Güzel bir soruydu ama soru hiç oldu gitti 😂
Haklı olmak mı yoksa mutlu olmak mı istersiniz?
Güzel bir soruydu ama soru hiç oldu gitti 😂

Ben bahtiyar olmayı seçtim, bana neden söylesin neden böylesin diyenler var, onlara sana ne demek yerine kendimi ispat etmeye çalışmadan benim tarzım bu demeyi kâfi görüyorum, kim de beni nerede görmek isterse görebilir.
Varsın herkes haklı olsun, benim rahatım ve huzurum yerindeyse gerisi hiç mühim değil.
Herkesin kendine ait bir kişiliği vardır ve o kişi kimsenin haklarına saldırmıyorsa sen neden böylesin demek haddi aşmak oluyor, yani sana ne öyleysem öyleyim, bazen düşüncelerimizi kendimize saklamak en doğrusu olabilir.
Ben hiç kimseye senin tarzin neden böyle diye sormam, neden bunu tercih ediyorsun demem, belki o kişiyi antipatik bulurum lakin bana ne, beni ne ilgilendirir, niye haddimi aşan sorular sorayım ki, saçmalık yani. Bana haddini aşan davranışlarda bulunanlar oluyor, kendimi haklı görsem de hiçbir polemiğe girmeyip bahtiyar olmayı yeğliyorum, ne konuştuğunu bilmeyen kişilerle münakaşa etmeyip, kendi tarzımdan da vazgeçmeyip bahtiyar olmayı yeğliyorum.
Benim tarzım başkalarına aykırı ve anlamsız gelebilir lakin bunu dile getirmek de daha anlamsız bence, ne demiş Peygamberimiz ''Ya hayır konuş, ya sus''
Geveze bir insanim lakin ince düşünceliyimdir de, karşıdakine karşı haddimi aşacaksam susmayı tercih ederim.
Çünkü art niyet, saldırganlık yoksa kimsenin tarzı, kişiliği beni alakadar etmez.
Bu zihniyette olduğum için de bahtiyar olmayı seçtim, çok şükür
Ne güzel olması gerekende bu zaten 👍🌸🌺
Aynen, böyle devam☺️🌸
Kesinlikle öyle 👍🌺
Hep haklı olduğum zaman çok oldu. Ama hepte huzuru aradım. Bu yüzden huzuru olmayanlar huzuru, kibri kendinden büyük olanlar da haklı olmayı seçecektir.
Haklısın 👍🌸
Hep mutlu olmayı istedim ama hayat hep haklı çıkardı gerçekler mutlu etmiyor ama en azından vicdanım rahat ve geriye bakınca pişmanlık duymuyorum.
Haklısınız 👍🤗
😌🙏🏻
Haklı olduğum bir durum olduğunda genelde istemediğim bişey yapılmış oluyo. Ben haklı olmak istemiyorum😅
İstemediğim bişeyi yapmasınlar bende haklı olmayayım
Ben de senin gibiyim, önce mutlu olayım, haksız olayım varsın 😂💞 Evlilik teklifinde hele, haklılık falan değil; an, duygu, samimiyet önemli. Fotoğraftaki enerji çok tatlı, bayağı emek var gibi duruyor 🔥🎉 Umarım teklif de, sonrası da gönlüne göre olmuştur, haklı-mutlu dengesini de zamanla birlikte kurarsınız 🥰💍
Cevap
39Cevap
Bu yaşımıza kadar haklı olduk da ne oldu? Silkmişim haklılığı artık. Ben mutlu olmak istiyorum.
👍👍👏👏🌺🙋
😊
Zaten haklıyım. biraz da mutlu olsam hiç fena olmazdı.
Haklı olmakta iyidir mutlu olmakta gadası
🙋🤗💖
Mantıklı mutlu ol daha iyi haklı olucam diye kendini yiyip bitireceğine sal biraz öutlu ol hayatın tadını çıkar 😉
🤗☺️
😊😊😊
Şey rahatsızlık vermek istemem ama bu exper puanını nasıl kasıcaz yeni yim pu platform dada 😅
Sorulara bol bol cevap yazın xper seviyeniz kısa sürede artar
Teşekkürler tekrardan kusura bakma rahatsız ettim iyi akşamlar
Rica ederim ne demek 🙋🤗
🙋🏼♂️🙋🏼♂️
Haklı olmak mutlu etmiyor ben mutlu olmayı tercih ediyorum
Mutlu bir dünya istiyorum ben mutlu olsam dünyada bu kadar acı zulüm varken nasıl mutluluğumun tadını çıkarayım?
Haklısınız 👍🤗
Mutlu olmak. Haklı olmanın dediğin gibi canı cehenneme kadar yolu var. Haklı olmaya çabalamamak mutlu olmaya çabalamak en güzeli
Kesinlikle öyle 👍☺️
Haklıların çoğu mutsuz, mutluların çoğu haksız, bunu bilenler kayıtdız🙂
Aynen öyle 👍
haklı haklı olmak kimin umurunda ayol 😄
mutlu olsam bana yeter 🥰🥰
Aynen öyle 👍🌺
Olay bu
@Barlas_Bey34 😊😊
En güzeli
Haklı olmak her zaman mutlu etmiyor o yüzden mutlu olmak
Kesinlikle öyle 👍🧡
Kendimle tutarlı olmayı seçerim, o genelde mutlulukla sonuçlanır.
🙏🌸
Haksız olsam da mutlu olamam ki. Bari haklı olayım da mutsuz olayum
👍🤗
Hakli olmaktan o kadar cok biktim ki anlatamam
Anlayabiliyorum 🥺
Haklı olduk da ne oldu? Mutlu olmayı istiyorum sadece
Aynen öyle 👍🧡
Mutlu olmak isterdim
Bir kadin erkekge haklisin aşkım demez o yuzden mutlu olmayı isteyen biri haklısın aşkım cümlesini beklemez 😀
Haksız olup kul hakkına girmektense mutsuz olmaya razıyım.
Mutluluk kendimde yapabilirim ama haklı olmak güzel olur
Mutlu, huzurlu olmak daha önemli bazen haklı olduğumda mutlu olduğumu hatırlamıyorum.
Ne yazık ki çoğu zaman haklı oluyorum ve evet ben haklı değil mutlu olmak isterdim 😀
Mutlu olmak isterim. Ama haksız yere de asla yargılanmak istemem hiç kimse tarafından. 👍
Aynen öyle mutsuz olduktan sonra haklı olmanın faydası nedir ki
Haklı olduğum için mutsuzum zaten… Yeter birazda mutlu olayım…
Tabiki mutlu olmak isterim , haklı olmak bir işe yaramıyor.
Mutlu olmak isterim haklı degil farklı olmak isterım
Haklı ve mutlu olmak isterim neden haklıyken haksız olayım ve ya haklı olduğum için mutsuz
Haklı olmak isterim. Gerçekler her zaman daha iyidir
Mutlu olmak diyorum mutlu olmadıktan sonra haklı olmanın bir anlamı yok
Haklı ve mutlu olmak 😂
Ben haklı olurken mutlu olurum)) Haklı olmak için de kendi yolumu ve mantığa sığan, uyumlu, dürüst hayatımı yaşamaya bakarım
mutlu olmak ablaların gülü
Umarım olursun inşallah 🙏🌸
Haklı olursam mutlu da olurum
🙏🌸
Mutluluğu tercih ediyorum
🙏🌸
Mutlu da olursun umarım o zaman.🙂
🙏🌸🧡
Mutlu olmak huzurlu olmak en önemlisi
👍☺️🧡
💜🪻🙏
Mutlu olmak bağlı 🎀 aşkoto ❤🥳
Bağlıyı sil görmezden gel fazladan geldi 🤣
🙏🌸
Mutluluk şahane gerisinden bana ne
Kesinlikle öyle 👍🌸
🤗
Haklılık savaşı da mutsuz eder. Anlaşmaya çalışarak mutlu olmak.
Mutlu olmak istiyorum artık haklı olmasam da olur 😅😅
Mutlu olsam haklısın deyip geri alırlar😂😂
Bizde şans mı var Allah aşkına kaptan , denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar o derece yani 🤣😆
Tabi tabi O derece bi şans bizdeki🤣
Takdiri ilahi işte 😂
Haklı isem mutlu olurum
Kesinlikle mutlu olmak isterim
Mutlu olalim hak. hukuk. obur tarafa kalsin
haklılığımı ispatlayıp mutlu olmak
Mutlu olmak istiyorum.
İkisini bir arada yapamaz mıyiiiz 😂
Hakli ve mutlu olmak
Artık hiçbiri diyorum bana bulaşmasın kar yeter
Sevdiklerime karşı haklı olmayı önemsemem
Mutlu olmak gibisi yok