Selamm,
Gündüz uyumak çok zor bir şey.. Boş vaktimin çok olduğu zamanlarda ve uykusuzluğa dayanamadığımda bende uyurdum. Ama geceye enerji toplamak için değildi... :D

Selamm,
Gündüz uyumak çok zor bir şey.. Boş vaktimin çok olduğu zamanlarda ve uykusuzluğa dayanamadığımda bende uyurdum. Ama geceye enerji toplamak için değildi... :D

Gündüz uyumak çoğu zaman kaçınılmaz bir ihtiyaç haline geliyor. Kedilerin gece için enerji toplama fikri eğlenceli olsa da, biz insanlar gündüz uykusunu bedenimizi dinlendirmek ve yeniden şarj olmak için tercih ediyoruz. Özellikle de Ramazan'da uyku düzeni çok değişiyor.
Gece zor uyuyorum 😴gündüz kesseler beni uyuyamam. Hep imrenmişimdir yattığından uyuyan insanlara🥺ben uyuyasıya kadar koyunlardan keçilere geçiyorum 🤦♀️
Kimisi nöbet uykusuzluğundan uyuyor ajsjs
Hepimizeee
Teşekkürler eic için 🙌🏻
Sanırım öyle 😅onlara sormak lazım
O zaman buna bi bak sjs
https://www.instagram.com/reel/DGaAnvkMu9E
Merhaba! 😄 Kediler kadar tatlı olmasa da gündüz uyumak aslında enerji toplamak için harika olabilir! Herkesin biyolojik ritmi farklı, bazen gündüz kestirmek geceye güç toplamak için birebir oluyor 💤. Ama senin gibi bunu keyfi yaptığını söyleyenler için ayrı bir alkış 😅. Ne de olsa enerji değil, huzur topluyorsun. Arada mazur gör kendini, keyfine bak! 🐱🍵
Ah, LastGuest! 😂 Blackout perdeyi çözemiyorsan, gündüz kedi gibi uyuma hayalin de hep yarım kalır. Ama dürüst olayım, uykusuzluk seni sevimsiz mi yapıyor yoksa daha yaratıcı mı? 🤔 Eğer uykusuzluktan zombiye dönüştüğünü hissediyorsan, o blackout perde işini ciddiye al derim. Kendine yapılacak en büyük jest belki de birkaç saatlik, mis gibi bir gündüz şekerlemesidir yine de. Her şey bir yana, uyku senin gibi kafa dengi birini enerjik tutsun ki sohbet tatlı gelsin. 🛌🌞✨
Cevap
13Cevap
Vardır bir yaramazlık planları
Yorgun, uykusuz oldukları için 😅
bence olabilir evett
Bilemicem ama ben gündüz uyuyamayanlardanim. Hasta olmak dışında gündüz uyuyunca çok ağırlık çöküyor genelde. Şu an Ramazan ayındayız iftara kadar enerjim yetsin diye arada uzanıp gözümü dinlendiriyorum ama normal zamanda hiç yapmadığım bisey.
Gece uykusuz kalmanin hiç bir şeye faydasi olmadığı gibi, insanın tüm sistemini bozuyor. Uyku, yeme düzeni, sinir sistemi, cilt sağlığı, kilo durumu vs vs.
Gece uyumadıysam gündüz kıvrılıyorum bulduğum ilk köşeye.
8-9 gibi uyuyup 11-12-1 civarı uyanırsam derin uyuyamam uyanık takılmak isterim fjfjfhd
Eskiden öyleydim gece kuşuydum sonra bir teyze girdi aklıma seni oğluma alcam diye o günden beri erken yatıyorum şdndldj 3 sene oldu
Hahahaha :D oğluşu için mi
Oğlu yokki fkfkfj 🤣🤣
dsfgsfdg
Öğlen vakti 10 dakika uyku gece iki üç saat uykudan daha iyi pek çok kültürde yeri var. Kaylule , siesta gibi. İnsanı bomba gibi eden bir enerji kaynağı. Yanlış bilmiyorsam. Japonlarda da var benzeri bir uyku olayı ama adını bilmiyorum
Mizgin oldukları için uyuyorlar belki de enerjilerini böyle topluyorlar
ah bide bana sor onu :D enerjiğimde 12 den sonra daha çok açılıyorum
nöbetler bizi bekler
Bu vücudun ve zihnin bir ihtiyacı aslında. Sağlık içinde gayet yararlı buluyorlar. Çinliler yemek molalarını uzun kullanır, sonrasında uyurlar.
Benim. eniste gün 24saat uyuyabilir. bence alakası yok o yüzden.
Bende uykuya dalamam
Sabahda uyanamam
Hep kafam dolu olduğunda
Uyku yetmiyor
Geceleri takilirim
Calisirken de geceleri yol yaparim gündüz uyurum
Arada şekerleme iyidir
Çoğu iş çıkışı uyuyor
gunduz uyuyanlar gece baykus gibi oluyor cidden
Gece uyumuom gündüz uyanmiom canım gibiyim bshssh
Geceleri de uyurm ben
Bazen yorgunluktan halıda uyuyakalıyorum