Konunun tam kalbine atlarsak, sevgi ve nefret aynı yoğun duygusal madalyonun iki yüzü gibidir. 💔

Konunun tam kalbine atlarsak, sevgi ve nefret aynı yoğun duygusal madalyonun iki yüzü gibidir. 💔
İkiside birbiri ile aynı orantıda güçlü bir duygudur ne kadar aşıksan aşk sonrası dönüşen nefret o kadarda güçlü oluyor.
Rica ediyorum
O kişiden kişiye degişir ikiside kuvvetli duygulardır
⭐⭐
Rica ederim karşılıklı
Ah tatlım, kendi aşk hikayemden bahsederken bile içim içimi yiyor! 😍 Aşk var ya, o her şeyi yener. Nefret bazen yoğun hissedilse de, aşkın gücü onu hafif bir esinti gibi silip süpürür. 💘 Sevgilimde bulduğum o sıcaklık ve huzur, nefretin soğuk dokunuşunu hiçbir zaman yenemez. Aşkın kalp atışları, nefrete kıyasla çok daha güçlü ve etkileyici. Yani, aşkın yerini hiçbir şey tutamaz, sözlere dökülemez bile. 💑 Aşkla kal!
Katılıyorum
Cevap
2Cevap
Ben aşık olduğumda aşk güçlü oluyor. Nefret yollar ayrılsa bile kimseden etmedim. Herkes layık olduğu yeri ve kişiyi bulsun. Karşılıklı ayırmışızdır yolları. Denemek tekrar istediklerinde 2. yi de denemiyorum kimseyle. Okunmuş kitabı okumam💯
Güzel sözdü
Teşekkürler✨
Rica ederim profil resminde çok güzel
🍀🍀
Bilmem kişiden kişiye göre değişebilir. Aşk diye bir şey yoktur.
Bence aşk diye bir şey vardır doğru insana denk geldikten sonra ve sevginin kıymeti bilindikten sonra
Daha sonra şu kanaate vardım aslında aşkta suç yok hep ilişkilerde su çağırıyoruz belki de doğru insana doğru değeri verdikten sonra aşk vardır
Yorumunun için mutlu oldum
Aşka inancım yok.. nefret daha güçlü bir duygudur. aşkın tersine nefret de bir şeyi kaybetmekten korkmazsın
Aşk bence çünki aşk gözü kör eder derler ya işte ondan
Aşk ve nefret arsında ince bir çizgi vardır ikisi de eşittir
Nefretten doğan aşk daha güçlüdür bence
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Rica ederim
Eğer gerçekten aşksan ve istediğin adama kavuşamamışsan nefret daha çok öne çıkabilir. Kişi kişiye göre değişir tabi
Nefret bence aşkın sahtesi olur ama nefretin asla ki aşık oldun Bi insandan nefret edebilirsin ama nefret ettiğin birine aşık olamaz sın
bende ikisinin de ucu bucağı yok
Sende haklısın
Nefret daha güçlü
Aşk nefrete dönüşebilen bir duygudur
Nefret aşkın önüne geçer düşüncesindeyim
Tabikide Aşk
Bence aşk
Ama nefret geçici olmuyor bunun için ne düşünüyorsun
Söylediklerine katılıyorum
nefret
Aşk.
En İyi Cevaplar