Yok aslan burcu kızı zor mudur, yok başak burcu erkeği nasıl tavlayabilirim? burçların bu kadar etkisi var mı ki?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiden olsa çok mantıksız derdim.. ama artık bu alandaki inanlar kendini çok geliştirdi yani aynı burçtan olan bir çok insan incelenip ortak yargılara başvuruyolar..
günlük burç yorumları falan kesinlikle inanma geleceği bilemezler.
uğurlu taşı, uğurlu sayısı sevdiği günler falan bunlarda tutuyosa tesadüfendir çnkü herkes farklı farklı..
ama bunun haricinde mesela ben boğa burcuyum benim için çok sakin yazar öyleyim. iyi huylu sır tutar yazar doğru. zor sinirlenir yazar bir çok örnek verebilirim genel olarak tutuyo...
koç burcu yakın arkadaşım özellklerini okuyunca tuttuğunu gördüm. dahası koç burcu birden fazla arkdşm oldu yakından tanıdığım net anlatamam ama benziyor huyları özellikleri.. ama kesin biri şu burçtan böyledirde diyemeyiz. çnkü o insanın yaşadıkları gördükleri ona karşı gösterilen tavırlar yaşadığı herşey edindiği tecrübeler falan karakterine etki eder değişebilir iyi ve ya kötü olabilir..03 Yorumla
Soran+1 yılhadi bunlara eyvallahta burca göre insan tavlanır mı?
Cevap sahibi+1 yılhayır ben boğa burcuyum ama yükselenim koç. yükselenimi bilmiyordum ve kendimde bişy farketmiştim. koç burçlarını bilirim bazen onlara benziyordum ama çok saçma ben boğayım dedim. sonra öğrendimki insanlarda yükseleninde baya etkisi olabiliyormuş ve yükselenim koçmuş. şimdi biri beni boğaya göre tavlamaya kalksa karşısında koçda var nolucak? özetle biraz faydalanabilirsin belki ama olmaz.
Soran+1 yılson cümle özetliyo bence
En İyi Cevaplar
+1 yılBen burçlara çok önem gösteren biriyim mesela. Öyle her gün burç yorumu falan okumam ama senin sorduğun soruya gelince evet burcların ınsanların karakterlerınde buyuk olcude etkısı vardır fakat bu etkı sadece orda yazan bellı tıp ozellıklerlerden ıbaret degıldır yanı ınsanın bellı baslı ozellıklerınden bahsedılır burclarda ama ınsan olaylara karsı orda yazılanın otesınde tepkıler verebılır dusunebılır. Zaten bır ınsanın kısılıgı karakterı hakkında yorum yapmak ıcın sadece dogdugu gun ve ayla belırlenen burcu bılmek yeterlı degıldır bırde bunun yukselen burcu var kendı burcunda karakterıstık ozellıklerını bulamayan kısılerın yukselen burcu baskındır aslında ıkı burcunda ozellıklerını tasırız bırde bunun yanı sıra yetısılen cevre ortam arkadasların etkısınde ınsan hakkında yapılacak yorumlar degerlendırmeler degısır ama burcların karakterde buyuk etkısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl01/01/1979 da doğmuşum ama saatini bilmiyorum. Oğlak burcum. beni çözebilecekmisin merak ettim. yalnız benimle aynı aynı tarihte doğan bir sürü bebekte aynı karakterde midir onu da merak ettim...
sıralanan özellikler her insanda olabilecek özelliklerdir. yani hiç tanımadığım birini burcunu bile söylemeden özelliklerini sayabilirim.
Ayrıca uzaydaki baz hareketlenmelerin herşeye etki edebildiği gibi bizim kimyamızda da etki yapmasını anlam verebilirim. ama genel olarak bu DNA meselesi ve Allahın verdiği cüz'i irade ile ilgili bir şey...00 Yorumla
+1 yılHayır yok zaten herkes içinde bulunan özellikleri sanki o ay doğanlarda varmış gibi koyuyor burada bir yanılgı oluşuyor insanlar gerçekten bu burçların böyle olduklarını düşünüyor oysa o özellikleri başka ayda doğmuş insanlarda da bulabilirsin. Gezegenlerin hareketleri ile benim senin davranışlarının ne alakası var?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
170
Cevap
106Cevap
+1 yılÖylelerine aşırı gülüyorum burada özellikle çok var, körü körüne bağlanmışlar resmen
oğlak burcu erkeği terkedilince üzülür mü? Yok halay çeker gibi cevaplar çok verdim bıralarda
Allah ıslah etsin, kapılmamak lazım, günlük burç yorumlarınıda körü körüne okuyup, inanan insanlar var, erkeklere nazaran kızlarımız daha çok kapılıyor, karakter özellikleri gerçekten tutuyo olabilir fakat akrep erkeğini nasıl tavlarız? vs. sorulardan gına geldi teğet geçiyorum artık, kafa yapısı uyuşmuyorsa ' o burç şöyle uzak durun' gibi söylemler bile çıkarıyolar, ne diyim baksınlar keyiflerine.10 Yorumlaburçlar bana göre çok saçma , eger bir kızı seviyorsan ve sırf burçu seninkiyle uyumlu degil diye o kızdan vazgecen erkek bence kesin bir sorunu vardır okadar yani. okadar saçma ki mantıklı diye sormak bile boşuna
ever bazılarında hep dogru çıkıyor mesela ben kpç burcuyum ama benimle ilgili yazanların yaşadıklarımla hiç mi hiç alakası olmayan şeylerden bahsediyo bence burç tesadüfe dayalı herkesde dogru çıkmadıgı için burçla ilgili şeylere güvenmenizi hiç tavsiye etmiyorum , saçma saçmalık ötesi00 Yorumla
+1 yılİnsanları burca görede memleketine görede yargılamak bence yanlış. Ben de burclarla ılgılıyım ama her seyın bır dozu var yahu. Mesela ben aslan kızıyım dırekt egoist diyolar cok kalıplasmıs terimlerle önyargılı yaklasıyorlar. O burc zor mu kolay mı nasıl tavlanır yalancı mı degıl mı bunlar ınsanların kendını burclara cok kaptırısından oluyor. Burclar hakkında yorum yapılır ama bır kova burcuna cok bilmis bilgili insanları sever, bır ıkızler burcuna ıkı yuzlu yalancı demek dogru degıl kımseye bu sekılde lakap takamazlar, abartmayın onyargılı olmayın su burclar yuzunden.
00 Yorumla
+1 yıl4.bp.blogspot.com/.../43799061.jpg
Astroloji artık bilim bile sayılmıyor. Yaşayan hiçbir din de kabul etmiyor. E insanlar neye göre buna inanıyor anlamış değilim.
İnsanlar birbirlerini daha iyi tanımak ve davranışlarını çözmek istiyorlar. Bu işi yapan Psikoloji bilimi de oldukça zor ve karmaşık olduğu için Astroloji denen yanılgıya kendilerini bağlıyorlar. Çünkü Psikolojide deney ve gözlem vardır. Farklı yöntemler vardır, pek çok terim vardır. Bir insan bir şey diyorsa onu kanıtlaması gerekir, çünkü adı üstünde bu BİLİMdir.
İşte günümüz kızlarının Astrolojiye inanma sebebi. Psikoloji bu kadar karmaşık ama hala insan davranışlarını anlamak istiyorlar. Astroloji bilim olmadığı için çok daha basit ve herhangi bir söylem kanıtlanmak zorunda değil. Beyin daha kolay kabul ediyor bu saçmalığı.10 YorumlaBurçlara körü körüne inanmamak lazım, eğer o türlü düşünürsek dünyada 12 çeşit insan olur ki bu da çok saçma. Sonuçta insanın kişiliğinin oluşmasında aile yapısı, çevresi, arkadaş ortamı, coğrafya yapısı gibi özellikler de belirler. Ama şu da bir gerçek ki burçların özellikleri az çok çıkıyor. Bana göre günlük burç yorumu, burç uyumu, hangi burç hangi burç ile sevgili olur hangi burçlar anlaşamaz, bu gibi şeyler çok saçma. Ama burç özelliklerine inanırım hepsi olmasa da uyan bir iki özellik muhakkak vardır.
