herşeye saygı duymak karaktersizliktir burada ben bu olayın tartışmalı gri bir şey oldugunu söylemiyorum yani bu bir fikir ayrılıgı degil neye saygı duyuyorsun yani gerçegemi..
@ririvsflow Bu her düzeyde pek kolay bir beraberlik olmayabilir. Koç ateş, Başak ise topraktır. Kısaca Koç aceleci ve sabırsız, Başak ise aşırı detaycı ve eleştirel. Durum böyle olunca, ilk etapta birbirlerine ısınmalarır ve ortak bir zemin yaratabilmeleri fazla zaman alabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
burçlara inanmam inanana saygı duymam bilimsel açıdan pozitif bilim olmayan şeylerin benim için degeri yoktur
pozitif bilim olmayan bir olguyu bilenler yazsın) tımarhane olmuş memleket
İnanmayana saygım var
herşeye saygı duymak karaktersizliktir burada ben bu olayın tartışmalı gri bir şey oldugunu söylemiyorum yani bu bir fikir ayrılıgı degil neye saygı duyuyorsun yani gerçegemi..
Abi sakin ol niye karaktersiz olayım inanmıyorsan inanma ben inanıyorum demek ki
demek istedigim neye inandıgını bilip bilmemen? zaten sakinim
Eskisi koc burcuydu koclar s. refsizdir bu kadar da net söylüyorum
Ne yaşadın yav
Knk uzun bi iliskimiz vardi bianda terketti ve ardindan evlendi
Ortada bi sebep yokken mi yuh
Hicbir sebeb yoktu bu yuzden koclardan artik uzak duruyorum cubku ayni seyi arkadasimda yasadi onun kide koc burcuydu
Evlenmeden önce sonuçta seninle ilişkisi varmış daha seviyorum seni falan demiyormuydu bi anda terk etmesi ilginçç
Koçla başak anlasamaz
Sebebi ney
@ririvsflow Bu her düzeyde pek kolay bir beraberlik olmayabilir. Koç ateş, Başak ise topraktır. Kısaca Koç aceleci ve sabırsız, Başak ise aşırı detaycı ve eleştirel. Durum böyle olunca, ilk etapta birbirlerine ısınmalarır ve ortak bir zemin yaratabilmeleri fazla zaman alabilir.
Hayır değiliz, adımız çıkmış
Ciddi ilişkin oldu mu hiç nasıldin sevdiğin kadına karşı mesela
Uzun ilişkilerim oldu, tek eşlilikten yanayım zaten. Onu mutsuz edecek şeylere karşı onunla göğüs geriyordum
Bak yorumlarda çapkın diyolar ama 😅
Senin burcun ne?
Benim başak
Başak kızları hakkında çıkan olumsuz bir görüşün sende de olduğunu kabul eder misin?
Hayır etmem koç burcu sevince nasıl davranıyor
Çapkın ne kelime hayat si... yor
Aşiri
Koç burcusun herhalde
Alakam bile yok ikizlerim 😂
Nerden biliyorsun o zaman az detay ver 😅
Yakın arkadaşım koç 😂
İlişkisi var mı varken de mi yapıyor çapkınlık 😼
Sabit bı ilişkisi yok genelde işini hallediyor geçiyor
Hafif kalır o laf