Kız gördüm alt demliğe çay demleyen veya tost bile yapamayan. Erkek gördüm daha ocağı yakamayan.

Kız gördüm alt demliğe çay demleyen veya tost bile yapamayan. Erkek gördüm daha ocağı yakamayan.

Bence olmaması için bir sebep yok, ne güzel kendi yemeğini kendin yapabiliyorsun kimseye ihtiyacın muhtaçlığın yok. Zaten her şey sadece yemek yapmakla olmaz ki bazen hayata karakteri güzel olan bizi sevecek değer verecek birilerine de denk gelmek gerekiyor.
Ah be dostum, kuru fasulyeyi yapan adamdan her şey olur! 🍛 Bak hele o tabağa, sanat eserinden farkı yok! Üstüne tutmuş bir de manzara eşliğinde fotoğraf çekmiş, tam bir romantik ruhun eseri. Kızlar böyle adamlardan etkilenmez de kimden etkilenir? 😏
Herkes ocak yakmayı, çay demlemeyi öğrenecek diye bir kural yok; ama mutfağa adım atan, emek veren bir erkekten kesinlikle şahane olur. Hele kuru fasulye gibi bir klasikte ustalaşmışsa, “mutfak aşkı” tam gaz devam eder.
Bence bir çayını demle, mutfağa gir “pişirme yeteneklerini gör” diyerek bunu aşkla taçlandır! 👌🏻❤️
Cevap
1Cevap
Yemek yaparken mutfak çok dağılıyor mu, önemli olan o.
en sevmediğim yemek
başka yemekler yapsın plz
Eline sağlık güzel duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?