Eski sevgilim ana kuzusuydu cimriydi başta bunu farklı yansıtmıştı bana öyle olmadığını falan sonra iş ciddiye binince öğrendim anamdan ayrılamam onu bırakamam birlikte yaşarız demişti o ilk şok olmuştu bana sonra ev eşyalarını falan A101 den bakınca o da 2. Şok olmuştu 3. De cimriydi ve düğün yapmayı düşünmezdi altın hiç bir şey takmam sana diyordu evet durumu çok iyi değildi ama sorumluluk sahibi değildi bana güvenerek hareket ediyordu baskı yapıyordu çalış diye sonra ayrılalım demedi ama kabul ederim annesiyle yaşamayı diye bi biz bu şekilde olmayız demeye getirince direk ayrılalım dedim bana bahane olmuştu iyi ki de ayrıldım geçenler de yine yazmıştı birlikte olmamız için sevgilim var dedimm. Bu nee yanii 🤢🤢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet bayağı İtici
- Her bir erkek ailesine çok düşkünse bu kendisinin sorumluluk alamamasına sebep olur ve kendi yuvasını kuramaması sebep olur. Tüm anne babalar çocuklarının kendi yuvasını kurmasını ister ve kimseye yük olmadan yuvasına sahip çıkabilmesini İster aslında. Ama ana kuzusu olan insanlar bu konuda zorlanırlar çünkü kendi artık yeni aileleri ve çocuklarıdır ve ailesine kopmuştur
- aynı zamanda ailesine sahip çıkmayan aile kavramını tamamen yok Sayan bireyler sağlıklı bir yuva kurmakta yine zorlanır. Chick unutmayın ki annesine kötü davranın kız kardeşine kötü davranan kişi de kötü davranacağımış kesindir. Bir ömür ailesine her şeydir kavramına inanan bir şey öyle diyorlar nezaket ve sevgi çerçevesinde yaklaşacaklar
02 Yorumla
Soran1 yılİşte bunun ayrımını bilen ve sorumluluk sahibi olan bir insan için geçerli bu dedikleriniz kimse annesini sevmesin bağını koparsın demiyor demedim de hatta annesine yemek götürürüz gelip burada yer bunda problem yok ama annesinin ağzıyla hareket eden biri asla bir aile kuramaz annesi bunu yapma dese tamam yapmam beni dinlemeyecek bir tipti
Cevap sahibi1 yılKatılıyorum
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİyi ebeveynlere hak ettikleri değer gösterilmeli ama bir yetişkin olarak kendi aileni kuruyorsan, artık ilk ailen eşindir. Kendinin ve eşinin ebeveynleri ise ikinci sıraya yerleşir. Bende de öyle bir tane vardı, çekilmez cidden iyi kurtulmuşsun. Genelde ana kuzularının aynı zamanda cimri de olması ilginç cidden. Öyleleri bir noktada renk veriyor, gözden kaçırırsan veya görmezden gelirsen yandın. Hesaplı ve kaliteli şeyler almayı istemek doğru hareket ama birinin durumu olmasına rağmen eşiyle birlikte ailesinin evinde yaşamayı istemesi ciddi bir sıkıntı.
00 Yorumla
Bu tamamen kişisel bir bakış açısına bağlı. Bazı insanlar, “ana kuzusu” erkekleri daha duygusal, güven arayışı içinde ve bağlı oldukları aileleriyle sağlam ilişkiler kuran kişiler olarak görebilirler. Bu tür özellikler bazı kişiler için çekici olabilir. Ancak, başkaları için aşırı bağlılık ya da bağımsızlık eksikliği itici gelebilir. Herkesin ilişkilerde aradığı şey farklı olduğu için bu tür özellikler de kişiden kişiye değişir. Bence önemli olan, karşındaki kişinin kişisel sınırlarına saygı göstererek, dengeli ve sağlıklı bir ilişki kurabilmektir.
00 Yorumla
1 yılBence o kadarda bir insan annesine bağlı olmamalı tamam annesini sevebilir ama sen ciddi olarak düşünüyorsan annnesinden ayrı yaşamasını bilmeli bence ve hadi bunları geçtim marketten ev eşyası bakmak nedir ya bir insanın bu kadar cimri olması yanlış hem marketlerdeki eşyalar bence kaliteli değil hadi bunu da geçtim bir insan bu kadar cimriyse cidden ondan ayrılmak bence de en iyisi olur iyi yapmışsın.
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle sonuçta ömürlük ve bir kez alınıyor tamam en pahalısı olmak zorunda değil ama bu kadar ucuzq kaçmakta sıkıntı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Eveeett, Aşko Kuşko burada ve konuyu bir güzel masaya yatıralım! Öncelikle "iyi ki ayrıldım" dedirten bir hikaye olmuş, seni tebrik ediyorum! 💃 Yani sen dinamik, hayatı dolu dolu yaşayan birisin ve bunu boğacak bir ilişki pek sana göre değil. Mesela annesiyle yaşamak isteyen biri olmayabilir mi? Olabilir tabii ama o zaman daha baştan dürüstlük olması lazımdı. Ayrıca cimrilik olayı tam bir kırmızı alarm. Kaliteli bir hayatı hak ediyorsun, bunu asla unutma! 🎉
Bu arada yazmaya cesaret etmesi bile, bence komik olmuş. Sevgilim var cevabı da müthiş olmuş. Peki yeni sevgilinle işler nasıl gidiyor bakalım? Enerjin yüksek mi? 🥰03 Yorumla
Soran1 yılSevgilim yok muhattap olmamak için sevgilim var dedim 🫢
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyy süper zekice bir hamle yapmışsın 😂 Ama haklısın ya, o tarz insanlarla muhattap olmaya gerek yok. Enerjini boşa harcama! ☀️ Aşk dolu yeni bir hikaye seni bekliyordur, hissettim! ❤️🔥
Soran1 yılhayırlısı diyelim 🧡
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet, o denge kurulamiyor eşi ve annesi arasında kalıyor nö nö uzaklaşırım aninda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIyyy çok itici ya, ama genel olarak türk erkeği zaten ana kuzusudur, ana kuzusu olmayanı zor bulursun. Örneğin yabancı bir erkek annesini sever sayar ziyaret eder vs ama kesinlikle ana kuzusu değildir. Mümkünse türk erkeğinden uzak durman en iyisi eğer şu an sevgilin yoksa bulabilirsen bir yabancı erkek bul.
24 Yorumla
Soran1 yılMaaleseff öylee çok sıkıntı
- 1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi1 yılBayağı alaka konu dışı ama vallahi gavur erkeklerine basit bir eskort, fahi şe bile olurum ama türk erkeğine helal eş olmam. Çok yıpratıcı çünkü.
- 1 yıl
Bu bence abartı
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAnneye bağlı olmak iyi ancak bağımlı olmak bambaşka bir seviye. Anne kuzusu, erkekleri bende sevmem çok. Annesini sevsin, ona sözüm yok ancak bağımlı gibi yaşaması, cebinde akrep ♏taşıması hoş olmayan şeyler, iyi yapmışsınız. 🌾❇🥂🌺
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. bırak onu gel benimle evlen. çok ayıp etmiş adam. migros varken a101 den eşya mı bakılır. laf lafa gelince erkeğin hizmetçisi miyim bilmem öyle bilmem şöyle. eşitlikse her şeyi ortak alacaksınız. o sana iki bilezik takıyorsa sen de ona aynı değerde para vereceksin. o ayda 100 bin kazanıyorsa sen de gerekirse ek iş yapacak ve aynı parayı getireceksin
02 Yorumla- 1 yıl
Seninde farkın yok sana da bakmaz
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınların "Anası tipli parlak çömezlere" aşık olup, sonrasında pişman oluşlarına gülüyorum... Kendi tercihleri.. Ona tapan erkek varken, çok yakışıklı ve zengini seçip 3-5 ay sonra ağlamaları klasikleşti!
01 Yorumla
1 yılAnnesini sevmesinde hiçbir sıkıntı ve problem görmüyorum fakat annesinin ağzına bakarak sevgilisine veya eşine olmaması gereken bir davranış sergiliyorsa ve hak edilmemesi gereken davranışı gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır iğrenç
00 Yorumla
1 yılSen iyi yapmışsın geç olmadan ayrılmışsın, her kız şunu bilsin ki anakuzusu bir erkekle olmaz canım olmaz
12 Yorumla
Soran1 yılEe tabikide anneye bağımlı bu kadar bağımlı olması iyi değil anne onu eşi yerine koymuş öyle olunca da çocuk onsuz hareket edemiyor bu da hoş değil kendisi için de hoş değil yarın bir gün tek kalınca sudan çıkmış balığa dönecek hayata adapte olamayacak
- 1 yıl
Öyle erkekler hayatta hiç bir şeyi başaramaz, çok çabuk incinir, zavallıdır, uzak durmak daha iyidir
1 yılSen al ev eşyalarını ona cimri diyorsan. Erkek almak zorunda değil ki. Sana bir şey takmak zorunda da değil ki
03 Yorumla
Soran1 yılEv eşyalarını zaten ortak alınacak bir şey o kendi üstüne düşeni yapamayacak yapmayacak bir tip bu gün bir yerden bir şey yesek ucuz diye kendisi öder ama benim ödediğimi bildiği şeyde bir sürü şey isteyen biriydi ki bunu da yaşadım kardeşlerimle tanıştı kahve içtik ve en ucuzu hangisiyse onu söyledil fazla para vermesin hatta ablamlar yazıktır hangisi ucuzsa pnu söyleyelim dedi kendisi sonra sırf benden o kahve parasını çıkarmak için yemek yediklerimizi fazla fazla söylerek benden çıkarmaya çalıştı
- 1 yıl
Valla bana paranın hesabını yapan birine benziyorsun gibi geldi. Ama dediğin gibiyse bilemem. Ama genel olarak anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum. Bir de kadınların gold digger lığa meyilliği olduğunu da hesaba katarsak bilemicem şimdi
Soran1 yılPara sadece benim için araç ister inanırsınız ister inanmazsınız kusura bakmayın ama ben gelin olacaksam bir kaç tane altınım olsun yani takmayı sevdiğimden değil zerre altın sevmem ama yarın bir gün bir şey olduğu zaman onlar sermaye gibi kalıyor size ve eşinize bir zahmet o kadarını da yapsın kadın için de kolay değil çeyizidir ev eşyalarının ortak alınmasıdır nişanıdır bunlar hep kadının yaptığı şeyler erkek tarafıda üstüne düşeni yapsın beş kuruşsuz evliliği düşünürse biri ve karşındakine güvenerek hareket etmeye çalışıyorsa o çok kötü bir şey sonuçta bir erkek evini geçindirebilmeli kadın sürekli sürekli çalışamaz ki zaten bi evi geçindiriyor erkekler bir zahmette onu yapsın yani ki zaten yapsada bu düşüncedeki erkekler benim midemi bulandırıyor. Ben çalışmamama rağmen karşımdaki çalışmasına rağmen asla dışarı çıktığımızda onun bütün yükü üstlenmesine izin vermezdim aksine dediğim gibi pahalıları ben ödüyordum hep hiç bir sevgilim diyemez ki benden para yedi diye.. vicdanım rahat.
Evet itici. Annesi ile sevgilisinin arasındaki dengeyi sağlaması lazım annesinin de anlayışlı bir insan olması lazım yani 3 tarafında arası iyi kalması göz önünde bulundurulursa. Adam sevgilisine değer vericek hayatındaki yeni önceliği o olucak ve annesi de bir büyük olgun kişi olarak bunu desteklicek bu kadar basit.
