hükmetmeye manipüle etmeye cok meyilliyim. Bir kac defa yaptim. Şu an 18 yasindayim ilk 15 yasinda bir iki kisiyi manipüle etmeye basladim. sevecen samimi esprili her ortama ayak uyduran biri oldugum icin beni genelde kolay severler ve manipülasyon olayi şöyle basliyor: (tanimadigim sadece merhabalaştigim biriside olabilir) birini tepeden tirnaga süzüyorum ve karakter analizini yapiyorum nasil bir insan oldugunu az cok tahmin ediyorum ve eger bir gün yardima muhtac kalirsam o karakterini cözdügüm kisiyi, nasil biri oldugunu tahmin ettigim icin reddedemiyecegi, ikna edici bi sekilde istedigimi aliyorum (genel anlamda istedigimi aliyorum para pul cinsellik hakkinda degil yanlis anlamayin) bu arada ikna kabiliyetim yüksektir.
Bunu şöyle fark ettim ve korktum kendimden: sanaldan arkadas grubumuz vardi goy goy ediyorduk ben esprili oldugum icin ön plandaydim hep ama normal olarak ortamlarda bir ben ön planda olurum bir baskasi fakat ne zaman ben geri plana düsersem, hemen fark etmeden beni sevmiyorlar gibi düsünceye kapiliyordum. Neden o zamanlarda böyle bir düsünceye kapildigimi bilmiyorum.
Psikologa gitmeyi isterim kafam karisik ama hap verecekler diye cekiniyorum. Aslinda ankaraya gidip beyhan budakla konusmak isterdim sonucta internetten gördügüm biri. Internette sürekli narsistlerden korunma videolari var fakat narsist insanlar tedaviyi nerede bulacak yazmiyor.
Lütfen yorum yazacaksaniz benimde bir insan oldugumu unutmadan yazin cok hassasim zaten bu konuda.
Bunu şöyle fark ettim ve korktum kendimden: sanaldan arkadas grubumuz vardi goy goy ediyorduk ben esprili oldugum icin ön plandaydim hep ama normal olarak ortamlarda bir ben ön planda olurum bir baskasi fakat ne zaman ben geri plana düsersem, hemen fark etmeden beni sevmiyorlar gibi düsünceye kapiliyordum. Neden o zamanlarda böyle bir düsünceye kapildigimi bilmiyorum.
Psikologa gitmeyi isterim kafam karisik ama hap verecekler diye cekiniyorum. Aslinda ankaraya gidip beyhan budakla konusmak isterdim sonucta internetten gördügüm biri. Internette sürekli narsistlerden korunma videolari var fakat narsist insanlar tedaviyi nerede bulacak yazmiyor.
Lütfen yorum yazacaksaniz benimde bir insan oldugumu unutmadan yazin cok hassasim zaten bu konuda.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlislikla cinsellik bölümüne girdi soru. Kusura bakmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler