Sizede bişey denmiyor ha. Kaldırımda arkanızdan normal vatandaş gibi yürüyoruz sapık diyorsunuz. Bu ne biçim şey ben anlamadım.

Sizede bişey denmiyor ha. Kaldırımda arkanızdan normal vatandaş gibi yürüyoruz sapık diyorsunuz. Bu ne biçim şey ben anlamadım.

Kişiye bağlı sapık gözüyle bakarım ya da bakmam. Direkt etiket yapıştırmak yerine o kişiyi analiz etmek daha doğru. Asla o karakterde biri değilse sırf kendi elleriyle yemek yapmak için çağırabilir, gidip gitmemek değil mesele. Niyetini direkt kötü düşünmem o karakterde değilse yani.
Neden acaba? Her gün bu ülkede kadin tecavüzleri , kadin öldürülme haberleri şiddet olaylari türlü türlü şeyler oluyor bu yüzden olabilir mi acaba? Kaç kadin öldürüldü bu ülkede kaç kadin şiddete maruz kaldi kaç kadin hatta küçücük çocuklar tecavüz edildi hatta köpeğe hayvana hatta cansiz varliğa bile tecavüz edilen bu Allahin belasi ülkesinde sen ne yapmamizi bekliyorsunuz? Tabiki sapik dememiz gerekmiyor normal yürüdüğünüz takdirde ama her gün bu tür haberler görmek insani korkutuyor
Ayy evet ya şaka gibi töbe kardeşim bu kadar mi kudurdun mk cidden nasil zihniyet ya ldkdkd gülüom ama Allah affetsin cidden sömdmdd
Uzun süredir tanımadığım, aşırı samimi olmadığım bir erkeğin evine asla gitmem ki o zaman da gitmem şayet sevgilim değilse. Getirsin yemeği dışarıda bir yerde buluşup yiyelim.
Cevap
7Cevap
Tabakta fitness menüsü var helal aynısını bende yapıyorum ama böyle davet etsek yanlış anlaşılır reis
Soğukta oturup bankta yeriz bir erkeğin evine gitmem aile evi değilse
Ben önyargılı degilim herkes bir değil. Bazen otobüste yanım boş oluyor erkekler oturmaya çekiniyor, öyle durumlarda söylüyorum buyrun oturun diye..
Mersi.
😊😊
Yemegin sucu yok tabi zihniyet sapik, mesela senin kiz kardesini bir erkek evine cagirsa böyle bir yemek yapip sen ne dersin msela lan ben o kısmı merak ediyorum
Tabak çok kalabalık sade ve sağlıklı beslenmek lazım.
Damak zevkime uymuyor. Ve o dediğini ben yapmıyorum. Tersini yapıyorum.
Hhaha instada reelste gördüm, seks kültürü Türkiye de erkek kıza tavuk soteyi çok güzel yaparım der ve evet davet eder sonrası malum sjsj
Aşırı iyi tabak ama dışarıya getirsin beraber yiyelim 😉
😂😂
Böyle tabak ne ya yemekler güzel durmuyor tatsız tuzsuz
Evet sapık gözüyle bakarım hep üslubun kötü hem de tabagin
Dışarı da alıp getirebilir eve çağırma sebebi ne? Bana saçma geliyor eve çağırması
Çok samimi değilse ve guvenilecek biri degilse gidilmez zaten sagi solu belli olmaz
Tabakta fitness menüsü var helal
Basit olursun yapma
Karşımdaki kişiye göre değişir bu
Seçmek değil aslında karşımdaki kişinin tavrına, hareketlerine göre karar veririm, tanıyor muyum yeteri kadar, ben genel olarak pek erkeklere güvenmiyorum
Öyle
makarna masum bir şey değil mi 😂
makineleri var onun artık 😂
Ben yerim valla 😅 bana verebilirsin
Hayır davet etsen geliriz😋
Yok gelip yerim ben onu
Tatli yokmu
Böyle bir şey olduğunu ilk defa duyuyorum
Doğru değil
Ewet
Kırmızı şey nedir
canım çekti ya