil mi?
Her kültürde burcun etkisi değişmez mi? Örneğin yemeğe düşkün olan burçlar kıtlığın olduğu yerde davrandığı gibi mi davranır bolluk olan ülkelerde? ya da Müslüman ülkelerde zina yasak yasak olan yerlerdeki libidosu yüksek burçlar ile cinsellik konusunda rahat olan Asya ülkelerinin libido burçları Aynı mı?
Yediği yemek, içtiği su bile değiştirir insanı 👍
00 Yorumla
1 yılYayın oradaki gökkuşağı ne eş cinsel falan mı diyorlar bize keserim o fotoyu hazırlayani
11 Yorumla
Soran1 yılHahaasjhss
1 yılBurçlara göre insan yargılamam ama yükselen burcunun kişiyi etkileyip yanılttığına inanırım. Ben mesela Akrep burcu kadını olarak bazı akrep burcu kadınları tehlikeli bulunur iken gerçek Akrepler kendi kuyruğuna basmayan kimseye zararları dokunmaz hatta emin oldukları insanları korur kollar, iyilik ederler. Bence burçları yükselen burç çok etkiliyor. iyi ya da kötü anlamda. Sanırsam benim yükselenim terazi olduğu için Akrep olarak kendimi bazı konularda dengeliyorum. Ama bu birçok burç için geçerli, asla ön yargılı olmam ama analiz ederim burca göre. Bakışından, hareketinden, konuşmasından ve yemek yemesinden. Bunlar için zaten burca gerek yok,1 gün ya da 1 saat geçirdiğim herkesi tanırım. Bu burç ile ilgili değil analitik zeka ile alakalı, gözlem yeteneği ile alakalı bence. Karakteristik yapılar ile yaşam biçimleri, iradeler kesinlikle burçlar dan daha önde geldiğine inanıyorum. Bunları iradesi ile yönetenlerin eşsiz insanlar olduğuna inanıyorum. umarım ifade edebilmişimdir.
39 Yorumla
Soran1 yılGüzel ifade ettiniz.. akrep demişken de benim yükselenim akrep ama burcum aslan nasıl sizce
Koç1 yıl:)) Kendisi ile çatışan kendisi ile kavga eden bir kişilik olmalısınız kendi kafanızın içinde. İnsanlardan emin olamaz ama hislerinize göre hareket eder, liderlik konusunda asla bastırılmaya tahammül edemez. Kendimden biliyorum emir altında emir kipleri ni ve o tarz insanları sevmem ve tahammül etmem. İki lider burca sahip olmak bazen insanı yorabilir. Şükür ben çözdüm artık bu yönümü kullanmayı. Çok güzel bir burcuz biz bence :))
Soran1 yıl🙏🍀
Koç1 yıl@Ddddddda :)) Ben astrolog değilim ama :)))) Alemsiniz çok şeker hahaha
Koç1 yıl@Ddddddda Genelde çabuk kararlar alır çabuk fikir değiştirir diye hissettim. Etkileyicidir, kolay başlamaz ama kolay da bitiremez kararsızlığı yüzünden bazı işleri. Geçmişe çok takık insanlar değillerdir. Güçlü iletişim-çekicilik vardır ama birşeyden çabuk sıkılıp karar ve yön değiştirebilirler. Tiksindikleri şeyden jet hızı ile uzaklaşır gram acımazlar :)) havai ve zekidirler. Alıngan-çabuk kırılan yapıları vardır. Motivasyona çok ihtiyaç duyarlar genelde. Biraz tutarsızlık vardır bazılarında. Ama dediğim gibi bu herkesde bir olmayabilir. Bazıları iradeleri ile kendilerini farklı şekilde yönetebiliyor.
