size karsi sempatik, biraz cekingen, guler yuzlu, size tatlilar yapan, sizden cok hoslanan, seksi olmasi, surekli size dokunmasi opmesi, tepeden ayaklarina kadar öpen, ayaklarinizi masaj yapan ve kremleyen, zeytinyag ile size masaj yapan, Sonra be. karetini size veren. Size karsi sevgi dolu ve tatli olmasi hosunuza gidermi? Sizinle beraber uyumasi, sonra evini temizlemesi, atesli olmasi,
boyle bir kiza karsi ne hissedersiniz hoslanirmisinjz
boyle bir kiza karsi ne hissedersiniz hoslanirmisinjz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ahbqhqgahqha böyle bi kız varsa tüm mal varlığımı vereyim beni bulsun nikah basayım agbahaha trol soru böyle bişey olması imkansız
Ne hosuna gitti peki
Hepsi agagvaahga 😃 masaj falan böyle bi kadına dünyaları sererdim varsa da yoktur yani 😃 bu kadının epifiz bezini bile boşaltırdım
Niye sadece cinsel olarak on planda turuyorsunuz cidden siz erkekler sadece cinselik icin mi birinden hoslaniyorsunuz
Evet
Asik olmadigin bir kiza nasil davranirsin
Onu önce büyülerim fizikselinde veya duygusalınds olan zaaflarına oynarım sonra benim bi kızın tamamen bana ait hissettiği bi testim var ona uygularım o olduktan sonra takmam kötü de davranmam normal takılırım ekstra bişey olmaz
Nasil bir tese
O bende kalsın mersk ediyorsan buyur
Burdan soylermsn
Ne yazık ki
Peki o cocugun benden gercekten hoslandini nasil anlarim
Sadece tatlı yapsa yeter bu saydıklarından helal sana
O benim bekaretimi aldi, ondan cok hoslaniyorum 3 senelik bir iliskim oldu eski sevgilimle bile illeri gitmedim Ama bu kisi baska ondan cok ama cok hoslaniyorum, ama bazen onu anlamiyla guclu mk cekiyirum bana karsi cidden saygili, benden hoslaniyor, onun yanindayken mesela hep ilgi gosterir. Ama cok konuskan biri degil mesela birsey anlatsa Cok guzel anlarim bos konusmaz, uzun uzun anlatir. Ama fazla mesajlasan arayan biri degil. Bugun aradi konustuk bu hafta tekrar buluscam yanina gidip kalicam
Daha ne istiyon işte dillendirme nazar olur mutlu ol çokta g. tunu kaldırma (herzaman arayan degil aranan ol ) 😉
Haklisin ama niye boyle yapiyor sizce? Benden hoslaniyor, ama fazla ustume dusmez/(
Dostum bilemem ya biz erkeklerde tuaf kızlarda ne istiyorsak olur sonra bir şey olur eften püften bahaneler bitirir. Ben o yüzden sevdamı 9 sene oldu kalbime gömdüm flort devam ediyorum ilişkilerime Aşk öldü ya çünkü başkasına aşık olamam aşık olamadığım bayanıda kalbime alamam yani alacağın cinsiz iste 😃
Asik olmadigin kadina nasil davranirsin
Dostum ben sana bunu anlatamamki. Aşk öyle kolay olacak bir duygu değil yani (benim) için öyle oyuzden flort tercihim ihtiyaç gidermek için değil boşluğa düşmekte değil yani o duyguyu Şu an anlatmak istiyorum ama yanlış anlaşılırım diye anlatamıyorum oyuzden ciddi düşünüyorsan fazla uzatma uzarsa (uzakta kalırsın)
Bunun sormam sebebi su belki bu cocukta sadece benle flort etmeyi tercih ediyor tam olarak duygulardan konusmadik sormaya cekiniyorum cunku hayalkirikliga ugrucam diye korkuyorum oyuzden sabirla bekliyorum onun bana duygusubdan bahsetmesinden
Alışmak çok güzel olduğu gibi çokta acı bir duygudur ona göre davran uykum geldi kbakma oyuzden yazmadım iyi geceler size
Aslan burcu olarak seni basustunde tutardım ben olsam
Neden peki
Aslan burcu bütün dünya kendi etrafinda dönsün ister hep sevilsin ilgi duyulsun ister yazdiklarin harika çünkü
O benim bekaretimi aldi, ondan cok hoslaniyorum 3 senelik bir iliskim oldu eski sevgilimle bile illeri gitmedim Ama bu kisi baska ondan cok ama cok hoslaniyorum, ama bazen onu anlamiyla guclu mk cekiyirum bana karsi cidden saygili, benden hoslaniyor, onun yanindayken mesela hep ilgi gosterir. Ama cok konuskan biri degil mesela birsey anlatsa Cok guzel anlarim bos konusmaz, uzun uzun anlatir. Ama fazla mesajlasan arayan biri degil. Bugun aradi konustuk bu hafta tekrar buluscam yanina gidip kalicam.
Seviyorsan konuşmaya gerek bile yok bakışı yeter sen de istediği herşeyi karşılamışsın zaten hem ruhen hem bedenen doyuruyorsun onu
Ama benim uzerine dusun istiyorum, sahiplensin. Mesela gecenlerde vucudun cok guzel vucut hatlarin belirgin ge cok guzel ustumde kisa bir kazak vardi dediki senle boyle avm gitsem erkekler sana bakar, bende kavga ederim. Bunu soyledi ama.. bi taraftan cok hoslandim onun bunu soylemesine.. bende hemen ustumu degstirdim hic itraaz bile etmedim. optum onu ve uzun jeketimi giydim.
Sen bu çocugu köpek gibi seviyorsun belli
Arayipta bulamadığım bisey
Tam olarak arayipra bulamadigin sey?
Seksi. sempatik. cekingen. atesli
Cekingen niye
Tipr bakıyorum
Tip iyi olmasaydi bence dokunmazdi bile. Kadinsiyim
Seks arkadaşı olunur
Nasil
Sevısmelık kadın
Yurtdısında biri gibisin sanki