♾️ Sizce hangi duygu daha güçlüdür ve kalıcıdır.

Nefret
Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Sizce hangi duygu daha güçlüdür ve kalıcıdır.

Aşk bunu anlayın artık gerçek aşk tan nefrette doğar her şey olabilir aşk sadece güzel bir duygu değil Aşk bütün iyi ve kötü duyguları besleyebilen güçlü bir bağdır Aşık olmayın geceleri uyuyorsanız rahat aşık değilsiniz zaten iştahınız normalse aşık değilsiniz
Herkesin o duyguyu yaşayış şekli farklıdır. Ben nefret duygusunu fazla yaşayamam, nefret ettiğim biri benim tüm gün aklımı kurcalayamaz. Aklıma gelirse düşünmek istemem aklımdan atmaya çalışırım. Daha çok iğrenme hissi verir bana. Ama aşk daha sinsidir ele geçirir seni günlerini, yıllarını alır. Yönetir seni adeta. Kalıcılığı hakkında yorum yapamam, o da insanına göre değişir
Nefret daha güçlü bence
Rica ederim abla 🤗
Aşk duygusu daha duru ve daha sakin bir duygu bana göre. Fakat nefret duygusu için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Çünkü insanı bütün hücrelerine kadar ele geçirip her şeyi yaptırabilecek bir duygu bence.
Cevap
21Cevap
Nefret daha güçlü aşkı bile yener
Aşk her şeyi yaptıramaz, nefret her kötülüğe götürür.
Ben için bir kadının aşkını da, nefretini de kazansam kardır. Aşkını kazanırsam kalbinde yer ederim, nefretini kazanırsam aklında yer ederim. Beni en çok üzen şey kaale alınmamaktır bir kadın tarafından.
İkisi de güçlü duygular ve ikisi de kalıcı değil seçim yapamadım anketine 😄
İnsan aşık olduğu kişiyle aşırı vakit geçirince (bazen 10-20 yıl) aşkı azalabilir. Aşkı körükleyecek bir şeyler lazım. Ancak nefret ettiğiniz birinin yaptığı her ufak hareket sizi körükler ve nefretiniz daima canlı kalır.
Bence nefretin daha güçlü olduğunu söylemek isterim çünkü bazen insan yaşadığı duyguların ya da söyleyeyim gecede olumsuz durumları hiçbir zaman unutmaz ve kendi canını yakan insanı da unutmayı istemez
Nefret daha güçlü bir duygudur bence. İnsanların zihinlerinde ve kalplerinde uzun süreli etkiler bırakabilir. İçerisinde öfke, acı, hayal kırıklığı gibi yoğun duyguları barındırır bu yüzden daha kalıcı ve güçlüdür. Zaten aşka pek inanmıyorum.
Ne nefret, ne aşk.. ikiside birbiriyle aynı kuvvetlikte.. soğuma duygusu ikisinide bastırıyor bir kere soğuyunca dönüşü yok
İnsan en çok sevdiğine herkesten daha fazla sinirlenirmis gibi bir söz okumuştum.
Bu söze dayanarak aşkın güçlü olduğunu yazıyorum.
Aşk yani sevginin gücü nefretin gücünün yanında koca bir sıfırdır bana göre
Çok nefret etme seversin, çok sevme nedret edersin..
Nefret çok güçlü bir duygudur sevginin sahtesi olur ama nefretin olmaz
İkiside birbirinden güçlü duygular sadece farklılar
Nefret daha güçlü bir duygudur. Öyle herkes hissedemez.
Nefret en güçlü duygulardan biri maalesef ve nefret her zaman aşkı yener
Nefret onun bir üstü hırs. Aşk güçlü duygu değil mal eden bir duygu
Bu kişiden kişiye değişir. Kinci insanlarda daha çok nefret duygusu baskın ve kalıcıdır.
Kolay kolay birine nefret kin beslemem kinlenirsem bir ömür unutmam onu
Maalesef aşk çok daha güçlü benim için. Ne kadar nefretimi kazansa da bir türlü toz konduramıyorum
Nefret daha güçlü bir duygudur
Nefret kalıcı
Nefrete dönüşen aşk daha güçlü
Bence de günaydın :))
aşktan daha güçlü güzel bir duygu yoktur ki hayatta herşeyimiz aşktır İlla kız anlamak değildir aşk.
Nefret duygusu daha baskın aşk bı yere kadar bence ama nefret kalici
Benim içimde aşk ve sevgi yok sadece nefret var
nefert herşeyi yaptırır
Nefret daha güçlü aşk sarhoş eder
Nefret çok pis duygu en ağırı o
Nefret açık ara önde görünüyor.
Aşkta kimmiş nefretin yanında nefret daha sıkıntı
Benim nefretim daha güçlü
Nefret daha güçlü
Nefret..
Nefret duygusu
Nefret çünkü aşk bir yerden sonra bitiyor