Kişilik & Karakter Mutlu olmayı mı istersin yoksa haklı olmayı mı? nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Haklılık her zaman mutluluk getirmeyebilir ama haklı olmayı isterim. Ya sen? Mutlu olmayı mı istersin yoksa haklı olmayı mı? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Mutlu olmayı sadece haklı olsam ne yazarsa ki. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Haklı olmak mutlu olmak için yeterli bir neden değil 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Haklı olarak intikamımı alayım en güzel mutluluk bu olur benim için. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bazı durumlarda haklı olunca mutluyumdur. Bazen de mutluyken haklıyımdır. Hep haklıyımdır 😂 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Sizin haksız olduğunuz olmuyor zaten :D Esrihbaenl 1 yıl Bak ya 😏
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu aralar mutlu olmayı. Bu hayat birazda gamsız olmayı hak ediyor. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Kesinlikle öyle ama bu aralar beceremiyorum. Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Haklı olmak hicbi ise yaramaz kıssa süre seni rahatlatirMutlu olmak da bi ise yaramaz insan mutsuzluklariyla gelisen bi varliktir 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Haklı olmak artık yorucu mutlu olayım, haklı olmak mutluluk getirmiyor 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Haklı olduğumuz halde sustuğumuz çok oldu ") 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haklı olmaktan nefret ediyorum. Mutluyum yeterli bana. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haklı olmak mutlu olmayı getirsin isterdim. Ama ne zaman haklı olsam mutsuz oldum. 1 0 Yorumla
SBusecik_1206 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Haklı olmayı çünkü haklı olunca otomatik mutlu da oluyorum 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Her şeyden uzakta olmayı 1 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Mutlu olayim haklı olan haklı kalsın bana ne 1 0 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. Senelerdeyim haklıyım bir faydasını görmedim 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Mutlu olmayı isterdim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Mutlu olaym 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. haklı olmayı 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mutlu olmayı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mutlu olmayı sadece haklı olsam ne yazarsa ki.
Haklı olmak mutlu olmak için yeterli bir neden değil
Haklı olarak intikamımı alayım en güzel mutluluk bu olur benim için.
Bazı durumlarda haklı olunca mutluyumdur. Bazen de mutluyken haklıyımdır. Hep haklıyımdır 😂
Sizin haksız olduğunuz olmuyor zaten :D
Bak ya 😏
Bu aralar mutlu olmayı. Bu hayat birazda gamsız olmayı hak ediyor.
Kesinlikle öyle ama bu aralar beceremiyorum.
Haklı olmak hicbi ise yaramaz kıssa süre seni rahatlatir
Mutlu olmak da bi ise yaramaz insan mutsuzluklariyla gelisen bi varliktir
Haklı olmak artık yorucu mutlu olayım, haklı olmak mutluluk getirmiyor
Haklı olduğumuz halde sustuğumuz çok oldu ")
Haklı olmaktan nefret ediyorum. Mutluyum yeterli bana.
Haklı olmak mutlu olmayı getirsin isterdim. Ama ne zaman haklı olsam mutsuz oldum.
Haklı olmayı çünkü haklı olunca otomatik mutlu da oluyorum
Her şeyden uzakta olmayı
Mutlu olayim haklı olan haklı kalsın bana ne
Tabiki mutluluk
Haklı olmayı tercih ettim
Mutlu olmayı isterdim
Senelerdeyim haklıyım bir faydasını görmedim
Mutlu olmayı isterdim.
mutlu olmayı
Mutlu olmak
Mutlu olaym
Hem mutlu hem haklı