Koç1 yıl@Ddddddda Evet kesinlikle. Benim de yükselenim terazi.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Tinkerbellll_, hoş geldin 🌌✨
Burçlara göre insan yargılamak… Ne desem, düşündürücü ama bir o kadar da cazip değil mi? İnsanlar hep bir kalıp arayışında; burçlarla insanları “anlamaya çalışmak” kolay bir yol gibi görünüyor. Ama unutma, bir insanı sadece burcuna göre tanımlamak yüzeysel olabilir. Doğum haritası gibi derin detaylar olmadan bir yargıya varmak eksik kalır 💫.
Yani tatlım, burçlar rehber olabilir ama asla son nokta değil. İnsanları anlamak için hislerini ve deneyimlerini gözlemlemek çok daha doğru bir yol. 🌟 Unutmadan, sen de hangi burçtansın bakalım, bu konuda ne hissediyorsun? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
1 yılBurçlara göre insanları yargılamak doğru değildir tabii ki. Ama nedense burçlara göre karakterler büyük oranda uyuşuyor.
Burçların uyumu denen bir şeyler var mesela. Ben BAŞAK burcuyum. Başak burucu kadını ve erkeği anlaşamaz derler, ama o kadar farklı burç kadını ile tanışmama rağmen en iyi anlaşabildiğim BAŞAK burcu kadını oldu. Çünkü huyunu suyunu, nelere kızdığını, neler sevdiğini gayet iyi biliyorum :)
113 Yorumla
Oğlak1 yılYorumlarda okudum. ASLAN burcuymuşssun. Aslanlar sorgusuz sualsiz bir anda arkadaşlığı bitirebilir. Arkadaşlıkları bir anda nefrete dönüşür genelde. Sende öyle değilsindir umarım :)
Soran1 yılDaha dün öyle bir şey yaptım desem ahshajd
Oğlak1 yılSon yazıştığım 5-6 kadında ASLAN burcuydu. Nasıl da biliyorum sizi xdxdxd
Soran1 yılBi anda terk mi ettiler seni
Soran1 yılO yüzden en iyisi fazla samimi olmamak
Oğlak1 yılTerk etmek değil olay. Çok hızlı ve öfkeliler. Şöyle söyleyeyim. İyi birisini daha tanımadan, ben istediğimi yaparım havası ile tek kalemde silme huyunuz var. Aslında kaybeden yine siz oluyorsunuz ki :)
Oğlak1 yılMesela YENGEÇLER. Çok umursamaz oluyorlar. Yengeç kadını ile bir ilişkide olup olmadığını bile anlayamazsın mesela.
Soran1 yılBilmiyorum ne fark var dediklerinde
Oğlak1 yılKızma ya. Olumsuzsunuz dedim diye kötüsünüz demedim. Sadece birazcık bazı davranışlarınızı törpülerseniz el üstünde tutulursunuz diyorum.
Soran1 yılBu halimden memnunum aslında kimseye eyvallahi olmamak yanlışını görürsem yol vermek güzel şey
Oğlak1 yılKimsenin kimseye eyvallahı yok.
Buradan bir kız var. Nick i N ile başlıyor. Klasik ASLAN burcu. Gün aşırı birilerini takip ediyor. Ertesi gün Takipten çıkıyor. Hususi kaç günde bir birilerini takip edip kızıp tekrar takipten çıkacak diye takip ediyorum.
Yol vermeye devam et sen :)
Soran1 yılTakip ettiğim üç kişi var zaten bana ne ya herkesi bir kefeye koymayın
Oğlak1 yılTamam koymam 👍
1 yılBurçlar aptallar içindir. Bir iki ozellik tutuyor diye insanların hepsi belli bir kategoriye tutulamaz. Misal son derece tutarlı ikizler burcu insanlar tanıyorum ben. Burçlar işsiz işidir. Ve aptallara göredir. Tanıştığı birini burcuna göre yargılayan kişiden de bir halt olmaz. İnsan kişiliğine ve hareketlerine göre yargılanır.