00 Yorumla
+1 yılBence de mantıksız. Örneğin Şubat ayında doğan milyonlarca insan var. Bunlar dünya liderlerinden tutun da hiçbir vasfı olmayan insanlara kadar -kimseyi küçümsemiyorum.- Ve bu insanların hepsini aynı bakış açısıyla değerlendirmek bence çok yanlış. Sonuçta kardeşler arasında bile fikir ayrılıkları oluyor. Bir elin parmakları bile bir değil. Bence burçlar da diğer sıradanlaştırıcı unsurlar gibi günümüz kültürünün tek tip insan yetiştirme hareketindendir.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Mesela genel özellikleri sunuyor."Sen inatçısın, sen asilsin, sen bilmem nesin." Sen bile kendini birkaç sıfat ile tanımlayamıyorken senin gibi milyonlarca insanı tanımadan tanımlayan bir sistemdir burçlar. Seçenekleri önüne koyar ve seni onlara benzemeye zorlar.
Karakteri etkiler, ama ön yargı oluşturmamalı. Sonuçta Burç%40 etkiliyorsa, çevresel faktörler, yetiştirilme de %60 etkiler. Astrolojiye göre anlaşmam olanaksız olan burçtaki kişilerle anlaşabiliyorum ya da astrolojinin çok iyi anlaştığımı söylediği burçlarla anlaşamayabiliyorum. Ama genel olarak isabetli oluyor. Günlük fallar da saçmalık ayrıca.
01 Yorumla
Soran+1 yılgünlük fallar sallama
yüzde 30 mantıklı gerisi ay burcu ve yükselen burcuylada ilgili etti yüzde 40 geriye kalanından yüzde 10u düşünceleri/iradesi/inancı vs. yüzde 15ine çevresine çektiği kişileri düşünürsek yüzde 35ide ailevi oluyor, ama kişi kendisi olmadığı, kendi karakteri güçlü olmadığı, kendiyle barışık olmadığı için bunların hepsi uçuyor ve etkisiz kalıyor. Sonuç olarak çokta mantıklı değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsonuç güzelmiş
+1 yılÜstün Dökmenin bir konuşması var çok seviyorum bekle atıcam :D www.haber5.com/video/astroloji-buyuk-bir-yalan-mi Bende inanıyorum burçlara ama bu böyle yani saçmalıktan ibaret aslına bakılırsa :Dd
00 YorumlaSize olayı şöyle izah edeyim. Kesinlikle mantıksızdır. Çünkü burç dediğimiz şey insanın doğum tarihine göre yıldız ismi veriliyor ve o yıldızın hareketi yörüngesi vs. göre yorum yapılıyor. Bu yorumlarda güya insanların günlük hareketleri vs. oluyor. Böyle birşey zaten saçma. O yüzden böyle bir soruyu günün sorusu felan yapmaya bile gerek yoktu. Bu tamamen batıl bir inanç. Zaten islam dinine inanan birisi böyle şeylere inanmamalı. Tamamen boş. :)
00 YorumlaBu soruya yorum yazmazsam catlarim kesinlikle benim ugraştigim bir is bu burclar 11 yildir karsima cikan insanin burcunu sorarim ona gore yorum yaparim kesinlikle dogru cikar burc ozelligini tasimaniz icin dogdugunuz tarihi ay yil gun ve saatinide biliyosaniz tam anlamiyla sizi cozmusum demektir..
