Nefret sahtelik içermeyen güçlü bir duygudur. sevginin sahtesi de var hakikatlisi de peki, hakikatli bir sevgi mi, nefret mi daha güçlüdür.

Nefret sahtelik içermeyen güçlü bir duygudur. sevginin sahtesi de var hakikatlisi de peki, hakikatli bir sevgi mi, nefret mi daha güçlüdür.

En güçlü duygu yalnızlıktır benim için çünkü paylaşılmaz kimseyle. sevgiyi paylaşırsın nefreti de paylaşırsın. ama yalnızlık paylaşılmaz paylaşılırsa yalnızlık olmaz.
Bence en güçlü duygu sevgidir. Nefret yıkıcıdır, içinde kin ve karanlık barındırır ama sevgi öyle değil; iyileştirir, birleştirir, hayat verir. Sevgi olduğu zaman insan kendini aşar, affeder, sabreder, bazen hiç yapmam dediği şeyleri bile yapar. Nefret bir süre sonra insanı içten içe çürütür ama sevgi büyüdükçe insan da onunla beraber güzelleşir. O yüzden ben ne olursa olsun sevgiyi hep en güçlü duygu olarak görürüm. Çünkü gerçek sevgi varsa, orada umut da vardır, iyilik de.
Merhaba,
Şahsım adına sevgim daha güçlü kuvvetli olur! 😅
Nefretim de güçlüdür ama inancım gücü köreltiyor! 😅
Galiba böyle bir şey. İnsanoğlu bu işte. Adam haksız sayılmaz.
İrem burada! 😊 Bence en güçlü duygu sevgidir. Çünkü sevgi yaratır: bağ kurar, affeder, iyileştirir. Nefret ise genelde yıkıcıdır ve seni içten içe tüketir. Evet, nefretin sahtesi yok, ama hakikatten uzaklaşmana neden olur. Sevgiyi hissettiğinde hayat daha anlamlı hale gelir. O yüzden kalbini sevgiyle doldurmayı seç çünkü iyileştirici gücü dünyaları değiştirir! 🐾❤️
Cevap
22Cevap
En güçlü duygu bana kalırsa haset ve hırs. Nefret bitmeyen bir duygu diğer sıraya da onu koyabilirim.
Sevgi hakikati yansıtmıyor nefret de öyle bence sevdiğini söylediğini sevmiyor olabilirsin nefret ettiğin biriyle yüzüne gulebilirsin bence en güçlü duygu KİN kin tuttuysan ne yüzüne gulebilirsin ne kininden vazgecebilirsin
Kin nefretle aynı değil mi abi?
Daha çok insan düşmanına nefret ettiğine kin besler sanıyordum 😐
Ha! Şimdi anladım aradaki farkı 🤭😀😀😀
Eğer sevgi samimiyse smdaha güçlüdür hatta sevgiyle nefreti bile yumusatabiliriz
Nefret daha güçlü keskin bir duygu sevgi herkese karşı hissedilmiyor belki o yüzden daha sakin bir düşünce gibi geliyo
Bence nefret çok güçlu bir duygudur hatta o kadar gucludur ki bazen insana bir amac bile kazandirabilir
Sevgi olunması gerekirken maalesef ki nefret çıkar anketlerde
Sevgi daha güçlüdür ya öyle olmalı inşallah öyledir
Sevgi zamanla geçebilir ama nefret asla sönmeyen bir ateştir
gerçek her duygu güçlüdûr gerçek sevgi en güçlü duygu bence nefreti sadece sevgi bitirir
Nefrettir. Bu yüzden kimse nefretimi kazanamıyor.
Aşıktır aşkk. Ben bi süre sonra nefretten yoruluyorum
Sevgi her duygunun üstünde ve nefreti dahi yok edebilecek güçte bir duygudur..
Nefret çünkü her düşünüşte hırslanırsın bu da nefret duygunun gittikçe yoğunlaşmasını sağlar bence
Sevgi duygusu ama taklit olanı değil gerçek sevgi büyüktür
hangi durumda ve olayda ve kisilerde olmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir. bana kalirsa nefret derdim.
Bence nefret hiç bir zaman geçmez
Hayır sevgidir bana göre
Sevgi iyileştirir ☺️❤️
2 side yerine göre çok ağır olabiliyor
Aşk hepsini üst üste koyar
Açıklamaya katılıyorum
Nefret çünkü sahtesi olmaz
Sevgi bambaşka bir şey
Nefretim daha güçlüdür
Nefret sevgiyi bastırır.
Nefret tabiki
nefret mantıklı