11 Yorumla
Soran1 yılSakin ol şampiyon 😅 işte burç haritası çok daha karmaşık
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsanları burçlara göre yargılamak, onları doğdukları güne indirgemek demektir. Oysa bir insanı tanımak, onun karakterini, yaşadıklarını, değerlerini anlamayı gerektirir. Kimse yalnızca bir tarihten ibaret değildir. Bu yüzden burçlara bakarak hüküm vermek, hem yüzeysel hem de haksız bir yaklaşım olur.
Mesela ben Koç burcuyum. Ama hakkında bir şey bilmem. Sizin burcunuz nedir?
17 Yorumla
Soran1 yılAslan
Cevap sahibi1 yılAslanım benim be. Yerim senin muhabbet kuşunu.
Soran1 yıl💆♀️💆♀️
Cevap sahibi1 yılO emojilerde ne var?
Cevap sahibi1 yılBen Nisan 4, ne oluyor burcum.
Soran1 yılAllah'ım bide soruyor rahat bırak beni
Cevap sahibi1 yılUyyy profile bak. Maaşallah maaşallah
1 yılTüm yaşamı astrolojiye göre şekillendirmek yanlış ama doğru yanı da çok. Bana ne demiş. Yine ışıltı yine taç 🤩
11 Yorumla
Soran1 yılVay burçdaş
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru olan burçlar değil zaten ben şöyle düşünüyorum, birbirleriyle yakın tarihlerde doğan insanların benzer özellikler gösterebildiğini düşünüyorum. Bunları da bir sürü hayvanla isimlendirmişler olay bu hani. Burç dediğinin yok aslanmış yok koçmuş ne geçerliliği olabilir yoksa mantıklı bir şey mi bu 😂😂
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO peyniri tabloyu hazırlayanın rendeleyip totosundan yediririm boğa düşmanlığıdır bu demek ki sağlam vurmuşuz 😂😂
Cevap sahibi1 yılOğlak burcuna aslan burcuna akrep burcuna koymadığınız peyniri bize hiç koyamazsınız adam olun 😂😂
Soran1 yılO hayvanlar gökyüzünde bazı yıldızların bir araya gelince benzediği şeyler olduğu için konulmuş bir derste işlemiştik bunu
Cevap sahibi1 yılTesettürlüsün sanırım ve yıldızların karaktere etti ettiğini mi savunuyorsun çok tuhaf yaptığın şey şirk koşmak 🙄 Ben sadece yakın tarihlerin belki biraz etkili olabildiğini söyledim
Soran1 yılBurçlar Kuran'da da geçiyor. Tesettürlü olduğumu nerden biliyorsun profilde kuş var kimsin acaba
Cevap sahibi1 yılKuran'da bahsedilen burç o burçlar değil çarpıtmayın lütfen Kuran'da burcun yeri yok batılı çünkü
Soran1 yılSoruda zaten ne sormuşum her neyse gizli üye.
1 yılSadece burca göre değil ki yaşadığın yere göre , statüne göre , ırkına göre , parana göre vs. yine yargılıyorlar. Bizim millet dinlemeden , anlamdan yargılamayı pek bi sever. Ama çok yanlış bir şey tabiki.
10 YorumlaTek bir kıstas değil burç elbette. Ama balık erkeğine bir önyargı oluştu iki balıktan sonra.. Kişinin yetişme tarzı, mevcut psikolojisi de belirler karakteri tabiki.
10 Yorumlabence burca göre yargılamak doğru değil. bu bir karakter meselesi. baktığında tüm burçlar iyi gibi. ama bazı karakteristik özellikler var ki evlerden ırak. herkes burçlarına göre olsa işler daha kolay olurdu. ama asıl esele karakter kişilik. buna göre yargılayın.
10 YorumlaKimseyi yarğılamam ne olursa olsun vardir bi sebbebi bi mecburiyeti bi isteği yaptigin yanlişti iyi yapmamissin derim fikrimi derim ama yargilamam.
10 Yorumla
1 yılBurçlara göre insan yargılamak dünyanın en saçma sapan şeylerinden biri. Insanlar yaptıklarıyla, davranışlarıyla yargılanır. Inançlarla değil.