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmayın bu kadar burccu olmayın , birini sadece burcundan çözmek ne kadar mantıklı olabilir
bence kesinlikle yok çünkü her insan burcunun özelligini taşıyamaz ama çoğu kişi buna inanır bende inanıyorum ama bana görede her insana göre bu degişir ben şahsen burcumun tek bir özelligini taşıyorum inatçıyım ama sözlüm ikizler burcu ve kesinlikle burcunun özelliklerinden bitanesini bile taşımıyo :)
00 YorumlaKişilik karmaşık bir mozaiktir, her taşı bir etkenin etkisiyle oluşur bu etkenler; Aile, çevre, yaşanan acı ve şoklar, öğretiler, ekonomik durum, dini inanışlar ve en dominantı toplumun kültürel etkisidir, bir avusturalya kabilesindeki ikizler burcu ile bir fransız ikizlerinin davranışları nasıl aynı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSaçma. İlk görüşte benide akrep burcu sananlar var. Teraziyim deyince, ''ayyyy nasıl terazi olabilersen ki şindi seğn?' diyen arkadaşlar var.
Burçlara inanmıyorum. Bazı insanların doğum aylarına göre özellikleri belirlenip o aya göre burç kondurulmuş. İnsanların özellikleri birbirine benzemek zorunda değil.16 Yorumla
Soran+1 yılilk görüşte seni nasıl akrep sanıyorlar ya? :D zehirli iğnen falan mı var?
- +1 yıl
Davranış olarak yahu. Bir kaç yalak arkadaşım her şeyi burca bağlıyolar. İlk tanıştığımızda akrep burcu musun felan dediler. :D
Soran+1 yıldemek ki bilemediklerine göre burç falan hikaye :D
- +1 yıl
Yükselen zımbırtıma bakmışlar akrepmiş ama saçma.
Bilemiyolarsa burç felan hikaye evet :D - +1 yıl
ilginçtir ki kısa zaman önce, doğu bilginlerinin ( biz şu an batı bilginlerinin ölçütlerini kullanıyoruz) burç ölçütlerine göre burcuma baktığımda (ben de akrebim) terazi çıkmıştım.
- +1 yıl
O zaman benim de başak olmam lazım gelir. Doğu bilgilerine göre yani.
Bilmem.
hiç mantıklı değildir diye cevaplayacağım sorudur. efendim, birini sevip sayarsın, değer verirsin sonra aslan burcu olduğunu öğrenirsin, yok efenim ben bununla asla yapamam aslan kızları diğer insanlara tepeden bakar, grubun sosyal lideri olur ben nasıl katlanırım! diyen erkeği güne davet etmek isterim.
00 Yorumla
+1 yılben yaparım arkadaş ama öyle yok etkiliyim falan diye de olmadığım gibi davranmam. Akrep burcuyum her özelliğinide taşırım çoğu burçlarında özelliklerini biliyorum. Anlaşamadığım burçlarıda insan tiplerinide biliyorum bir önyargı oluyo bu böyledir biraz mesafe koyıyım diyorum ilerleyen zamanlarda da görüyorum zaten ne kadar doğru yaptığımı :))
00 Yorumla
+1 yılben burcumun özelliklerini çok taşıyorum çevremdeki arkadaşlarım da öyle, hatta çoğu insan öyle..
sonuçta doğduğumuz ayın günün bir önemi var bence.. o gün doğmayabilirdik bir aksilik çıkardı erken ya da geç doğardık, ya da 9 ay öncesinde olmayabilirdik falan filan.. yani insanın burcu onun kaderi gibi biraz da o yüzden bana mantıklı geliyor ama burca göre ilişki planlamak çok da akıl karı değil.. yani herkese başta bir şans vermek lazım00 Yorumla
+1 yılburclara inanmam kendim terazi burcuyum onu bile acıp okumam ama tanışcam kişinin burcunu sorarım nedeni bakim bu nasıl biri bak gene burca inanmam ama sebebi şu insanlar kendilerini burclandırarak guruplamışlar ve insana hangi burcsa okudunda hee ben bumuşum der okışıyı burc kendine gore ayarlıyor o yuzden tanışcam birinin burcunu ondan sorarım
00 Yorumla
+1 yılBurç bence insanı katagorize etmek gibi. Sanki dış kalıbından insanları yorumlamak gibi. İnsan burca bakmamalı bence. Bir ara takmıştım ben. Eski sevgilim yengeçti. Burçlarda benle iyi anlaştığı, hatta çok şehvetli bir aşk yaşayacağımız söyleniyordu. İşte şimdi ayrıyız. Ne oldu? Demek ki neymiş? Dene ve gör dünyasıymış. Pratik teoriyi yenermiş...
