Yargılamadan, anlayarak görüş bildirecek biri bakabilir mi soruma?

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım. Üniversiteye geçen yıl başladım. Okula öğretim görevlisi geldi 29 yaşında. Ailesi olmayan kendini en az 40 yaşında biri gibi yetiştirmiş birisi. Danışmanlık almaya gittiğimzde ailesinden falan bahsedip hakkımda hep bişeyler öğrenmeye çalıştı diyalog oluştu arada ve 1 senedir seviyorum kendisini kısa bi süre dersimize girdi ve derslerimize girmeyi bıraktığında ona bi mektup yazıp teşekkür hediyesi götürdüm. Okul içinde asla göz göze gelmemeye çalıştım ve yan gözle bakmadım. Arada o farketmeden görmeye gidiyordum dersliğine etik dışına çıkmamaya gayret ettim. Açıldıktan sonra bana ters davranmadı okulda öğrenci olmamdan dolayı da tepki vermedi. Arada dersi olmadıgı halde benm dersligimin katına geliyordu sınıfın önünden geçiyordu. Geçen dün danışmanlık almak istedim çap yaptıgım bölüm hakkında o da baş başa kalmamız doğru değil telefonda konuşmamız bile yasak öğrencilerle dedi. Sizi rahatsız ediyor muyum dedim. Hayır hayır dedi. Çok açık sözlü birisi sevmedigi sınıfa sizi sevmiyorum rezilsiniz diyebilen birisi olduğundan bana bu hareketi açıklama yapıp açık kapı bırakmış gibi geldi. Mezun olunca şansımı tekrar denemeli miyim?
Yargılamadan, anlayarak görüş bildirecek biri bakabilir mi soruma?