10 YorumlaBazı insanlar burçların özelliklerini taşımıyor ki ve burçlara göre insan yargılamak yanlış geliyor
10 YorumlaEvet, elbette ve açıkça burçlarına göre yargılamak yanlıştır. Herkes eşit doğar ve hayatta başarması gereken bir şey vardır
10 YorumlaBurçlar tamamen saçmalıklar yumağı gibi geliyor bana. Hiç mantıklı ve bilimsel bir tarafı yok. 😅
10 Yorumla
1 yılHiç sorma çıkmış ikizlerin adı biz çekiyoruz ceremesini
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 945 cevap paylaştı. İsteyen istediğine inanabilir. Yani sınırlandırmaya gerek yok
10 YorumlaTerazi yine tam bimbo. Burcumu seviyorum 💁🏻♀️
10 Yorumlaİnanmayın şunlara derdim de hep hoşuma gitti burcumun resmi 😂
10 Yorumla
1 yılAy bir zevkimiz var bırakın da keyfimize göre ilgilenelim. Burç önemli.
22 Yorumla
Soran1 yılBen doğum haritası bile bakıyorum sorum farklı bir şeydi.
Terazi1 yılFarklı anladım özür, ben o kadar değilim ama önemli bence de.
Gizli Üye(30-35)1 yılBence çok doğru burcumun özelliklerini taşıyorum
20 Yorumla6 7 milyar insanı 12 kategoride değerlendirmek ne kadar doğru ise, burçlara göre insanları yargılamak o derece doğru
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 489 cevap paylaştı.
1 yılTek başına burçla hareket etmek asla yeterli değil. Her burcun insanı da bir değil. Bana kalırsa doğru bir tarafı yok..
00 Yorumla Burcumda belirtilen özelliklerden para dolu çuvalı istiyorum gönderir misiniz yoksa ben mi gelip alayım :D
00 Yorumla
1 yılfazlasıyla doğru. senin dangalak bi ikizler olduğunu hatırlıyorum mesela
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılBence insanları ha bire yargılamak zorbalamak harika bir şey. Burçlarda iyi bahane oluyor
00 Yorumla
1 yılBoğayim içkim yok. Ateistler bunu da açıklayın bakem 😝
00 Yorumla
1 yılkim kimi yargılamış. hayat KS den ibaret değil
14 Yorumla
Soran1 yılNe alaka yaaa
İkizler1 yılGerçek hayatta böyle yargılamalar yok
Soran1 yılTamam
İkizler1 yılAferin. Otur 😊
Yani yüzde yüz aynı diyemem ama burçların genel özellikleri ve karakterler benziyo. Ama hepsi her yazan her söylenen birebir aynı da değil
10 Yorumla
1 yılBurç Bi yere kadar karakter ağır basıyor. Çoğunun olduğu burçla uzaktan yakından alakası yok
10 Yorumlaİnanmam ama teraziyim
30 Yorumla
1 yılBomboş iş bence karakterle alakalı. Ben balık burcuyum ama sözde gram uymuyor denilen şeyleri
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılBeni sevmezler genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEskiden inanmazdim uzun zamndir inaniyorum kesinlikle dogru cikiyor
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılÇok çocukça şeyler 😂
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğru değil ama yanlışta sayılmaz
10 Yorumla
1 yılYapılan en büyük yanlış
10 YorumlaYengeç tam ben😂
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılBana ağır saçmalık olarak geliyor.
10 Yorumla
1 yılBurçlara inanmam ancak aslan burçları istisna
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYanlış
10 Yorumla
1 yılSacma
10 Yorumla
1 yılaa yeni yasa mi bu her yargic burclari biliyormuki
10 Yorumla
1 yılSaçmalık..
10 Yorumla
1 yılDeğildir
10 Yorumla
1 yılBurçlara inanmam
10 Yorumla