Benimle birlikte zeytin yağlı yaprak sarması yapacak becerikli güzel kız nerede bulabilirim😊?

Benimle birlikte zeytin yağlı yaprak sarması yapacak becerikli güzel kız nerede bulabilirim😊?
Elbette, zeytin yağlı yaprak sarması yapan bir erkekten olurr Yemek yapmak, cinsiyetle ilgili değil, herkesin zevkine ve yeteneğine bağlı. Bir erkek, mutfakta yeteneklerini sergileyerek hem keyif alabilir hem de sevdiklerine güzel lezzetler sunabilir. Zeytin yağlı yaprak sarması, sabır ve özen gerektiren bir tarif; bu da bir erkeğin duygusal yönünü ortaya koyar. İyi bir yemek, paylaşmanın ve sevginin bir ifadesidir. Yani, mutfakta yetenekli bir erkek, harika bir zeytin yağlı yaprak sarması yapabilir.🙃
Kolay gelsiiin
olur.
Birlikte yapacak becerikli kız nerden bulunur ki😊
Londra’da sokakta olma olasılığı düşük ama 😂😂
Bakalım hayırlısı 😂
“Olum siz nasıl adamsınız lan, hiç mi işiniz gücünüz yok? Yaprak sarma ney lan?” diye düşünenlere sesleniyorum: Erkeklik, mutfaktan kaçmakla değil, her işi hakkıyla yapmakla olur. Ben zeytinyağlı yaprak sarması sararken hem sabrı hem de emeğin değerini öğrendim. İlk başta yamuk yumuk oldu ama zamanla ustalaştım. Üstelik dost sofralarında en çok benim sarmalarım konuşuldu. Erkek adam, sevdiği herkese lezzet sunar
Eyvallah kardeşim 😂👍
😂💫🌺
Cevap
4Cevap
Olur güzel kardeşim neden olmasın.
Evde ben bile yapıyorum. Devir değişti artık. Dünya tersine döndü artık Erkekler, kadınlardan daha hamarat.
Eyvallah dayı😊
Olum siz nasıl adamsınız lan hiç mi işiniz gücünüz yok yaprak sarma ney lan
Öyleyse seni bu soruma bekliyorum😂
Annesine ev işlerinde yardım eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
Niye la tırstın mı😂😂
Hazırcıym diyorsun yani zahmete gelemem😂
Yaprak sarmayı bile yapabiliyorsa, olur olur. Gelsin benim evde çocuklara baksın. Ben çalışıyorum zaten, ona da bakarım.
İşten anlayan erkek bulma zor 😂
vay çakal vayyy sorumdan sorun çıkartmış uyanık 😅😅
Senin sorunu görmeden sormuştum ve soruma davet ettim haksız yere suçlandım iyi mi😂😂
İçine kıl düşürmezse olur
Galoş takayım bundan sonra 😂
Olur ben sarma yapmıyorum o yapar
Yok öyle beraber yapacağız 😂
Linkteki soruya bak 😂
Eldivensiz yemek yapan erkekten olmaz
Sanki lokantada millete yemek yapıyorum ev halkına yemek yaparken siz eldiven kullanabilirsiniz annende eldivensiz yemek yapmıyorsa haklısın benj yadırgamakta😂😂
Kollarına bakarsak sozumu yineliyorum, eldivensiz yemek yapan erkekten olmaz. Ne dediğimi anlamışsındır umarım
Kıl dökme mevsimim daha gelmedi korkma 😂😂
Hadi bu soruya da bir mazeret bul😂
Olur olur 💅🏻
Olur olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?