AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yapmaz. Siyah ve beyaza inanmıyorum herkes gri bir yerlerde
Ama ben kötü birisiyim
böyle söyleyen insanlar bir kaç sıradan kötülüğün yükünü taşıma cesareti gösterenler oluyor genelde. Asıl kötüler kendini pek suçlamazlar
Ben suçlandığımda insanları manipüle ediyorum ama beni suçlamasınlar diye ve bu sadece bir örnek davranışım yani
çevrendeki insanlar senin seviyende değil demek ki kolay manipüle oluyorlar. Onlardan zeki olman senin suçun değil.
Zeka meselesi değil ki bu beni sevmeleriyle alakalı manipüle etmeme izin veriyorlar ben kötüyüm sadece bencilim kendimden başka kimseye güzel davranmıyorum davranıyorsam da tamamen sahte oluyor
o zaman acımasız ve kalpsiz biri olursun ama ben gene de yer yer iyi bir insan olduğuna inanıyorum. Part-time kötüsün bence
Part-time deyince komik geldi ama bilmiyorum keşke bu kadar acımasız ve kalpsiz olmasaydım
Yanlış anlama ama ben biraz gençlik hararetiyle böyle söylediğini ve şahit olduğun şeyler içinde sadece etrafındaki olayları iyi analiz ettiğin için kötü olduğun fikriyle hareket ettiğini düşünüyorum. Yıllar içinde yaşayacaklarınla oha neler neler varmış diyeceğini düşünüyorum. Çünkü birçok insan aşırı derecede ahlaksız ama buna çok rahat kılıf buluyorlar. Sen sadece kendini kandıramıyorsun gibime geliyor.
Yani doğru çok kötü insanlar da var mesela beni de üzdüler ama dışarıdaki kötülerin önemi yok ki ben de sevdiğim kişiyi üzdüm şimdi ve sadece onu değil beni seven başka birisini de üzdüm sonra birkaç insanı daha bazen ailemi de üzüyorum kendimden başka kimseye gerçek anlamda değer vermemek beni kötü birisi yapar dışarıdaki kötülerden bağımsız şu an çok üzülmemin sebebi yani sevgilimi beğenmeyi ben de isterdim mesela ama maalesef ben kendimden başkasını beğenmiyorum ve bu yüzden onu kırmış olmak beni üzüyor bütün bunlara katlanamıyorum yani keşke ben de insanların kusurlarını görmeseydim detaylara takılmasaydım ya da diğerleri nasıl beğeniyorsa o şekilde işte sahte nezaket göstermeden de birilerini beğenebilseydim keşke
Anlıyorum. Biraz pişmanlık da var o da körüklüyor bu düşünceni. O zaman dinsizin hakkından imansız gelir diyorum. :D Hayatında bir kaç narsist bulundur arkadaş veya sevgili olarak. Belki onların yanında avcı değil de av gibi hissetmek sana iyi gelir empati yapmanı ve değişmeni sağlayabilir.
Beni manipüle eden bir rakibim olmuştu yani depresif oldugum bir dönemde dost olarak girdi hayatıma ve kaybedişimin destekleyicisi oldu ama bunlar beni bilmiyorum değiştirmedi sanırım sadece çok kırıldım o kadar
Anladım. Hikayene üzüldüm. Bir manipülatör olarak işinde iyisin yani :D
Yaaa ak şimdi o halde; kötü olmak da dünyanın sonu değil, hatta biraz iyi bile. Biraz kirli insanlar sevilir, yapılamayacağı yapar, söylenemeyeni söyler, sorumluluk alırlar. Çok üzme kendini, kötü davrandığın insanlara başka şekillerde iyilik yapabilirsin, bunu yapmak için yapmazsın çünkü umrunda değildir. Ama bu sayede yaparsın belki. Hayat tek yön tabela değil. Aynı anda pek çok yerdeyiz
Ben o tip bir kötü değilim pek işe yaramıyorum ama kötü olduğuma üzülmüyorum ki ben daha çok sevgilimi kırıyor oluşuma üzülüyorum çünkü kötülüğüm bir tek yakın olduğum insanlara dokunuyor kalanlara sahte hatta aşırı bir nezaket gösterebilirken yakınlarıma bunun zerresini bile yapamıyorum onları cepte görmekle alakası yok sadece onlara sahte olmak istemiyorum ama gerçeklerim de aşırı kırıcı benimle yaşanmaz kısacası
Eskiden ben de öyleydim, yakınımdaki insanlara karşı tahammülsüzdüm daha iyi olmalarını bekliyordum onlardan, kaba davranıyordum. Diğer insanları zaten umursamadığımdan kötü veya iyi bir etkim olmuyordu. Bu çok olmayacak bir şey dğil. O halde işini daha iyi yap kötü davranırken onlar bunu bilmesin derdim ama manipülasyonun zayıf demek ki üzüldüklerine ve de söylediklerine göre. Sen yakınına kabasın o halde. Bu başka bir şey. Şimdi daha iyi anladım. Çevrendeki insanların senin seviyende kavgacı olması lazım ki birbirinizle hem geçinemeyip hem de uzak kalamayan bir yapınız olmalı. Ben bunu kardeşimle inşa ettim. işe yarıyor
Yalandan hoşlanmıyorum zorda kalmadıkça da manipüle etmiyorum kimseyi genelde suçlandığımda manipüle ediyorum bütün suçlanmalarda istisnasız manipülasyon kullanıyorum ama bu suçlama durumu dışında sahte olan şeyleri söylemekten hoşlanmıyorum evet yakınlarıma kabayım yani çok garip aslında yakınım olmayanlara çok nazikken yakınlarıma böyle olması da apayrı maalesef o dediğin de olmaz çünkü sevgilim hiç benim gibi değil bana kıyasla çok daha yumuşak kalpli bir insan o yüzden hep incitiyorum onu ama bu meselede incitmek istememiştim çünkü beğenip beğenmemek benim elimde değildi gerçekten ve beğenmeyi ben de isterdim
Anladım. Beğenmediğin biriyle nasıl yürütebiliyorsun peki bir ilişkiyi, o tuhaf değil mi?