00 YorumlaHerkes burcunun bikaç özelliğini illaki taşıyor. Bazi kisiler ise burcundaki ozellikleri tasidigina inandiriyo kendini. Benim bir arkadaşım burclara hic inanmaz başak burcu kendisi. Ama burcunun nerdeyse tüm özelliklerini taşıyor. Yani kısacası burclar hemen hemen doğru niteliyo insanlari. Ama bunun uzerinden yargilamak yanlış. Hele hele şu günlük Burç yorumlari falan tamamen fasa fiso
10 YorumlaBurçların mantığı basittir arkadaşım, İnsanlara duymak istediğini söyle, onlarda 'Ay bu bende var' desin. Bu yüzden mantıksızdır. İyi ve kötü özellikleri bilmem kaç burca serpiştirler ama kesinlikle iyi özellikler daha baskındır :) Kasa her zaman kazanır mantığı gibi. Hayat genellemelerdeki kadar basit olsaydı bu dünyaya Hawking, Einstein, Dawkins, Galileo ve kopernik gibi insanlar gelmezdi
00 Yorumlaburcuna bakıp ona göre davranıyoruz ki burçlarını yansıtıyorlar mesela bütün teraziler dengesizdir ki dogru ikizler neşelidir kovalar inatçıdır... bunlar en belrgn özellikleri bir insanla tanışırkende burcunu sorarım ona göre tepki veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçma :D
+1 yılben aslanım evet zor bırıryım ve özelliklerini bütünüyle taşıyorum :) ilgilendim çoçuk ta başak benı cok zorluyo ılkkez bırını elde etmek ıcın zorlanıyorum dıye bılırım ne ıstıyo anlamıyorum... karakterlerı etkıledını dusunuyorum burcların
04 Yorumla
Soran+1 yılilgilenme sana döner o
- +1 yıl
oyle oluyo bu seferde benı baglayamıyosun kendıne dıyo
- +1 yıl
ben aslan burcuyum bu taktıgı uyguladım ıkı kere falan yanı :)
Soran+1 yılilgilenme boşver
+1 yılbazen burç özellikleri doğru oluyor, tabii hepsi değil. mesela ben oğlak burcuyum, burcumun inatçı ve liderlik özelliklerini en çok taşıyorum. diğerleri zayıf kalmış. tanıdığın bir insanın burcu ile alakalı olup olmamasını anlarsın da, tanımadığın birini burca göre yargılayamazsın. bu saçma
00 Yorumlaaz cok mantikli yani kisilikleri falan cogu zaman gercek ama gercek hayatta her zaman buna gore degerlendirme yapilamaz bir insan icin cunku bazi insanlar bir sey yasamistir ve o bir sey onlarin o yonunu degistirmis olabilir.
00 Yorumlabak sana yeminediyorum biz 5 arkadaş talırız genelikle 2 si boğa 2si ikizler bende j-kovayım ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor 2si dengesiz diğer ikisi kafaya koyduğunu yapan ben i sen düşün artık
00 YorumlaBence Evet.. AKREP burcuyum bütün özellikleri aynı yani o derece benimki tutuyor başkalarınınkini bilemem bu arada eski sevgilimin sadece burcunu okuyup çözmüştüm neyi sevip neyi sevmediğini vs :)))
07 Yorumla
Soran+1 yılne bu akrep burcu ya
Soran+1 yılherkes akreplere bişey söylemiş bende ondan sordum
- +1 yıl
akrepler kafayı yan çevirip poz veriyolarmış :)
aradığın sorunun mantıklı yanıtı burada www.gazetevatan.com/.../
00 Yorumla
+1 yılaman aman mantıklı bulmuyorum burçlarla ilgilenen biri olarak. herkese şans verilmeli ve davranışları, karakteri gözlenmeli daha sonra o kişi hakkında yargı oluşturulmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin nick bu soruya uygun sanki
Bence yanlış yani çünkü benim ciddi olduğum bir sevgilim oldu ve normalde burç değerlendirmesinde 2 sini yan yana bile koyamıyordu astronomiciler hiç anlasamaz felan diye ama cok da iyi anlaşıyorduk en iyi anlayan beni oydu :)
00 Yorumlaetkisi var ama her zaman değil. Aynı burçtan olan iki insan tamamen birbirine zıt karakterli olabiliyor, o kadar takma derim eğlence amaçlı kullan, ilişkini etkileyecek boyutlarda inanma. Ne demişler, burçlarla amel edilmez :)
00 Yorumla
+1 yılbence karakterde etkili oluyor. ya da bilemiyorum belkide küçüklükten beri yorumları okuya okuya sen kendini öyle şekillendiriyorda olabilirsin..
