Bu bir hinlik değil, insanların bazen düşünemeden yaptığı çıkışlar olur, işte o sırada çıkışa karşılık verirsen haklıda olsan haksızda olsan gücü yeten yetene durumuna düşülür. Kişinin siniri geçince ortalık sakinleşince konuyu masaya yatırıp düzgünce orta yol bulunur. Kişi halen kararında inatcı ise ve bu durum size uymuyorsa sürdürülebilir bir ortam olmadığı anlaşılır ve uzaklaşılır
Önce mutluluk için onun haklı olduğuna onu inandırıp daha sonra onun aslında şöyle olsa diyerek onuda bu kararının yanlış olduğunu gösteririm diyorsun, ya da ben öyle anladım 😂 Ama sanırım öyle olması en doğru karardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mutlu olmak isterdim yeterince haklı oldum
Haksızlığa uğrayınca mutlu olmak için haklılığından vaz mı geçerdin
Haklı olmak
Çok arada bir seçim gibi geldi sanki 😂
Haklı bir mutluluğu tercih ederim
Seçeneklerimizde maalesef böyle bir şık yok 😂
Haklı olayım o zaman vicdanım rahat olursa mutlu da olurum :D
Hem haklı hem de mutlu olsam olmuyor mu
Şıklarda varmıydı 😂😂
Ben yeni şık ekletemez miyim 😕
Mızıkcılık yok 😂
Üzdü
Mutlu ol o zaman haklı olmaya uğraşma 😂
No haksız duruma düşmek çok kötü bir şey
Haksız gibi davranıp karşı tarafın gardı düşünce hamle yapmak doğru olmazmı
Öyle hinliklerle işim olmaz
Bu bir hinlik değil, insanların bazen düşünemeden yaptığı çıkışlar olur, işte o sırada çıkışa karşılık verirsen haklıda olsan haksızda olsan gücü yeten yetene durumuna düşülür. Kişinin siniri geçince ortalık sakinleşince konuyu masaya yatırıp düzgünce orta yol bulunur. Kişi halen kararında inatcı ise ve bu durum size uymuyorsa sürdürülebilir bir ortam olmadığı anlaşılır ve uzaklaşılır
Ben dediğinizi başka bir şekilde anladım pardon tamam evet doğru diyorsunuz
Bak mutlu oldun 😂
Kavga etmeden doğru yolu bulduk 😂👋👋
Evet 👍 😌😃
Kendine iyi bak sohbet etmek istersen buralardayım
Mutlu
Haksızlığa uğrayınca mutlu olmak için haklılığından vaz mı geçerdin
Ay yok geçmem 🤣
Ama orta yolu bulmaya çalışırım
Önce mutluluk için onun haklı olduğuna onu inandırıp daha sonra onun aslında şöyle olsa diyerek onuda bu kararının yanlış olduğunu gösteririm diyorsun, ya da ben öyle anladım 😂
Ama sanırım öyle olması en doğru karardır
Mutlu
Mutlu