Tip her şey değil ki yani o da eli yüzü düzgün bir insan sonuçta tiksinmiyorum ya hoş zaten tiksinmek aşırı bir tepki olur sadece kör kütük vurulamıyorum ona baktığımda bütün mesele bu ama seviyorum çünkü onunla vakit geçirmek güzel beni de güzel seviyor niye yürümesin ki ilişki hem ben de olağanüstü bir güzel değilim yani sadece onun gözünde öyleyim aramızdaki fark bu onun gözleri kusurları görmezken benimkileri engelleyemiyorim görmemeleri için
Anladım, geçmiş olsun. Sevmek de güzel duygu tabi. Ama severken de kusur görülüyor ya zaten normal bence. Sadece onu kabullenmiş oluyorsun asıl üzel olan o
Umarım düzelir her şey ona kötülük ettiğim düşüncesi kötü hissettiriyor umarım dediğim gibi güzel olan budur teşekkür ederim cevap verdiğin için<3
Üzmek üzülmek bunlar hayatın içinde olan şeyler. Ama yaptığın ve ya yapmadığın her neyse bilerek yapmak çok dürüstçe bence. kendini bilmeden kötü olanlardan çok daha iyisin bunu da unutma. Rica ederim, iyi akşamlar.
Herkesde var zaten.
Kötü değil de rüya yapar.
Aşırıysan yalnız kalırsın
Ama kötü birisiyim ben
Hımm.
İnsanları kıran aşağılayan tipmi
Yani kendimden başka kimseyi beğenemiyorum sanki gibi ve bu sevdiğim bir insanı kırdı çok üzgünüm
Güzel işte mezarda kendimizle olucaz kemik halinde.
Umut verenlerden olmada boş yere
Umut verdiğim de olmuştu birisini de o yüzden yani umut vermek istemedim ama bana âşık olmuştu hoş sevgilim olduğunu hiç saklamadım ondan benim hatam mı eminim değilim âşık olması ama o meseleyi biraz daha atlattığımı söyleyebilirim ama şimdi sevgilimi incitmek istememiştim hep bu düşüncelerimi sakladım ondan incinmesin diye ama bir yandan da dürüst davranmaya çalışıyordum o yüzden sonunda anladı ve kırıldı beni anlayabileceğini söyledi ama kalbi paramparça olmuştur çok üzgünüm keşke bu kadar acımasız bir insan olmasaydım
Sevgilinin kırılma sebebi nedir anlamadım
Ona pek iltifat etmiyordum ama hiçbir zaman sebebini bilmedi ama bugün onu beğenmediğim için iltifat etmediğimi anladı ben hep saklardım çünkü sevmem için önemli olan bu değildi sonra ben kimseyi beğenmezdim sadece ona özel değildi narsistin tekiydim işte bilmiyorum buna üzüldüğünü ama anlayabileceğini söyledi fakat çok daha fazla incindiğine eminim sadece ne diyebilir ki böyle söyledi işte
Tamam.
O zaman bir gün gerçekten yalnızlıktan sıkılana kadar sevgili filan yapma.
Kendinden bıktır kendini.🙂
Bak sende üzülüyorsun bir tık merhamet var.
Narsiştlere merhamet uğramaz.
Çok üzülme üzmede uzak dur bir zaman.
Yani ondan ayrılmam onun için daha mı iyi olur öyleyse
Üzülür ama bir süre sonra hayata devam eder.
Beğenmediğin biriyle olma yalnız bunu yapma.
Ama benim yaptığım şey bu beğenmediğim birisiyle bir gelecek düşünüyorum çünkü her şey benim aptal beğeni kriterlerim değil o iyi birisi ve ben seviyorum onu kötü olan benim yani o da beni seviyor ama o beğeniyor sorun benim
Beğendiğin bir erkek tipi var mı aklında.
Görünüş olarak kaslı çok yakışıklı felan
Bazı oyuncuları beğeniyorum ama ne bileyim onlar zaten oyuncu yakışıklı ya da güzel olmaları beklenir bir şey sırf öyle görünmek için uğraşıyorlar ama daha çok mesela bana yabancı genlere sahip olduğunda bir insan güzel ya da yakışıklı oluyor benim için ama bunlar önemli değil ki kriterler saçmadır onunla evlenmem için yakışıklı olması gerekseydi o zaman kimseyle evlenmezdim herhalde çünkü beğendiklerim yani şu saçma kriterlere uyanlar bana niye baksın ki ben kendi güzellik kriterlerime bile uymuyorum o şekilde bakacaksak hani renkli gözlü bir kız benden açık ara daha güzel olacak benim gözümde en basitinden ya da herhangi bir oyuncu benden daha güzel olacak bunlar bu düşünceler ama yine de kendimi beğeniyorum fakat sevgilimi o kadar da beğenmiyorum ama işte bu onu sevmeme ya da onunla bir ilişki yaşamama engel değil
Bence sen ikinize bir şans ver.
Baktın seni hiç kırmıyor kırdığında gönlünü almak için herşeyi yapıyor öyleyse birbirinizi bırakmayın.
Görünüş gelip geçer yalnız kalırsın.
Daha çok anı edinin.
Ama o beni değil ki ben onu kırıyorum mesele bu zaten kırmamak için acaba ondan uzak durmam daha mı iyi olur diye düşünmüştüm
Ya mutluluğun seninde oysa onun mutluluğu sensin o kesin.
Uyumunuz varsa bitirme derim.
Anlayışta gösteriyormuş.
Yalnızlık güzelde öyle seven birini atma ricadır bu iyi düşün pişman olma.
Çeki düzen gösterirse daha iyi gözükür.
Özellikle kıyafet çok önemli ilgini çekmesi için.
Bırakma kendine baskıda yapma
Ya benim için nasıl göründüğünün önemi yoktu ki sadece beğenip iltifat edemiyordum o da kahrolası narsistliğimden onun gibi kör kütük âşık olmak isterdim ama ben kendimden başkasına âşık falan olamam ama onu terk etmeyi düşünmüyorum ki hatta bu versiyonda o beni terk edebilir çünkü ona kötü davranıyorum iltifat bile etmiyorum doğru düzgün bu bir ilişkide gerçekten kötü bir davranış şekli
Geçmişinde çok çirkinmiydin dalga felan geçildin mi bilmiyorum etkisi oluyor.
Kendini zorlama ayrılmayın böyle devam edin iltifat etmeden.
Aklında birşeyler değişir ileride düzelirsin. Sakla yani yok etme.
Kendini de öyle odaklama inşallah düzelir ilişkiniz sende öyle.
Geçmişimde güzelliğimle değil dsha çok zekamla anılıyordum liseye geçince birden çok güzel olduğum söylenmeye başladı ama küçükkenden beri büyüyünce güzel olacağıma da inanırdım çevreden bu yönde bu kadar yoğun ilgi almak sonunda beni güzel olduğuma inandırdı ama o tip bir ilgiyi ben başkasına veremedim işte sevgilimi seviyordum ama bana yakışıklı gelmediği için ona hiç iltifat etmiyordum aklımda bir şeyler değişirse güzel olur belki bu kadar mükemmeliyetçi düşünceler giderse ben de birilerini beğenebilirim ya da en azından narsistliğim giderse aynada saatlerce kendimi beğenmek yerine başkalarını da beğenebilirim
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sana dair bir şey bilmiyorum ama inşallah senin için de her şey daha iyi olur gün geçtikçe<3
Sağol iyi akşamlar
Neden bu kadar kötüsün.
Bilmem ki keşke olmasaydım
Bu elinde olmadan oluyor galiba
Bencilim ben bir de kendimden başkasını beğenmiyorum narsistik yanlarım da var tabii tek tük olaylarla kendime kötü demiyorum
Merak etme kendine gelirsin zamanla
Ya ben zaten buysam?
O zaman degisemezsin
İnsanlara hep zararım dokunur ama o zaman
Ne kötü ya? İyiki senin gibi değilim elhamdülillah
Buraya benim gibi olmadığın için şükretmeye gelmen çok ilginç ama pekala o da olur
Sende iyi birisin hissediyorum üzülme
İnşallah öyleyimdir ya da öyle olurum teşekkür ederim cevap verdiğin için
Rica ederim 🙂
Estafurullah Kötü olan biziz
Sizi bilmem ama ben kötü birisiyim
Örneklendirir misiniz nasıl
Kendimden başkasını beğenemiyorum pek fazla bu yüzden sevdiğim kişiyi çok incittim sonra suçlandığım zaman insanları manipüle ediyorum bencilim çıkarcıyım ben kötü birisiyim işte
Merak etme sizi daha çok seviyorlar
Ama ben incittim onu sevse ne fark eder ki ben bile kendimi sevmiyorum hem yani seviyorum ama böyle olunca sevmiyorum işte görmek istemiyorum kendimi yok etmek istiyorum böyle şeyler olduğunda kendime ya da kendi kötülüğüme katlanamıyorum
yooo
O ne ablam