günlük aylık fallara inanmam ama genel karakter sınırları olabilir gibi.. =)00 YorumlaBurçlarında büyük etkisi olduguna inanıyorum ben ama aynı zamanda herkezin kenine özgü bir karakteri var kimseyi tanımadan burcundan yorum yapmak pek doğru değil bence :)
10 YorumlaBence burç ozellikleri doğru.. Cunku ben gercekten burcumun ozelliklerini tasiyan biriyim (ikizler).. Ama ki gunluk yorumlar cokta okunasi seyler değil diye dusunuyorum gereksiz bence
10 Yorumla38.media.tumblr.com/.../...xloEcF1ssdvv5o1_500.jpg Bu replik sanırım çoğu şeyi anlatıyor.
20 Yorumlabenim karakterimi annemle babamın ne zaman seviştiği mi belirliyor. yok Merkür yaklaşıyormuş yok Uranüs kafayı bulmuş dolanıyormuş sevgiliniz sizi terkedicek gibi. çok mantıklı geç olmadan o beyni aldırın boşa taşımayın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. Maksat insanları belli bi' kalıba sokmak zaten.. Ama saçma.
Sırf burcundaki özelliklere uyacağım diye karakterini değiştirenler tanıyorum..
Yahu, bırakın da burç size uysun.11 Yorumla
Soran+1 yıloha
+1 yılİnsandan insana değişiyor bence.. Ben boğa burcuyum ve burcumun özelliklerini bire bir yansıtıyorum.. Yani burca göre değerlendirme yapmak her ne kadar arkadaşınla sohbet konusu olsada tanımak en iyisi derm ben
00 Yorumlablogumda bununla ılgılı bır postum var :D
fatosgcn.tumblr.com/.../zeka-ayakta-alk-slad-m02 Yorumla
Soran+1 yılreklam almıyoruz canım :D
+1 yılÇok mantıklı burçlara çok fazla inanırım hiç kimsenin burçla alakası olmadığını görmedim. Hepsi gerçekten o karakteri yansıtıyor. Mesela inanmıyorum diyelim hep mi akrep burcu erkeği beni aldatır arkadaşım.
03 Yorumla
Soran+1 yılahaha ne alaka ya sana öyle denk gelmiştir :D
- +1 yıl
Yok arkadaşlarıma da denk geldi. Ben voleybolla uğraşıyorum bir gün kızların hepsiyle oturduk muhabbet ediyoruz hepsi akrep erkeğinden bir şey görmüş
Soran+1 yılahahh
çok saçma bence ama etkileri az da olsa var veya psikolojikmen öyle düşünülüyor tamam gökyüzü olayları vs. bizi biraz etkiler belki açıklaması budur bilemiyorum ayrıntısını tabi
00 Yorumla
+1 yılTerazi ve aslanın tüm özellikleri mevcut bende.
Çok dik kafalıyımdır. Bir karar vermişsem birileri caydırmaya çalışsa da o kararın içten planını yapar uygularım.00 YorumlaBazılarının kişiliği burcuyla uyumlu fakat herkesin öyle olmuyor. O yüzden burca bakıp da "A-aa, bu kesin böyledir şimdi!" diye ön yargıyla yaklaşmak mantıklı bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılmıyorum. Mesela bir başak kadını olarak tamamen bir ikizler ya da herhangi başka bir burcun özelliklerini kendimde bulabiliyorum. Ki zaten astrolojiye de pek inandığım söylenemez.
