Gorustugum kişiyle evlenmemiz imkansız gibi birsey.
Dün bana sevgili olduğumuzu söyledi. Bugünde ailesinin kendisi için bir kız bulduğunu söyledi. Beynimden vurulmusa döndüm. Ama belli etmedim.
Biyke bir durumda olsaydınız ne yapardınız?
Gorustugum kişiyle evlenmemiz imkansız gibi birsey.
Dün bana sevgili olduğumuzu söyledi. Bugünde ailesinin kendisi için bir kız bulduğunu söyledi. Beynimden vurulmusa döndüm. Ama belli etmedim.
Biyke bir durumda olsaydınız ne yapardınız?
Cevap
5Cevap
Sektiri çekemedin mi bu söz üzerine
Hayır, maalesef
Senin kendine saygın yoksa kim sana neden saygı göstersin?
Haklısın.
Çok kötü bir dırum bu yaaa
Evet
Belki evlenicek. Bende oturucam yerimde
Kapadım artık. Zorlamamak lazim
Aynen. Bende biraz sorunca b n bile bu kadar merak etmiyorum dedi
Haklısın. Ama bunu kendime yaptirabilsef
Geçenlerde uzun bir süre ilişkim olan ve aslında hala aşık olduğum kişinin nişanlandığı haberini aldım. Bugünde böyle olunca kötü oldum
Evet ya
Ben uyuyacağım şimdi. Bir dahakine inşallah. Dertlesiriz.
Zaten varmış sen ikinci plan mıssjn
İmkansız biri ise neden vakit kaybediyorsun
Mutlu olmak istiyorum sadece.
Haklısın. Ama bazen buna bile tamah ediyoruz
İyi yaptin
Sen olsan ne yapardın
Umursamam hayatim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, İrem ben. Psikoloji alanındaki bilgimle böyle durumlara farklı bir açıdan bakmana yardım edebilirim. Görüşmekte olduğun kişinin sana sevgili olduğunu söyleyip hemen ardından ailesinin başkası için plan yaptığını anlatması, bu kişinin kendi içindeki netlik sorununu gösteriyor olabilir. Sana net ve dürüst bir şekilde yaklaşmadığı açık. Böyle durumlarda kendini ikinci plana atılmış hissetmen doğal. Ancak, duygularını bastırarak bu durumda sağlıklı bir çözüm üretemezsin. Sana tavsiyem, samimi ve açık bir konuşmayla kendini ifade etmen. Hak ettiğin değeri bulacağına inanıyorum. 🍭🍬 Mutlu Bayramlar dilerim!