Aniden aşırı değişik hareketleri oluyor yastığın üzerine tırnaklarını geçirip ses çıkarıp uyandırıyor. Bu durum neden olabilir? Gündüz çok uyuduğu için mi

Aniden aşırı değişik hareketleri oluyor yastığın üzerine tırnaklarını geçirip ses çıkarıp uyandırıyor. Bu durum neden olabilir? Gündüz çok uyuduğu için mi
Belgeselde izlemiştim.
Kediler alıştığı evde ya da çevrede uyumaz ve ya avlanır ya da korumacı olurlarmış.
Sabahları siz uyanınca yanaşması da sağlıklı olduğunuzu görüp mutlu olduğu içinmiş.
Ne kadar doğru bilemem
Böcek tutup getiriyor dışarıdan bu da avcı ruhundan beni beslemek için olduğu söyleniyor her türlü seviyorum keratayı sadece merak ediyorum
YouTube’da vardı videosu. Karşıma çıktı izlemiştim öyle.
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
kişiliği öyledir
kediler günün 4 te 3 ünü uyku ile geçirirler
bu yüzden de gece yarıları da kalkar ortalığı dağıtırlar :D
benimkide gunduz uyuyor gece baykus gibi dolaniyor da neyse bayrama el öpmeye gitti rahatim
Yaaa kıyamam
Lan kara çocuk bakma öyle
Sen benim kızçeme nasıl çucuk dersın gelip senin kolunu koparmaz mı şimdi jfkvkbkblb
Hahahshd tamam ikna oldu
Zabah uyudukları için dudhdh
Zabah da uyumuyo 6 saat uyuyo bu
İnsan olana 6 saat yeter
Ama insan değil rjckgkgkv
Sen kaç saat uyuyon
Ben daha çok uyuyorum 7-8 elimden gelse 17 saat uyurdum
Sen kaç saat uyuyon bu durumda sen insan olmuyorsun gghfd
Kedi daha insan
Aynen bende kediyim djfjkg
Sevimli kediii
Annem alıştırmış sabah 7 diyince uyanıyor gelip beni uyandırıyor yarasa kılıklı kedim thvjgj
Bizimki de aynı beyaa
Canları sağolsun beyaaaa
Mamaya yetişemiyok
Bizimki ne bulursa yiyor ev yemeklerine alışmış baya
Parazit yapıyomuş
En sevdiği yemek de nohut deliriyor rjvjkgkg bu baya baya insanmış ben şu an fark ediyom
Yok salçalı yemek falan değil. Nohut yiyor ekmeğin içini seviyor. Peynir zeytin fasülye pirinç bu kadar ev yemeği dediğim bide patates yumurta
Pişmiş mi
Evet
Adı ne
Elmas
İyiymişş
koca gün uyudukları için
Gece avcısı olduğu için içgüdüsel bir şey.
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?