00 Yorumlaonlar genellemedir. burçların olduğunu dinimiz de söylüyor zaten. her ikizler erkeği çok konuşmaz mesela ama çoğu çok konuşur gibi örnekti bu arada bu. doğum haritasına göre şekilleniyor her şey.
00 YorumlaBence burçlar saçmalıktan ibaret gezegenlere göre şekillenebilir mi bir insanın huyu suyu? İnsanların kendini veya başka birini oyalamak için uydurduğu bişey diye düşünüyorum.
00 Yorumlaburçların etkisi olduğuna kesinlikle inanırım. mesela aslan burcuyum ve başak burcu olan herkesle kavgam vardır ama burç bir yana arkadaşlığım da vardır
00 Yorumla
+1 yılBu biraz inançla ve ilgiyle alakalı mesela ben pek inanmıyorum doğal olarak sorsan hangi burç nedir yorumda yapamam ama burçları çok ciddiye alan insanlarda var
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok fazla takan var
+1 yılben yay burcuyum eğer biriyle çok iyi anlaştıysam her zaman sorarım burcunu hep de aslan ya da koç olur istisnasız ben normal arkadaşlıklardan bahsediyorum tabi ama genel olarak aynı grupta olan burçlar birbiriyle iyi anlaşır :)
00 YorumlaKişiye göre değişir benim burcumda yükselenimde yengeç ve tüm özelliklerini taşırım nasıl biri olduğumu bilirler ama etkiyi burcumu göre oluşturamazlar :)
00 Yorumla
+1 yılHayır ! Gercekten cok sacma ve gereksiz insanlari burcuna gore aa sen ikizlersin ikiyuzlusun sen akrepsin sinsisin demek böyle bir onyargiya ne gerek var
00 YorumlaDünya'nın en boş insanlarının uğraşı olan birşeyi bu kadar ciddiye alma.. Burçlar yalandır... Mars'ın hareketine göre ben saat 18 de mutsuz felan olmam
00 Yorumla
+1 yılTam bir saçmalık , kişinin karakteri ve kişiliğini burçlar belirlemez
30 Yorumla
+1 yılİnan şu zamana kadar benle hiçbir alakası olan gününü görmedim şu burçların olsa bile inanmıyorum zaten saçmalık bence hem se batıl inanç.. Ben inanmıyorum şahsen mantıklı da bulmuyorum kardeş.
10 Yorumla
+1 yılaslında mantıksız.. ama bir insan yıllardır burcunun özelliklerini takip ediyorsa zamanla onları yaşıyor ve burcunun özellikleriyle uyumlu olduğu görülüyo:) yani herşey psikolojik
00 Yorumla
+1 yılBurclarin karakterist ozelliklerine inaniyorum. Ama hayatini buna gore belirlemek gercekten cok sacma. Mesela arkadaslarimi secerken falan hic dikkat etmem. Kesinlikle cok mantiksiz.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı değildir. Bu daha çok kadınlarda görülür. Ee kadınlarda da mantık aramamak lazım. Bazı erkeklerde de görülür ama onların ekserisi kadın kılıklıdır.
00 YorumlaBurca inanan arkdaşları malımsı olarak görüyorum. Ağır oldu ama çok açık oldu.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
+1 yılBig Bang Theory izleyen bilir Sheldon Copper der ki: " Burdan doğduğun zamandaki gök cisimlerinin konumunun bir şekilde kişiliğini etkileyebileceğine inanan yaygın kültürel inanışa senin de inandığını anlıyoruz" :D
00 Yorumla
+1 yılburçlar yalan bence çünkü insan kişiliği yaşadıklarına göre şekilleniyor bu yüzden şu burçta olanlar böyle olur demek yanlış öyle olsa herkes aynı olurdu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle düşünüyorum bende
- +1 yıl
bendensin :)
- Devamını Gör (216)
Devamını Gör(261)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İnsanlar hakkında burcuna göre değerlendirme yapmak ne kadar mantıklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler