AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
sıfır mantık. burç murç yalan dolan yahu boş beleş işler bunlar... insanı karakterine göre değerlendirme yapmak en doğprusu
2 hafta evvel yeni tanıştığım biri başak burcu olduğumu öğrenince bana burun kıvırdı. noluyo dedimyaa
Bence burcu felan boşver. Kızı daha kesin bilgilerle etkilemeye çalış. Her kız burcunun özelliklerini taşımaz. Bu riski almaya değer mi?
tabi her oğlak her başak birbirinin aynı olacak diye bir şey yok ama burçların bazı genel özellikleri olduğu doğru bence
önceden mantıklı gelmezdi ama bir ikizlerle sevgili olunca bu hayatta bana en çok mantıklı gelen şey oldu. keşke önceden mantıklı gelseydi de kendime bu kötülüğü yapmasaydım.
mantıklı elbette değil... fakat fikir veriyor... burcuyla karakteri çok yakın olan arkadaşlarım var mesela...
Asiriya kacmamk lazim. Bn bir tanisirkn sorarim. Birde sevgilimse ask uyumuna bkar kndi kndime zamb geçiririm
Günlük burç yorumları saçma gelirde karakter özellliklerine inanmaya başladım yengeçler cok takıntılı oluyor mesela nezaman bir yengeç tanısam takıntlı olduklarını kendileri söylüyor.
Her insanda olmasa da çoğu insanda doğru çıkıyor. Ben ikizler burcu erkeğini gördüğümde koşarak uzaklaşıyorum misal.
İnsanlar bu konuları fazla abartıyo bence direk kar adlarından ileri bu konuyla itham ediyorlar nerdeyse bir garip yani :)
Burçlar gerçek, birebir tanıdığım insanları araştırdım. Ama insan ilişkilerini burçlara göre değil içinden geldiği gibi ayarlamalısın
Çok ciddi etkisi var. Burç+Yükselen burç çok önemli. Ben iliklerime kadar yaşadım burç özelliklerini. Hem kendimde hem karşımdakilerde...
Ben tam bir akrebim mesela. Bütün özelliklerini taşıyorum. :,)
ne bu akrepler ya
Burçlar doğru, inanırımda, ama eşimi sevgilimi burcunda görede seçmem, mutlaka etkileri olur tabi
etkisi elbet var
valla ben kovayım yükselenim aslan. Burçlarım ne diosa ahanda aynısıyım. Kişi kendinden bilir işi hesabı etkili olduğu kanısındayım
ben aslında burçlara hiç inanmam. belki kişilik özelliğini az buçuk gösteriyordur ama tamamen burçlara göre hareket etmek yanlış bence.
Burca gore yorum yapacaksak yandık , bence insanların burçları o kadar etkilemiyor. Kişilikle alakalı bir mesele her balık duygusal olacak diye bir şey yok. ya da her kova aniden fikir değiştirecek diye birşey de yok :)
Çok saçmadır binlerce önyargıdan bitanesidir mesela türk, kürt, franzıs , çinli hepsinin ayrı bir özelliği vardır burçları ne olrusa olsun farklılıkları olcaktır bu burç çok iyi bu burç ççok kötü falan diyemeyiz saçma çünkü
'aaa şu burç musun? ben de bu burcuyum kesin çok iyi anlaşırız.'
veya
'aaa bu burç musun? benden uzak dur.'
tiplerini kendimden uzak tutuyorum.
Çok anlamam burçlardan kendi burcumu bile pek bilmem ama arada duyuyorum harbiden bu burç böle yaaa dediğim çok oluyo, demekki doğruluk payıda var..
Bence etkilemiyo yani belkide etkiliyo ama bence saçma yani şu günde doğdumuz için bir kişilik özelliğimiz daha fazla olamaz sanırım
Beni gezegenlerin dizilişi mi yönetiyor yani? Neyim ben kukla mı?
İnsanlarla burca gore konusmak mantiksiz. Ama farketmeden bir sekilde burclar arasinda uyum vardir yani bulacagn burcu bulursun
Kişiliği etkilediği doğru ama bir insan atıyorum aslan burcuysa o kişi tamamen gıcık sinir iticidir diyemeyiz tabii. =D
herkes burcunun özelliklerini taşımaz ama burcuyla aynı olan insanlarda vardır ilk bunu öğren burcunla uyuyormusun diye
Bence hiç mantıklı değil yani mesela dünyada 7 milyar insan var bunun 1 milyarı eğer teraziyse bu 1 milyar insan aynı özelliklerimi taşıyo olucak çok saçma yani. Herkes birbirinden farklıdır.
Bazıları burcunun özelliklerini tamamen taşıyor bazıları ise tam tersi. Bir kıza ya da erkeğe burcunun özelliklerini ele alarak yaklaşırsan yanlış yapabilirsin.
Bazıları tutuyor ama ASLA hayatımı ona göre değerlendirmem, değerlendiremem. İnanca ters yönelik hiçbir şeyi Allah'ın sana verdiği hayata uygulayamazsın mantık olarak.
Simdi burclarin ozellikleri genelde dogrudur ama fallarina inanmiyorum ki burclar uydurma degil azcik arastiran herkes bunu anlar ama tabii ki bir insan ona gore yargilanamaz.
gerçek değildir normalde 13 tane burç vardır ama gerçektende işsizlik sonucu aylara göre saçmalamışlar :D
13 mü
evettt
yılan burcu çıktı şimdi de başımıza :D
ahahhahahahh :D
tamamen saçmalık hayatımda bu kadar saçma bir değerlendirme görmedim. jüpiter ters döndü aslan burcu 2014ün en çok aşk yaşayan burcu olacak sayın seyirciler. hiç bir açıklaması yok bu kadar saçma bir şeye inanıyorlar garip
bunlar hepsi hurafe polyannacılık, "balık burcunda çok duygusal yazıyor aa evet aynı ben burcumun özelliklerini taşıyorum" la yürü git bu ne saçmalık hangi burç aralığında doğduysan ona kendini adapte etme hastalığı bu başka da bir şey değil
Burcuna değilde, doğum haritasına göre değerlendirme yaparım, şaşmaz.
Kardeşim benim çoğusu uyuyor burçların :))) ama bu aşk meşk garı kız meselelerinde tam bir saçmalık :/ burçlar ne kadar uyuşsada karşındakinin gönlü yoksa uğraşılmamalı boşuna :) arada aşk olduktan sonra dağlar erir burç nedir ki... :))
mantuıklı değil tabide ama bazılarıda dden tam taşıo :D msla ben taşıorum
Aslında burçların gerçeklik payı vardır ama işin şeyini çıkarmamak lazım
Dostum burçların hiçbir etkisi yok. Etki için örnek vereyim ; PARA, SOSYAL STATÜ VEYA DIŞ GÖRÜNÜŞ.. gerisi hikaye...
yok öyle bir şey. insanlar farkında olmadan kendi kendilerini kalıplara sokuyorlar
mantık arayacak olursak yeryüzünde insan eli değip mantıklı kalmış herhangibir şey yok.
Daha mühim sorular var. Kaç tane soru bekliyor sırada. Günün sorusu olsun diye attım bir soru bekliyorum ama böyle gereksiz sorular işgal ediyor siteyi :D
İnanmiyodum ama baktim tutuyo cidden kisilik uyunca bazen dikkat ediyorum artik ;-)
Bence kesinlikle etkileri vardır az bile olsa. Tamamen burcunu yansıtacak diye bir şey yok ama belli eder.
Bro bencede çok saçma ama burca göre evlenenler bile var yok bu burç ile şu burç çok uyumlu tarzında felan :D
olmayan bir şey üzerinden değerlendirme yapmanin mantıgi kadar
insanların kişilikleriyle neredeyse birebir yazılıyo burçla değil kişiliklee
az da olsa kişilik benziyo huy davranış vs ama her insanı aynı kefeye koydukları için burçlar sadece bir kitabın ön sözü gibi bişey olabilir kişi kitaptır
Hic sanmıyorum dünyada 12 tip insan var burçlara gore :) bu tam bir saçmalık her insan farklıdır ve özeldir :)
Bana genelde bencil diyorlar daha beni tanımadan, akrepmişim diye. Saçma bence :)
çok saçma, hayatımıza goktekı yıldızlar karar veriyor!!
burclar degıl ınsanlar anlasır
Ben inanmıyorum. İşsizlikten meydana geliyor bunlar.
bence cok sacma hele burclara göre ask secimi yapmak ben inanmiyorum öyle seylere insani insan yapan karakteridir burcu degil
burcunda karakterini oluşturuyo zaten neyin kafası bu?
sakin olun arkadaşlar
ben sakinim ama diger arkadasi bilemem :)
burcuna göre demede doğum tarihine göre değerlendirmek de, burç gerçekmi sanmıyorum ama arada bir denk geldiğinde kendi burcumu okuduğumda doğru çıkıyo %80
ben bunlara inanmıyorum ama bazen öyle bir tutuyo ki hayret ediyorum bazı insanlar da cidden var yani :D nerden biliyosun desen herkes illaki biraz anlar burçtan kulaktan dolmada olsa.
tamam burcuna göre hüküm ver demiyorum ama yabana da atmamak lazım
Ben burcumun (boğa) özelliklerini taşıyorum fakat burçlar hyatımın merkezinde de değil açıkcası :)
Ben oğlak burcuyum gerçekten günlük falım doğru çıktı herşey doğru ve gerçekten oğlak kızıyım ben inanıyorum.
selam oğlak kızı
Bence yanlış
her insan farklıdır bence. Her insan burcunun özelliklerini taşımayabilir
Bana göre burçlar ne kadar mantıksızsa , insanı burcuna göre değerlendirmekte o kadar mantıksız
Her insan için geçerli değil tabi. Ama bence çoğusunda tutuyor yani tecrübelerime göre söylüyorum
Kategorileştirmeyi ve kalıplara sokmayı kısacası yargıçcılık oynamayı seviyoruz. Temelde bu var.