Sevgilimle aram iyiyken bir şey oluyor ve fevrilikle ayrılıyorum peşimden gelecek mi diye ondan sonra pişman olup dönüyorum, o sonunda pes etti artık istemiyor ama bırakamıyorum onu. Yazıp duruyorum sürekli ters tepki verince sinirleniyorum :(
Hatalarımı kabul etmiyorum, etmiş gibi gözüküyorum çoğu zaman. Bazen onu manipüle de ediyordum kabul ediyorum bunları..
Ve bu uzak mesafe ilişkisi normalde o kadar insanlarla aram böyle değil normal bir insanım , biz hep mesajlaşıyoruz acaba mesajlaştığımız için mi böyle oldu bana narsist damgası koydu aslında belirtilerine bakınca bende fark ettim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen normalim deme kendine normal insan bunu yapmaz çünkü bu arada sen nerede o nerede yaşıyor?
Uzaktayız bayağı normal olmadığımı kabul ediyorum ama istemsizce oluyor
tamam hangi şehirlerdesiniz ki?
Napcan öpreni
yav mk interpolle yerini belirleyip seni dolandırıcam mk
Sorma ya mal mısın nesin neredesiniz diyon napcan uzaktayız diyonm anlamıyon
sen mal mısın asıl? neredesiniz sorusunun cevabı uzaktayız mı olur? mk türkçe öğren önce şizofreni olabilirsin bak sen
Nerede olduğumu belirtmek zorunda değilim uzak mesafe olduğunu söylemem senin yorum yapman için gayet yeterli uza.
sus şapşal şey seni
Şapsal mı zuahah
aslında tam aradığım tipsin biliyor musun, her şeyiyle. ben de anormal kızları beni manipüle edip üzecek kızlara bayılıyorum. ciddiyim bu konuda
Sevgilin psikolog mu?
Değil ama bana narsist damgası vurdu engelledi istemesiğini söylesi
Bi kaç defa yazdım ama saha yazmıucam yeter bu kadar küçük düştüm gözünde narsist diyor ne bileyim..
Neden ayrılıp ayrılıp geri dönüyosun? Başka biriyle devam et
Ya bilmiyorum :( beni çok alttan aldı nazım geçiyordu açıkcası geri dönmesini mutluluk sayıyorum ama sonra yapmamaya başladı..
Gitmiş kadınlara anlatmış kadınlar narsist demiş bana aydınlandım sayelerinde uzak dur benden dedi engelledi.. Sonra annesine yazdım konuştuk hala narsistsin diyordu.
Engellemişti bir daha açmıycam dedi bana bende kabul ettim engelle diye bu sefer engellemedi. Yüzüne vurunca neden sözünde durmuyorsun dediğimde güzel ayrılalım beri dedi bu sefer ben istemedim engelledi
Her insanın bir sabır sınırı vardır, demek ki sen o çizgiyi aşmışsın. Gerçekten bittiğini anlaman için biraz zamana ihtiyacın var
Evet vazgeçmiş benden ama sence bende narsistlşk var mı :( bilmiyorum cidden hatalarımı kabul etmez ve çok ağır konuşurdum ciddi olmasa da bir anlık sinirle
Benim tanıdığım Sertaç narsist biri, obsesif ve keşke bu tanılarla sınırlı olsa. Kadın düşmanı, kadınları yatakla ve parayla satın alan aşağılayan biri. Her neyse ona bundan sonraki yaşamında bol şans… Büyüleri de cabası, onu bundan sonra sevecek kişiye sabır diliyorum
Büyü işine kaç kadın ortak olduysa hepsiyle yatmış adam, tabi kadınlar konuşmasın diye susturması lazımdı. Vay canına demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Oha yuh diyorum şu anda
Bilmiyorum ben düzeltmek isylyorum varsa da kendimi
İnan ki ben de çüş dedim bu nasıl bir zincirleme rezalet
Cüce Havva ile yatmamış bir tek, o kadın da tipten kaybetti
Çarkıt kılıklı kadın
:D şaşırdım
Böyle bir rezaletin toplanacak bir arkası yok, en iyisi susmalı ve uzaklaşmalı ve beni rahat bırak demeli. Ben hayatım boyunca böyle bir rezalete şahit olmadım ve bundan sonra da olmak istemiyorum
Ona bir hediye aldım, bir gün içimden gelirse ona yollayacağım. Çok zarif bir hediye, bundan sonraki büyülerinde kullanması için. Artık hangi kadını kullanmak isterse onda kullanır malzemeyi.
:(
Sevgilinin baş harfi ne
Znfkx ne yapacaksın büyü mü
Yok burdan tanıştıysanız aynı kişi çıkabilir uyarı yapacaktım djdjdjd
Evet biraz var
Öylesin evet