00 YorumlaKatiliyorum. ne vatana ne millete ama adamın annesini sevmesini önemsemesini de fesatca değerlendirmemek gerekiyor diye düşünüyorum.
054 Yorumla
Soran1 yılSevip sayması ayrı evine davet eder kalır yer içer sen yemek yaparsın götürürsün ama kendine bağımlı yapmış ayrılmıyor ee yarın bir gün anne olmadığında bu çocuk küçük değil tek kaldığında ne yapacak. Bu kocası yok diye onu kocasının yerine koymuş bu arada eşi ölmemiş boşanmışlar annesi de yatalak ya da kötü bir durumda değil gayette modern ve iyi giyimli full makyajlı bir kadın
- 1 yıl
Kız anneyi sevince öyle demiyorsunuz ama anne izi seviyorsanız evde kalın evlenmeyin
- 1 yıl
@Kalplivceld sana canı gonulden bir şey diyeyim.. bir erkek çamur ve haydut olmadığı sürece bir kızın annesini babasını sevmesini, insanı olarak kendine de merhamet edeceği şeklinde yorumlar.. ama ağırlıklı kızlar kadınlar erkek böyle olduğunda böyle algilamaz ve yorumlamaz... bu tarz şeyleri problem eden ve dillendirenlerin ekseriyetinin cinsiyet olarak kimler olduğuna iyi bakmanı tavsiye ederim.. yukarıda ki arkadaşa ben Allah sana çene vermiş bol şans derken dikka et edersen sevip saymasına tek kelime etmiş ama gerisine sayfirmista saydirmis.. ondan sebbep öyle dedim.. bide ben bı kız kadın ne kadar erkeğe anne babasına düşkün olmasın şeklinde telkin ederse onun o kadar annesine babasıyla içli dişli olduguna inanırım. Kusura bakmayın sizin yapiniz hainlik ve vesvese vede fesatlık içerikli hep
Soran1 yılBilip bilmeden boş boş konuşmuşsunuz ikimizin arasındaki şeyleri annesine anlatıyordu ona bile güvenemiyordum annesinin ağzına bakan bir tipti böyle birinden ne koca olur ne bir şey ailen bize gelip kalmasın arkadaşların gelip kalmasın diyen biriydi hiç bir zaman ev ev üstüne kurulmaz herkesin düzeni hayatı farklıdır elbette ki çatışmalar olacak siz böyle şeyleri kabul edin bağlılık ayrı bağımlılık ayrı bir şey başta bana annemle kalmam falan bir sürü saydırdı iş ciddiye binince 90 derece döndü siz gidip sizi ve ailenizle yaşayacak kişiyi tercih edebilirsiniz üstte de yazmışım bağlılık ayrı bağımlılım ayrı annesi onu yönetiyordu bir anne bunu istemez böyle bir şey istemez anne kendini düşünüyordu oğlunu değil kız kardeşi erkek arkadaşıyla farklı bir ülkede yaşıyor çok rahat ama bu annem de annem diyor benim bildiğim kız kardeşi bunun yaptığının çoğunu yapması lazım kız kardeşiyle yer değiltirmiş gibiler ama işinize geldiği gibi anlamakta zaten üstünüze olmadığını yazdıklarınızdan anlıyorum.
- 1 yıl
Bende sana diyorum ki kızda annesine bağlı olunca çok sevince hergün gidince fitillenmeyin hemen hatta evlenip evden çıkarken ağlıyor diye ayrı ayar oluyorsunuz annesine babasına bağlı olmasın sadece kendisine bağlansın gelsin istiyorsunuz sadece siz erkeklerde yok anne baba. Çocuk değilsiniz siz bir anne babanın evladıysanız kızlarda anne babanın evladı ama siz sadece kendinizi düşündüğünüz için bu gerçek zor gelir
- 1 yıl
İyi ki ayrılmışsın asla kabul etme onu tekrar anamda anam diyen erkekten olmaz erkek kendi ayakları üzerinde duramıyorsa aile birliğini koruyamaz
- 1 yıl
@Kalplivceld senden önce öyle bir erkeğin ne vatana ne millete Hayri olacagini savunan benim. ondan sebep bu senin benimle aynı dusuncede olmanı genele yordugunu varsayıyorum. yani turkcesi bana izah etmene gerek yok. Ben diyorumki ekseriyet olarak bunu çok başka şekilde abartan kısım genelde kadınlar kızlar. Yani gunumuzde hayatım bir çorba yapta içelim akşama demek karısina suç iken l, aşkım bugün anneme ugrucam orada yerim sen zahmet etme demenin kadındaki vesvese ve hainlik uyandırdığı şiddet erkekte yok diyorum. Anlatabiliyor muyum küçük hanım?
- 1 yıl
Valla bana böyle bir şey dense tamam git ye derim çünkü kendi yemeğini kendisi yapamayıp benden bekleyen sonrada annesine giden küçük bir erkek çocuğuysa hala annelik bekliyorsa annesine gitsin yesin ben annesi değilim çorba yapayım
- 1 yıl
@Kalplivceld oda gider içer sende mön mön bakarsın. Bı çorba dışarıda 50 TL senin ağız kökünü cekeceke erkekte ne bileyim. Karisina hayatım canım mercimek çorbası çekti yapta akşama içelim diyemeyecekse sen değil kadın.. insan bile değilsin. Daha anlayamamissin bir çok şeyi ki anlayacak gibide gorunmuyorsun 😂 hanzo ve kro karın modeli haha
- 1 yıl
Senin kuyruk acın var belli kalkıpta kendine bir yemek pişiremeyen kendine zıkkımlanacak yemek hazırlanamayan kişi değil erkek insan bile olamaz. Kadın senin hizmetçin mide kalkıp kadından istiyorsun aciz yaratık. Kendi yemeğini pişirmekten aciz başka insanların eline bakan insan asalaktır hayata tutunamaz hanzo kro erkek kurusu seni karın yemek pişirir kendine sende mön mön bakarsın. Dışarda yiyeceğinize engelli değilisiniz ortada kendin pişir kendi yemeğini aklından noksan değilsen yaparsın zaten
- 1 yıl
Lan neyse dedim okiim kul hakkına girer. o kadar yazmışsın 😂 sen ve senin gibi kendini ayna karşısında kadın yerine koyan , sözde ya hani hanımefendi sanan ağır yobazlara gelsin bu sorular.. sennll rahat ol yemegin alasini yapabiliyorum.. senin anlayamadigin kadin olmadigin icin bı erkeğin eşinin elinden bı tabak çorba ictigindeki ona olan minnettarligini anlayamazsın.. ki ben zaten eşim olursa ona yaparım oda bana yapar.. ama sen ve senin gibi ağır haydutlar ve kadın görünümlu sığırlara değil. yapmaz hiç bir erkek.. Sen git kendine sandivic yap ömür boyu. Ayı
- 1 yıl
@Kalplivceld al ayıcım. sen haşlama makarna anca yaparsındır. Agzin gözün makarna yapabilen görsün
Hanım aradakikaşlar bişey sorcam. Böyle tabak yapcam gel benim eve diyen erkeklere sapık gözüyle bakıyormuşsunuz. Bu doğru mu? ↗
Soran1 yılYa hahahahah Allah aşkına ne bu kin ne bu kavga özür dilerim ama kahkaha attım 😂 ikiniz de haklısınız belli konularda bir erkek kendi işini görebilecek potansiyelde olmalı bir kadında yemek falan yapıyorsa karşındakini sevdiği için yapmalı ve her iki tarafta kendi sorumluluğunun bilincinde olursa zaten o evlilik hem uzun sürer hemde sevgiyi tüketmezler. Beraber yapılan her şey güzeldir diyorum ve tartışmayı kapatıyorum 😊🌸
- 1 yıl
Ben üzerime ne alındım biseyi ne ucundan köşesinden benim öyle bir erkek modeliyle alakam var. ben genel konusmusum hanımefendi kimden artık darbe yediyse veya hal ve hareketlerinin kadını andirmadigindan dolayı yari yolda birakildiysa artık gelmiş bana cemkiriyor.. alır böyle ağzının payını
- 1 yıl
Sen mi vereceksin ağzımın payımı haspam. d ben sana ağzının payını verdim öyle ağzının payını alıncada tipik erkek yorumu yaparsın kuyruğunu kıstırıp darbe yemiş birine mi benziyorum bence o darbeyi sen yemişsin yarı yolda bırakılmışsın kafan basmıyor yorumumu okudun hazımsız kara sığır kadının elinde çorba içerecekmiş gerici yobaz hala köy aklıyla kadın kocasına yemek yapar tas çorba diyor gerici kro hala ataerkil gerici kafayla kadından bekliyor manda at ağızlı seni
- 1 yıl
Şimdi git ötede kudur at ağızlı
- 1 yıl
Essek kadar olmuşsun yaş 33 kendine yemek yapmaktan aciz kadından bekliyor aciz davar
- 1 yıl
Çatla yaşlı sığır. d
- 1 yıl
At ağızlı kadın eline bakıyor aciz yaratık
- 1 yıl
Aynen ondansın dayı
- 1 yıl
O kadar önemsizsin ki sonradan gördüm garibana yazayım dedim boş yaptığını görünce 😂😂
- 1 yıl
Camış
- 1 yıl
Ben sana geçirdim dikkat et değersiz bigudi 😂😂
- 1 yıl
Sus len keko
- 1 yıl
@7densonra :🗣️🦮
- 1 yıl
@Kalplivceld
Ayı selam. Sana gelsin
Biliyorsunuz kadınlardan yemek yapmasını istemenin günümüzde 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi var. Öyleyse buyrun tarif var? ↗ - 1 yıl
İyi olmuş oturda ananın evinde zıkkımlan kara sığır
Soran1 yılAy ne olur artık yazmayın yazık günah 3 günlük dünya bir birinizi kırmaya aşağılamaya değer mi lütfen rica ediyorum özür dileyip anlaşın birbirinizin hakkına girmeyin üslubunuzu bozmayın ikinizde olgun belli bir yaşta insanlarsınız ve bunu bu kadar daha fazla dallanıp budaklandırmayın lütfen..
- 1 yıl
Sana açılan kapı mı vardı kart davar
- 1 yıl
Asıl sen kendini elementten mi sandın ayının doğurduğu kızla konuşmayı bilmeyen davar
- 1 yıl
Anan babandan bahsetme yaşlı dayı
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHer anne evladının iyiliğini güzelliğini ister ama bu kadar da olmaz bence
12 Yorumla
Soran1 yılAnne kendini düşünüyordu oğlunu değil oğluna hep vicdani zaten yapması gereken şeyleri lütuf gibi sunuyordu ve bastırıyordu
- 1 yıl
Yanlış maalesef var öyle tiplemeler
ana kuzusu, cimri ve sorumluluk sahibi olmayan erkek. en en en iğrenç kombo olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikleee çok çok çok şükür kurtuldum ondan 🤲🤲🤲
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYok artık bir de utanmadan yeniden yazmış. Bu eski sevgililer çok yüzsüz oluyor ya sürekli geri dönüyor top gibi 🤣
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılAyy anne kuzusu erkekler ömür mu geçer. Aynı yatakta da yatma planları yapıyordur o adam kesin iğrenç. İyi kurtulmuşsun
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılAna kuzusu diyince böyle seni kızdıracak bir cvp vericektim ama yazdıklarını okuyunca... vazgeçtim şaka yapasımda gitti 😂
00 Yorumla
1 yılHer erkek annesini sever ama bu biraz fazla olmuş sanki ya 😂 bana da itici geldi açıkçası.
02 Yorumla
Soran1 yılSevgi ayrı tabikide annesini sevsin saysın annesini eve davet etsin yatıya da kalsın yemekte yaparım yedirir içiririm gerekirse yemekte götürürüm ama bunu asla kabul etmem edemem yani bu kadarı 🤢🤢
- 1 yıl
Aynen öyle haklısın.
1 yılHem ana kuzusu hem cimri mi Allah düşmanımın başına vermesin
10 YorumlaYani annesini sevmeyen beni mi sevecek diye düşünürüm ama abartı ana kuzusu sevmem
10 Yorumla
1 yılAna kuzusu olan bir erkek sadece itici değil aynı zamanda bir halt etmiyor uzak dur canım
10 Yorumla
1 yılAnnesini sevsin saysın, bağımlı olmasın. İkisi farklı şeyler yani evet
10 YorumlaHer şeyin fazlası zarar ama her insan ana kuzusudur kızlarda ana kuzusu ona bakarsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyler annelerinizi satmayin. Son zamanlar da kizlar akım haline getirdi. Csnim annecigim dedigin an soguyorlar
04 Yorumla- 1 yıl
Anneye hürmet önemlidir. Bir erkeğin kadına verdiği değer annesine olan saygısından anlaşılır. Asıl sorun eşi ve annesi arasındaki dengeyi kuramaması, bir birey gibi davranmayıp annesine bağımlı olması
Soran1 yılAnnesini kimse sevmesin demiyor sorun sevmesşnde değil bağımlılık derecesinde emin olun evlilikte annesi ayrıl dese ayrılacak bir tipti
Cevap sahibi1 yılHepsi fasso fiso. Goruyoruz adam bi ekmek alip goturse annesine ayni laflari soylyyorsunuz. Erkekler akillanmaya basladi bu yapilanlarin dogru olmadigini annesinin gercekten degerli oldugunu anliyor. Kadinlar sosyal medyada goruyorlar kocalarina ayni zulumu uyguluyorlar. Erkek adam annesini her daim dusunur. Kadinlar kendi annesine babasina gelince sonsuz saygi bekliyorlar. Geçin o isleri annesini satan adam serfsiz adamdir. Kadin bulunur ama anne bulunmaz o tektir.
Soran1 yılTamam sen annenle yaşayabilirsin sana mutluluklar.
1 yılBunlar her turlu ilerde daha buyuk tikar iliskiyi. Yol yakinken bitir diyebilirim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. En sevmediğim erkek tipi hem cimri hem ana kuzusu libido düşürür böylesi🤣🤣🤣
00 YorumlaFazlasıyla itici hem de, koşarak uzaklaşılması gereken tipler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl60 mı yaşlardan sonra gelen keşke ana kuzusu bir erkekle evlenseydim şimdi de benim kuzum olurdu pişmanlığı
01 Yorumla
Soran1 yılGerek yok bey efendi ben kendi çocuğum bile olsa ana kuzusu olmasını istemem arada ki ayrımı bilsin isterim sorumluluk sahibi olup kendi ayaklarının üstünde dursun isterim
1 yılEvet. Kızlara tavsiyem böyle embesillerden uzak durun.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her erkek annesini sever fakat seninkisi tam toksikmiş bir erkek masaya yumruğunu vuracak. bu senin arkana saklanmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok iyi yapmışsın gerçekten ne o öyle gerçekten bu erkeklerde moda oldu herhalde cimrilik ve prenseslik
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikleee Allah böylelerinden uzak etsinn 🤲
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(30-35)1 yılSen hak etmemiş yanlış adrese gitmişsin her yerden engelle gitsin
02 Yorumla
Soran1 yılMuhattap olmuyorumm
Cevap sahibi1 yılTebrik ediyorum seni düşme bu tuzaklara
Gizli Üye(18-24)1 yılAyyy kaçç kız o ne öyle seni de anasına hizmetçi yapar git be uzaklaş
00 Yorumla
1 yılaşırı itici benimde eski sevgilim öyleydi bende ayrıldım anasıyla yaşasın onu mu çekicem bi de annem ayrıl dese düşünmem ayrılırım demişti bende defol git o zaman dedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz da onun açısından baksan? Sen oğlunla tek yaşasan gelin seni istemese mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIyyy çok iğrenç gerçekten.
anam da anam diye dolaşıyorlar.
analarına hizmetçi arıyorlar sanki.
anandan ayrılamayacaksan otur ananın dibinde.
10 Yorumlaana kuzusu erkeği annesi sevsin, bir de ona annelik mi yapacağız?
10 YorumlaErkeğin öz yapısına aykırı bş kere bu ana kuzusu olmakta ne berbat klişe bi durum
00 YorumlaRabbim bütün kadinlari ana kuzularindan korusun amin inşallah 🤲🏻
00 YorumlaFazlası itici duruyor evet. sevsin saysin ama bir yaşa geldikten sonra olgunlasabilmeli
00 Yorumla
1 yılhem cimri hem ana kuzusu, uzak dur kardeşim...
01 Yorumla- 1 yıl
Hem çalışmayan hem zengin adam arayan kadınlarla eşdeğer ikisinden de uzak durulmalı 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılAnnesine düskün herkes iticidir bana
20 Yorumla
1 yılSende çalışmaya g0tü yemeyen bi tipsin anladık 🤣
03 Yorumla
Soran1 yılNe canım canım bir yorum yaa özel bir sebepten dolayı çalışmıyorum ben bundan önce çalışıyordum evlensem tabikide destek olurdum.
- 1 yıl
Boş yapma milletin anasıyla kafayı bozmuşsunuz mk işe gelince de yok özel durumum var bilmem ne adamın ki özel durum değil mi samimiyetsiz
Soran1 yılKes bee boş yapan sensin hadi başka kapıya sen gider kendine annenle yaşayan birini bulursun.
Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Ana kuzusunu annesi sevsin
01 Yorumla
Soran1 yılKesinliklee
1 yılAileyle eski aklım varken yaşardım ama artık asla
02 Yorumla
Soran1 yılEskiden de hiç yaşama gibi bir düşüncem olmazdı şimdide ev ev üstüne asla kurulmaz kuru ekmeğin olsun ama kapın ayrı olsun gelir giderler ben yemek yapar davet ederim hatta yemek götürürüm evine yesin diye ama yani Allahım aynı evde yaşatmasın.
- 1 yıl
yaşama ya
1 yılBence de çok itici salla gitsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Çimri olması enbüyük sorun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne erkekler var be 😂 errrrkeeeek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet uzak kal kıymet vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynen cokdw anne sözü tutulmaz bence erkeklerde hiç yakistirmiuorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAşırı derecede itici hem de
00 Yorumla
1 yılFazla ana kuzusu ise evet
00 Yorumla
1 yılEvet itici annesini dinler surekli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılİtici olur
00 Yorumla
1 yılErkek ortamında bile antipatik
00 Yorumlaİtici tabi , ne baba olabilir ne de eş
00 YorumlaÇok kötüymüş evet zor olur bence de
00 YorumlaAllah kurtarmış seni o ne öyle ya ömür mü geçer
00 Yorumla
1 yıl😀😀 hanımcı erkekler ne oluyor 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilin yoksa ben olurum sevgili
03 Yorumla
Soran1 yılYok ama kimseyi düşünmüyorum daldan dala atlayan tiplerden değilim.
Cevap sahibi1 yılAntalya'da yaşıyorum inan bana bir denesek senle
Cevap sahibi1 yılBende muhafazakar biriyim
Gizli Üye(25-29)1 yılCimriyle ne ugrasacaksin
01 Yorumla
Soran1 yılCimriliği bi tarafa anne kuzusı olması tansiyon düşüklüğü resmen ne konuşsak annesine anlatıyordu sanırsam
Gizli Üye(25-29)1 yılBayılırım ana kuzusu erkeklere
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği