Arkadaşlar narsist miyim?

merhaba arkadaşlar dun bi arkadasimin gercekleri yuzume vurması ile kafama takildi bu.. size kendimden bahsedeyim öncelikle 1.5 yıllık bi ilişkim var. (uzak mesafe)
aslan burcuyum. cok ama cok kavgaci biriyim. kimse bana karismasin korksun bu kafadayim. kimseye karismam birisi karismadikca. her neyse ilişkimde bir ayrılık yaşandı. toxic bir ilişkiyi ayril barisla ilerliyordu ama max iki gun suruyordu. bu sefer ki bir hafta sürdü. istemiyorum dedi ama ağladım yalvardim olmadi gitti. ertesi güne döndü. kabul ettim ama içim soğudu. ne yapacağımı bilmiyorum. zaten aldatmistim. hem de 5 kişiyle. ama bırakılınca da uzulen ben oldum. hiçbir şeyden korkum yok. dun bi serseri ustume arabayi sürdü gram hareket etmemisim, korkmamisim. arkadasim belirtti bunu da. arkadaslik olsun iliski olsun aile olsun hep benim istedigim sekilde olsun isterim. manipüle eder istedigimi almaya oldurmaya calisirim. bana yapılanı asla unutmam. ailemde olsa intikam alirim. arkadaşlik iliskilerimde oyledir. kardesim dedigim kizi tek kalemde sildim. bir seyi elde edince soğuyorum çünkü.
Arkadaşlar narsist miyim?